Yeminle midem bulanıyor senin bulanmiyor mu?Hayir. O gun ben yolda olacagim. Planda ben olsam bahsetmesi gerek. Ozellikle gelme dedi. Izin alcam deyince de bana haber ver kacta kesinlesir iznin dedi.
Bu kadar yuzgoz olmak konu sahibini çok fazla acitmaz mi.gercegi biliyor zaten, bitirsin gitsin.Bence konsere gidin gizlice. Giriş çıkışlara bakın kiminle geldi gitti. Sonra onlar bir yere yemek yemeye giderse gidin masaya oturun yanlarına pat diye. O suratı görmek isterdim
Yok artık!
Bu adam sizi hayatında istemiyorki zaten.
Uzatmaları oynuyorsunuz. O resmen keyfine bakıyor. Bence kabullenin artık..
Niye istemesin ki...
Konu sahibesinin parasini yiyor
Kumar oynuyor
Onune gelenes istedigi gibi yaziliyor
Ustuen surat yapiyor ama konu sahibesi hep nazini cekiyor
Konu sahibesini sponsor edinmis resmen
Soyle bir evlilige kim hayir der?!
Bilmiyorum. Neden o gucu kendimde bulamiyorum. Biliyor musunuz esim sevilmeyi hakedecek birisi degil. Bunun da farkindayim. Ben ondan baska hayat gormedim. Aslinda tedaviye ihtiyacim var. Baska bir ihtimal dusunemedigim icin. Bir engelle karsilastigim an tek dusundugum o engeli asip hayatima devam etmek. Aradi biraz once sana bi surprizim var erken gelebilir misin bu hafta dedi ama inanin kiymeti yok. Bu gecti. Eee bir sonraki? Bu konuyu ben degil de bir baskasi acmis olsa inanin topa tutardim kendine gelmesi icin. Bunun da farkindayim. Ama birseyi beceremiyorum ben.Hepimize cvp verseniz keşke ama ısrarla vermiyosunuz herneyse .sizin bişey yapmanıza gerek yok bu adam böyle neyini anlamiyorsunuz eşiniz ahlaksız bir adam ve size saygısı sevgisi yok malesef yok.güçlü olun nolur sizi bu kadar kuçuk düşürmesine izin vermeyin. Sorularimiza cvp verseniz keşke .neden bu adami cekiyosunuz aldatilmayi kendinize reva görüyorsunuz neden ???
Surprizim var sana erken gelebilir misin dedi. Bence ogrenecek olmamdan korkmus olabilir. Baska birsey gelmiyor aklima.Ben arkadaslara katiliyorum egerki sana bisey söylemiyorsa sesizce izle . Sakin ani tepki verme. Hersey olacagina varir. Senin icin büyük bi sinav. Azicik disini sık neler yapiyor bakalim..
Iddia borcu oduyor. Borcu bitmek uzere ama eli cebine gitmiyor halen. Cok alisti yanimda para harcamamaya.şimdi eski konunuzu okudum
siz ne yapıyorsunuz adam hep aranıyor böyle bir adam 8 000 TL maaş alıyor ama mutfak alışverişini bile siz yapıyorsunuz
adam nerede nasıl yiyor kesin bilginiz var mı yok adam aranıyor resmen
Eğer gerçekten sürpriz yapacaksa bile buna bile inanmıyorsunuz. Evliliğinize güveniniz burdan belli oluyor. He bi de konu açıyorsanız da gelen mesajlara cevap verin lütfen.Surprizim var sana erken gelebilir misin dedi. Bence ogrenecek olmamdan korkmus olabilir. Baska birsey gelmiyor aklima.
daha önceki konularına da yazmıştım yine yazıyorum.. Senin hayat felsefen "eşimle aramdaki engelleri aşmak" olmuş artık.. Srekli bi kadın kız meselesi bu nedir ya? Bi de diyosun ki kıza yazayım mı? Kıza yazarsan ne olacağını gayet iyi biliyosun; kız eşine yanaşmayacak aklınca.. ama bilmediğin bişey var ki sen kızları değil kocanı engellemelisin, kocanı da bizzat sen değil sana olan sevgisi saygısı engelleyebilir ancak.. Bunun pek olmadığını düşünüyosun ki çabalarını başka yönlere kaydırıyosun.. Peki sana bi soru : Neden? Neden hayatını bu adamın uğruna stres,sıkıntı,üzüntüyle geçiriyosun?Surprizim var sana erken gelebilir misin dedi. Bence ogrenecek olmamdan korkmus olabilir. Baska birsey gelmiyor aklima.
Bilmiyorum. Neden o gucu kendimde bulamiyorum. Biliyor musunuz esim sevilmeyi hakedecek birisi degil. Bunun da farkindayim. Ben ondan baska hayat gormedim. Aslinda tedaviye ihtiyacim var. Baska bir ihtimal dusunemedigim icin. Bir engelle karsilastigim an tek dusundugum o engeli asip hayatima devam etmek. Aradi biraz once sana bi surprizim var erken gelebilir misin bu hafta dedi ama inanin kiymeti yok. Bu gecti. Eee bir sonraki? Bu konuyu ben degil de bir baskasi acmis olsa inanin topa tutardim kendine gelmesi icin. Bunun da farkindayim. Ama birseyi beceremiyorum ben.
Eğitimli çok. Tatlı bir kadınsiniz belli ama malesef bu adam size ozguveninizi kaybettirmis mnolur kendinize gelin daha çok gencsiniz .yıllar sonra kucağınizda bir çocukla bu adami yatakta basınca mi aklınız başınıza gelecek yoksa yataktada bassa affedip hayatını Çürüten kadınlardan mi olcaksiniz Allah korusun. Siz kendinizi birakmissiniz ben beceremiyorum hicbirseyi deyip aciyorsunuz kendinize halbuki hayatınızı çok güzel toparlarsiniz inanin bana.ve en çok kendinize güvenin inanın. Böyle ömür geçmez içiniz çürür bu saygısız adamlaBilmiyorum. Neden o gucu kendimde bulamiyorum. Biliyor musunuz esim sevilmeyi hakedecek birisi degil. Bunun da farkindayim. Ben ondan baska hayat gormedim. Aslinda tedaviye ihtiyacim var. Baska bir ihtimal dusunemedigim icin. Bir engelle karsilastigim an tek dusundugum o engeli asip hayatima devam etmek. Aradi biraz once sana bi surprizim var erken gelebilir misin bu hafta dedi ama inanin kiymeti yok. Bu gecti. Eee bir sonraki? Bu konuyu ben degil de bir baskasi acmis olsa inanin topa tutardim kendine gelmesi icin. Bunun da farkindayim. Ama birseyi beceremiyorum ben.
Eski 3 konunuzu okudum ve bana yetti. Kendinizi biraz olsun seviyorsanız çocuk işini askıya alın ve açtığınız konuları başkası yazmış gibi okuyun. Bunları başkası yazmış olsaydı siz ne önerirdiniz?Benim instagram sifrem esimde var. Hatta kendi telefonunda hem kendi hesabi hem de benim hesabim acik. Bende de onun sifresi var ama o bilmiyor bunu. Ben uzak bir sehirde calisiyorum. Haftaicleri ayriyiz esimle. Bugun ilkokul arkadasina mesaj atmis. Kiz hikayesinde bir gonderi paylasmis. Cumhurbaskanligi senfoni orkestrasi konseri. Kiz konservatuar mezunu bu arada. Ilkokulda kiz esime asikmis esim espriyle anlatmisti bunu yillar once. Isimden cikardim. Yoksa tanismiyoruz.
Esim demis ki bilet bitmis ne yapabilirim senin kontenjanin var mi demis. Kiz da ayarlarim kac kisi dedi. Esim 2 dedi. Ayarladi kiz. Telefonunu da verdi. Gelince ararsiniz biletlerinizi getiririm dedi. Esim ucreti nasil yapacagiz dedi. Kiz agirlamaktan memnun olurum ilk kez gosterime geleceksin dedi. Esim de yemek borcum var sana dedi. Caldiriyorum seni yazdi esim en son. Bu kadar.
Konustuk biz telefonda bana bahsetmedi bile. Belki izin alip persembeden gelirim bu hafta dedim. Normalde havalara ucan adam istersen bu hafta alma haftaya al dedi. Ne yapiyim Allah askina bisey soyleyin. Mesajlardan haberim var desem uste cikacak.
Tamam gelmiyorum de. Bakalım bi gözlemle.Bana bahsetmedi bile. Bu durumda tabiki ben degilim. Hatta erken gelme dedi. Plani bozulmasin diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?