Konu eşim

Biraz once aradim goruntulu. Kapanmak uzereyken acti. Ne kadar gec actin dedim. Sessizde kalmis telefon dedi. Bes karis surat. Telefon elinden dusmez. Cok hastayim bugun. Bir kere aramadi nasilsin diye. Sinirlendim. Neden yaninda olmadigimda bu kadar uzaksin bana bir kere arayip sormadin dedim. Suratima kapatti telefonu.

16 sayfayi tek tek okudum. Ve diğer konularinizi da. Farkindamisiniz bilmiyorum ama hayatınız kendinizi eşinizin asıldığı kadınlara küçük düşürmekle geçiyor. Bu adamdan baba olmaz. Ki koca olmamış. Sizin yerinizde olsam o eve dönmem ve bu gece arkadaşlarımla dışarı çıkıp eglenmeye baslarim . Yazik ediyorsunuz kendinize.

O kadar haklisiniz ki. Cok dusunuyorum hayatimda olmasa nasil hafifleyecegimi.

O kadar haklisiniz ki. Cok dusunuyorum hayatimda olmasa nasil hafifleyecegimi.
Ben sevmiyorum evli insanlara bırak bu adami bilmem ne demeyi ama siz bu kadar güzel kariyer sahibiyken gençken bu saygısız ve sevgisiz adamı nolur bırakın kendinize yazık etmeyin .seneler geçiyor yıllar sonra ardınıza baktığınızda koca bir hiç görmemek için bırakın .cidden bu adamdan ne koca olur ne baba.koca eş denilen şey hayat arkadaşı değil midir aslında eşinizde bu vasıflar yok malesef.neden bosanmiyorsunuz yani sizi engelleyen içgüdü nedir ? Kararsız oldugunuz cesaret edemediğiniz noktalar nereler?

Bu durumda nasıl üste çıkabilirki.Adam bildiğin iste çıkıyor.Direk yüzüne vurmak en iyisi.Ya da baskın yapıp gideceksin yalanını ortaya çıkaracaksın.O zaman inkar da edemez.

Kesinlikle izin al ve o gece orda ol... Umarım sürpriz yapmak içindir ama bi durum varsa kesinlikle ogrenmelisin...

Eşin senden soğumuş bu çok net belli.Uzak kalmak size hiç yaramamış.

BAK iste bu doğru whatsap webi telefonunuza kurmanız lazım bir şekilde ve takip takip takip kesinlikle sabredip takip etmelisiniz konserden sonra bile takibe devam etmelisiniz konser akşamı eve dönerken ondan önce dönüp sürpriz demeniz lazım o akşamda whatsab webi kurmak en mantiklisi

O mesajlar silinmeden ekran goruntusu alin. Ekranin fotografini cekip saklayin. Hatta fotograflari mail atin kendinize silinme ihtimaline karsi. Konsere siz de gidin ve uzaktan takip edin. Esiniz flortlesmeyi seven biriymis. Insallah ben yanlis anlamisimdir.

Siz boşanmak için illaki aynı yatakta basmayı mı bekliyorsunuz. Bundan adam olmaz. K. Bakmayın ama konularınızı biliyorum. Bütün konularda eşinizin konuştuğu kızlar var. Ve bitmiyor. İsim değişiyor, taktik değişiyor ama eşiniz hep aynı.

inanın kız çok seviyeli konusmus
Öyle kötü niyetli bir kız olsa hemen atlardı.
fırsattan istifade oo yemek mi derdi bir cilve yapardı, bence kız tarafından şüpheniz olmasın.

Eşinizi mutlaka gözlemlemelisiniz.
çok zekice davranıp onu alt edecek olan sizsiniz. bu soğuk savaşı siz kazanmalısınız.
Bu savaşı kazanmak için yapman gerekenleri bak bu kadar akıllı kadın saymış.
Takip takip takip.
Sabrınızı kontrol altına alırsanız bu savaşı siz kazanırsınız. Üstünü örtmeye çalışmayın lütfen.
Ne kadar zeki güçlü olduğunuzu bu işin sonunda o adama gösterin.

Hangi şehirdesiniz ya inanın gelirim ben o konser kapısına sizin için.

Aboww gercek mi bunlar

Eski konulara bakabilirsiniz,bu konu basit bile. Ben konusahibindeki azme hayranım her olayda ilk defa böyle bişe yaşamış gibi nasıl konu açabiliyor,adamın zaten ne mal olduğu belli,ne niyetle olduğu belli. Yahu bi aksiyon almayacaksanız ne diye didikliyorsunuz neyin eziyeti bu anlamıyorum,şurda kaç sayfa insanlar kafa patlatmış şöyle yap böyle yap diye,kk ahalisini niye yoruyorsun.

Ekonomik bağımsızlık var,çoluk çocuk yok neyin ısrarı,neyin yürütme çabası. Hiçbir şekilde haklı göremiyorum sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…