Konu eşim

E gelme demişti, sonra aradığınızda surat asıp telefonu yüzünüze kapamıştı. Şimdi gel sana süprizim var deyince bu konu çözülmüş mü oldu :) Yahu ya bir üyenin dediği gibi konserdeki kıza asılmış ama yüz vermemişse ve sizi koluna takıp gitmesi onu kıskandırmak içinse? Herşeyi geçtim bu konuyla ilgili önceki hareketlerini nasıl yutuyorsunuz?

Neden sizin şifreleriniz onda, o ise şifrelerini gizliyor? Neden o sosyal medyada rahatça paylaşım yaparken siz yapamıyorsunuz? Neden aile bütçesi denen şey yok siz ödüyorsunuz? Aman kocam kaçmasın diye öyle bir taviz vermişsiniz ki adam istediği gibi at koşturuyor size de zerre saygı duyduğunu düşünmüyorum.

Normal pskiolojide bir kadın surat asar, sorgular bu tavır değişikliğini falan, sizse oh çok şükür bu badireyi atlattık deyip koşa koşa gideceksiniz eminim.

Eski konularınızı okudum bütün kızların eşinizin Peşinde olduğunu sanıyorsunuz bi yardım alsanız iyi olur

sende kendi hesabindan başka bir arkadasinla mesajlaş ve yemege git arkadasin erkek olsun ama

Çok tuhaf önce erken gelme haftaya gel diyo.yaptığı görüşmeden bahsetmiyo bile.
Sonra süprizim var.
Normalde demesi gerekmezmi bu hafta nezmn geliyosun yada ben suraya gitcem gelme sen.

Ya anladı bi şekilde okuduğunuzu hesaba girildiğini.yada dayanamayıp bi şekilde belli ettiniz

Ben önceki yorumumda kızın çok seviyeli konuştuğunu belirtmiştim.. Bence kızdan umduğu karşılığı bulamadı, biletleri de almış bulunduğu için "bari eşimle gideyim" dedi. Sürpriz yapacak adam bi gün evvel size soğuk yapıp, telefonu yüzünüze kapatmaz.

Bi başka ihtimal, eşiniz burayı okuyor.

Gerçi bu konuya gelene kadar o kadar çok falsosu var ki. Sizin yerinizde olsam bu muameleye bir saniye katlanmam.

Gelip konu açmasa bari,bi ton insanda kendini yoruyor neler olduğunu anlayana kadar.

Herif burayı okuyup uyandı bence. Önce gelme dedi, sonra ağız değiştirdi.
Dün 78 ziyaretçi vardı bu konuda.

Gelip konu açmasa bari,bi ton insanda kendini yoruyor neler olduğunu anlayana kadar.

Biz üçümüz bu tür konulara çok kızıyoruz, ben de iki gündür konu sahibinin yazdıklarını okuyorum aklım almıyor bu psikolojiyi. Ama bir üye yazmış bence asla boşanma, kocan başka canlar yakmasın diye. Ki doğru aslında. Genelde bu tür bağımlı kişilikler boşanmıyorlar ve iyi oluyor bir bakıma

Temmuz ayında bir sürü konu açmışsınız eşiniz ile ilgili ben sizin ruh sağlığınızdan şüphe ediyorum yanlış anlamayın ama eşinizi takıntı haline getirmişsiniz.
Yazık günah değil mi daha gençsiniz bu kadar dedektiflik fazla değil mi hayatınızda eşiniz belli ki bayanlarla konuşmayı onlara mesaj atmayı seviyor ama böyle evlilik olur mu doktora gitmeyi denediniz mi ?

Valla kocasi da kendi de başka canlar yakmasin ben erkek olsam bi hata evlensem bu kadar kendine saygısı olmayan, bana yapışık ne yapsam ne desem yarabbi şükür diyen biriyle , bileklerimi kesesim gelir. Ya aldatçan( ki o nu da kendine saygısı olan adam yapamaz) ya boşucan (bi ton uğraş , büyük ihtimal adami boşamamak için sorun çıkarır bu tipler) uğraş dur.

Balık baştan kokar. Neden o sizin hesabınıza da girerken siz onunkine ondan gizli giriyorsunuz? İzin vermeseydiniz buna.
Biraz once kavga ettik telefonda. Daha taze. Bana gelen mesaj istegi vardi. Silmis. Aradim kizdim. Sifremi degistirdim. Neydi neden sildin diye. Neymis ben ona sifremi verecekmisim ama o vermezmis. Isime geliyorsaymis. Bana cok yuz vermis. Yemekte iste sorun cikarmiyormus tepesine cikmisim. Serefsz. Baska bir sehirde yasamama ragmen her isine kosuyorum. Su isittigim laflara bakin. Kendinden uzaklastirma beni dedi. Sen de kendinden uzaklastirma dedim. Uzaklasiyorsan defol git dedi. Yuzune kapattim artik dayanamadim. Disardaydim. Hungur hungur agladim. Bir saattir yuruyorum. Hirsim gecmedi daha.

O kadar haklisiniz ki. Defalarca okuyacagim yazdiklarinizi.

Ben tam olarak neyi farkettim biliyor musun. Esim beni icten seviyor mu ozluyor mu asik mi? Bunlari sorgulamaz olmusum artik. Tek derdim adam beni aldatmasin. Ben yokken istemedigim birsey yapmasin. Buna kendimi oyle bir kaptirmisim ki inananamazsin. Gozlerimi birak gonlum kor olmus artik. Bana neler neler yapiyor da uste cikan o pesinden kosan ben oluyorum. Cocuk istiyorduk cok. Neyimize gerekse. Test yaptirdim bugun. Negatif. Ne yapacakti cocuk olsa. Boyle pislik bir babasi olup ne olacakti. Adamin kani bozuk adamin akli fikri zikri herseyi bos herseyi gosterme. Bu arada bes vakit namazinda giydiklerime karisir tesetturlu degilim. Instagramda asla onunla bile paylasim yapmami istemez. Ama o paylasir fotolarimizi. Ben nasil bir pislikle yasiyorum. Amacim ne hayatta. KOCAM BENI ALDATMASIN. Eee ben mutsuzum. Eee hayat geciyor.

Yani?
Akıllandınız mı biraz
Ders cıkardınızmı artık
Bundan sonra napmayı düşünüyosunuz
Herşey yapmakta tabikş özgğrsünüz ama nolur cocuk yapmayın

Ablacım adam tut bu adamı dövdür
Ya da babana söyle abin kuzenin varsa toplanıp gelsinler bunun ağzını burnunu kırsınlar
Senin kendine öfken ancak öyle geçer
Kendine kızmana sevindinm doğru yoldasın. Kendini o kadar uzun zamandır ihmal ettin ki arkadaş ben mutlu muyum diye bir kez olsun düşündün mü emin değilim. Bak bugün kendine gelmişsin. Mahkeme celbi gönderip bu herifi zonk et kalsın derim.

Yani?
Akıllandınız mı biraz
Ders cıkardınızmı artık
Bundan sonra napmayı düşünüyosunuz
Herşey yapmakta tabikş özgğrsünüz ama nolur cocuk yapmayın
Yapmayacagim. Simdi aklima geldi. Eski konularimi okumussaniz bilirsin. Eski is yerinde bi kiz arkadasi vardi. Yemege cikmislardi benden habersiz hatta. O kiz esime mesaj atardi. Hatta instagramda videolarin altina esimi etiketleyip yorum yapardi. Esim de keyifle konusurdu onunla. Cogunu kiz hayatimizdan ciktiktan sonra ogrendim ben. Ben cok guldugum videolar izliyorum mesela kahkaha atiyorum. Ama asla esime gondermiyorum. Kardeslerime gonderiyorum. Cunku esim hic tepki vermez. Neden tepki vermedin yazarsam da guzelmis yazardi en fazla. Bu kadar. Sormasam onu da yazmazdi. Tum gun kardeslerimle iletisim icindeyim ama esimi arayan taraf hep benim ve iki kere konussak ucuncu de bariz belli eder konusmak istemedigini. Konusmak dedigim de kalip cumleleri kurup hadi gorusuruze baglar hemen. Dur konusalim biraz derim. Tamam ne konusmak istiyorsun der susar. Boylece bir dk olmadan telefonu kapatma zamani gelmis olur. Hii bir de eve gidince haber ver ise gidince haber ver der. Veririm tepki vermez. Vermem nerdesin demez. Dun hastaydim. Bir kere arayip sormadi. Bence bana instagram gelen mesajda gormemem gereken bisey vardi. Cunku sabah arayip nasilsin doktora git rapor al filan dedi. Olacak is degil. Alisik degilim bu kadar ilgiye. Neyse ki ogleye kalmadan soguk yuzu geri geldi. Ilgi gorunce elimi ayagimi nereye koyacagimi sasiriyorum.

Bana neler saydirdi telefonda. Sabah arayip artik girmeyeceksin instagramima dedim. Ne mesaj gelmisti silmissin dedim. Kapattim telefonu. Neymis ben onunla nasil boyle konusurmusum. Kim oluyormus ben. Cok yuz vermis bana. Yemek yap is yap demiyormus tepesine cikmisim. Her hafta gider evin isini yaparim. Bir haftalik yemegini yapar sonra ise donerim sehrime. Ama tepeye cikan benmisim. Onu begenmiyorsam defolup gidermisim.

Yani şu edepsize bir cevap yazıp ağzının payını veremedin mi? Sen defol g.vat kimi nerden kovuyorsun, sırtındaki cekete kadar benim param kadın parası yiyici sülük yazardım ben olsam.

Kira kontratı senin üstüne mi? Ara ev sahibini iptal et çıkıcaz de. Kim defoluyor görür o zaman.

Çok iyi yapmışsın. Önce kocanın g.tünü bir yere indir. Mühendis kızsın, gençsin, ailen var. Şöyle düşünüyor olabilirsin, onun işi iyi boşanırsam o benden önce yuva kurar, benim işim ise zor. Evet doğru, o senden önce kurar ama evleneceği kadın da bu hareketlerle emin ol mutlu olmaz, ya para için devam ettirir ya da elalem ne der kafasındadır. Tabi hemen boşan demiyorum, önce kendine zaman ayır, profesyonel yardım al, kendi ruhsal durumunu düzelt kendine dön. Sonra ne yapacağını düşünürsün. Kocandan beklentiyi de minimuma indir, beni aldatır, beni boşar vs düşüncelerini at kafandan. Kendine güven, onunla doğmadın ki onsuz ölesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…