Konu eşim

Hayir. O gun ben yolda olacagim. Planda ben olsam bahsetmesi gerek. Ozellikle gelme dedi. Izin alcam deyince de bana haber ver kacta kesinlesir iznin dedi.
Yeminle midem bulanıyor senin bulanmiyor mu?
Def et bu adamı yoksa kendi doğrularni değerlerini yaralicaksin

Bence konsere gidin gizlice. Giriş çıkışlara bakın kiminle geldi gitti. Sonra onlar bir yere yemek yemeye giderse gidin masaya oturun yanlarına pat diye. O suratı görmek isterdim
Bu kadar yuzgoz olmak konu sahibini çok fazla acitmaz mi.gercegi biliyor zaten, bitirsin gitsin.
Bazi şeyler bize zarar..

Yok artık!
Bu adam sizi hayatında istemiyorki zaten.
Uzatmaları oynuyorsunuz. O resmen keyfine bakıyor. Bence kabullenin artık..

Niye istemesin ki...
Konu sahibesinin parasini yiyor
Kumar oynuyor
Onune gelenes istedigi gibi yaziliyor
Ustuen surat yapiyor ama konu sahibesi hep nazini cekiyor
Konu sahibesini sponsor edinmis resmen
Soyle bir evlilige kim hayir der?!

Niye istemesin ki...
Konu sahibesinin parasini yiyor
Kumar oynuyor
Onune gelenes istedigi gibi yaziliyor
Ustuen surat yapiyor ama konu sahibesi hep nazini cekiyor
Konu sahibesini sponsor edinmis resmen
Soyle bir evlilige kim hayir der?!

Valla havasına bakılırsa artık konu sahibinin maaşının ve pamuklara sarmasının bile hükmü kalmamış Miss..

Tam özgürlük istiyor ki. Şu aşamada "evliysek evliyiz hesap sorma, ben istemezsem evine! gelme, gel dersem gel, zamanlı zamansız arama" demek istiyor olabilir..
Bir tarafları fazla havalanmış. Ömür törpüsü hanzo..

tamam gelmiyorum zaten işim çıktı de. sonra konser günü git bakalım ne olacak. sana sürpriz yaptım de

Bilmiyorum. Neden o gucu kendimde bulamiyorum. Biliyor musunuz esim sevilmeyi hakedecek birisi degil. Bunun da farkindayim. Ben ondan baska hayat gormedim. Aslinda tedaviye ihtiyacim var. Baska bir ihtimal dusunemedigim icin. Bir engelle karsilastigim an tek dusundugum o engeli asip hayatima devam etmek. Aradi biraz once sana bi surprizim var erken gelebilir misin bu hafta dedi ama inanin kiymeti yok. Bu gecti. Eee bir sonraki? Bu konuyu ben degil de bir baskasi acmis olsa inanin topa tutardim kendine gelmesi icin. Bunun da farkindayim. Ama birseyi beceremiyorum ben.

Bence konser gününe kadar renk verme.
Zor biliyorum ama o gün iş üstü basarsan hiç söyleyebilecek lafı kalmaz, kıvıramaz, kesin öğrenirsin.

Hanımefendi bizim fikirlerimize başvurmak istemişsiniz ama bizim fikir ve tavsiyelerimizi umursamayacak, yine kendi kendinizi kandırıp o pembesi gidip tozu kalan evliliğinize kul köle olacaksınız. Çok acıyorum ve üzülüyorum size ve sizin gibilere. Gururunuzu haysiyetinizi bir erkeğin ayakları altına sermek neden hoşunuza gidiyor? Eşinizin sizi aldatma potansiyeli %100! Bunu siz de biliyorsunuz inadına aldatmaması için her şeyi geçiriyorsunuz aklınızdan. Eğer psikolojik olarak ya da bedenen sağlıklı bir birey olarak hayatınıza devam etmek istiyorsanız sizi zerre önemsemeyen bu insanla tüm bağları koparırsınız. Dünyanın sonu değil boşanmak, ayrılınca acıdan ölmezsiniz, mutlu bir şekilde hayatınıza devam etmek için bir erkeğe ihtiyacınız yok hele ki böyle bir tipe. Şayet düşündüğünüz gibi bir durum varsa ve siz gerekeni yapmayacaksanız (boşanmayacaksanız) boş yere bizi de kasmayın oturun evinizde kocanıza sırnaşmaya devam edin. Yok ben kendimi daha fazla harcayamam derseniz de buna karşı çıkacak güç sizde yeterince var. Lütfen kendinize bunu yapmayın, kendinizi ezmeyin. Kimseye de ezdirmeyin.

Ben arkadaslara katiliyorum egerki sana bisey söylemiyorsa sesizce izle . Sakin ani tepki verme. Hersey olacagina varir. Senin icin büyük bi sinav. Azicik disini sık neler yapiyor bakalim..
Surprizim var sana erken gelebilir misin dedi. Bence ogrenecek olmamdan korkmus olabilir. Baska birsey gelmiyor aklima.

Iddia borcu oduyor. Borcu bitmek uzere ama eli cebine gitmiyor halen. Cok alisti yanimda para harcamamaya.

Surprizim var sana erken gelebilir misin dedi. Bence ogrenecek olmamdan korkmus olabilir. Baska birsey gelmiyor aklima.
Eğer gerçekten sürpriz yapacaksa bile buna bile inanmıyorsunuz. Evliliğinize güveniniz burdan belli oluyor. He bi de konu açıyorsanız da gelen mesajlara cevap verin lütfen.

daha önceki konularına da yazmıştım yine yazıyorum.. Senin hayat felsefen "eşimle aramdaki engelleri aşmak" olmuş artık.. Srekli bi kadın kız meselesi bu nedir ya? Bi de diyosun ki kıza yazayım mı? Kıza yazarsan ne olacağını gayet iyi biliyosun; kız eşine yanaşmayacak aklınca.. ama bilmediğin bişey var ki sen kızları değil kocanı engellemelisin, kocanı da bizzat sen değil sana olan sevgisi saygısı engelleyebilir ancak.. Bunun pek olmadığını düşünüyosun ki çabalarını başka yönlere kaydırıyosun.. Peki sana bi soru : Neden? Neden hayatını bu adamın uğruna stres,sıkıntı,üzüntüyle geçiriyosun?
Yukarıdaki yorumuna cevap olarak da şunu diyebilirim; adam senin tavırlarından bişey bildiğini anladı kıvırmaya çalışıyo çok net. Ve bunu da sen yaptın çünkü istediğin şey zaten buydu " haa bişey yokmuş bak benle gidecekmiş zaten" diyip kendini kandırabilmeye devam etmek.. peki ama nereye kadar??

Acilen bir psikoloğa git ya da aile danışmanı ne bileyim git valla seni kolundan tutup benim götüresim var nolur kendine değer ya nolur...

Hem gelme diyor hem gel diyor !!!
Gelme dediğinde ya siz plan yapmış olsaydınız, işle ilgili veya arkadaşlarınızla .
Neden o ne derse o oluyor?
Anı karar değişimi neden diye sormadın mı?

Eğitimli çok. Tatlı bir kadınsiniz belli ama malesef bu adam size ozguveninizi kaybettirmis mnolur kendinize gelin daha çok gencsiniz .yıllar sonra kucağınizda bir çocukla bu adami yatakta basınca mi aklınız başınıza gelecek yoksa yataktada bassa affedip hayatını Çürüten kadınlardan mi olcaksiniz Allah korusun. Siz kendinizi birakmissiniz ben beceremiyorum hicbirseyi deyip aciyorsunuz kendinize halbuki hayatınızı çok güzel toparlarsiniz inanin bana.ve en çok kendinize güvenin inanın. Böyle ömür geçmez içiniz çürür bu saygısız adamla

Konserin yerini saatini öğrenin eşinize de bu hafta gelmicem diyin.
Sizde gidin konsere sürpriz yapın ne yapacak bakalım karşısında sizi görünce !

Eski 3 konunuzu okudum ve bana yetti. Kendinizi biraz olsun seviyorsanız çocuk işini askıya alın ve açtığınız konuları başkası yazmış gibi okuyun. Bunları başkası yazmış olsaydı siz ne önerirdiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…