O kadar haklisiniz ki. Cok dusunuyorum hayatimda olmasa nasil hafifleyecegimi.16 sayfayi tek tek okudum. Ve diğer konularinizi da. Farkindamisiniz bilmiyorum ama hayatınız kendinizi eşinizin asıldığı kadınlara küçük düşürmekle geçiyor. Bu adamdan baba olmaz. Ki koca olmamış. Sizin yerinizde olsam o eve dönmem ve bu gece arkadaşlarımla dışarı çıkıp eglenmeye baslarim . Yazik ediyorsunuz kendinize.
Daha fazla düşünme, harekete geç.O kadar haklisiniz ki. Cok dusunuyorum hayatimda olmasa nasil hafifleyecegimi.
Ben sevmiyorum evli insanlara bırak bu adami bilmem ne demeyi ama siz bu kadar güzel kariyer sahibiyken gençken bu saygısız ve sevgisiz adamı nolur bırakın kendinize yazık etmeyin .seneler geçiyor yıllar sonra ardınıza baktığınızda koca bir hiç görmemek için bırakın .cidden bu adamdan ne koca olur ne baba.koca eş denilen şey hayat arkadaşı değil midir aslında eşinizde bu vasıflar yok malesef.neden bosanmiyorsunuz yani sizi engelleyen içgüdü nedir ? Kararsız oldugunuz cesaret edemediğiniz noktalar nereler?O kadar haklisiniz ki. Cok dusunuyorum hayatimda olmasa nasil hafifleyecegimi.
Hayatinizda olmasa kesin hafiflersiniz. Ama bir de bu adamdan çocuk yaparsaniz bir ömür çöker omuzlarınız .o ağırlığı taşıyamazsınız.O kadar haklisiniz ki. Cok dusunuyorum hayatimda olmasa nasil hafifleyecegimi.
Kesinlikle izin al ve o gece orda ol... Umarım sürpriz yapmak içindir ama bi durum varsa kesinlikle ogrenmelisin...Benim instagram sifrem esimde var. Hatta kendi telefonunda hem kendi hesabi hem de benim hesabim acik. Bende de onun sifresi var ama o bilmiyor bunu. Ben uzak bir sehirde calisiyorum. Haftaicleri ayriyiz esimle. Bugun ilkokul arkadasina mesaj atmis. Kiz hikayesinde bir gonderi paylasmis. Cumhurbaskanligi senfoni orkestrasi konseri. Kiz konservatuar mezunu bu arada. Ilkokulda kiz esime asikmis esim espriyle anlatmisti bunu yillar once. Isimden cikardim. Yoksa tanismiyoruz.
Esim demis ki bilet bitmis ne yapabilirim senin kontenjanin var mi demis. Kiz da ayarlarim kac kisi dedi. Esim 2 dedi. Ayarladi kiz. Telefonunu da verdi. Gelince ararsiniz biletlerinizi getiririm dedi. Esim ucreti nasil yapacagiz dedi. Kiz agirlamaktan memnun olurum ilk kez gosterime geleceksin dedi. Esim de yemek borcum var sana dedi. Caldiriyorum seni yazdi esim en son. Bu kadar.
Konustuk biz telefonda bana bahsetmedi bile. Belki izin alip persembeden gelirim bu hafta dedim. Normalde havalara ucan adam istersen bu hafta alma haftaya al dedi. Ne yapiyim Allah askina bisey soyleyin. Mesajlardan haberim var desem uste cikacak.
Eşin senden soğumuş bu çok net belli.Uzak kalmak size hiç yaramamış.Biraz once aradim goruntulu. Kapanmak uzereyken acti. Ne kadar gec actin dedim. Sessizde kalmis telefon dedi. Bes karis surat. Telefon elinden dusmez. Cok hastayim bugun. Bir kere aramadi nasilsin diye. Sinirlendim. Neden yaninda olmadigimda bu kadar uzaksin bana bir kere arayip sormadin dedim. Suratima kapatti telefonu.
Iyi de ben bisey yapmadim ki. Kaca bolundum yine de yetemedim. Ben ne yaptim bunu hakedecek.Eşin senden soğumuş bu çok net belli.Uzak kalmak size hiç yaramamış.
BAK iste bu doğru whatsap webi telefonunuza kurmanız lazım bir şekilde ve takip takip takip kesinlikle sabredip takip etmelisiniz konserden sonra bile takibe devam etmelisiniz konser akşamı eve dönerken ondan önce dönüp sürpriz demeniz lazım o akşamda whatsab webi kurmak en mantiklisiEvet anlıyorum seni çok sinirli çok şaşkın cok ofkelisin fakat lütfen sabret ve komser aksamı lütfen uzaktan takipte ol orda ... eve gittiğin andada eşin uyurken telini al ve whatsap web üzerinden sen uzaktayken takip edip okuyabilmen için kurulumu yap..
Kendinizi suçlamayın. Burda suçlu varsa kocanız.Gerçi koca sıfatına sahip değil.Iyi de ben bisey yapmadim ki. Kaca bolundum yine de yetemedim. Ben ne yaptim bunu hakedecek.
Aboww gercek mi bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?