Konu eşim

Bir yere bir is yaptirmaya godecegimiz zaman benimki de is yeri rozetini takar. Hatta daha da acisini anlatiyim eksik kalmasin. Gecen ay universiteden bir kiz esimi ve beni savciliga sikayet etmis. Ben tabiki bisey yapmadim ama rahatsiz ettigimizi one surmus. Savci da inanmadi tabiki o kiza ama sonuc olarak bir savcinin odasina gidip ifade verdim esim olacak karaktersiz yuzunden.

evli olduğunu bilipte yemeğe çıkıyorsa kız, bana göre suçludur ki yazdığınıza göre de biliyor. ama bu neyi değiştirir ki suçun büyüğü eşinizdeyken
Tabiki oyle. Daha once de esimin evli oldugunu bilen bir kiz hatta evimize gelmis masamiza oturmus bir kiz yapmisti aynisini. Haftasonlari mesaj atardi ben goruyum diye. Ukala ukala konusurdu benimle ve esim patlak verene kadar ve ben cildirana kadar onun art niyetli olduguna inanip hicbir mesafe koymamisti aralarina. O yuzden sordum.

Düşünsene arkadaş mühendis ,atanmış cocuk derdi yok üstüne adam parasını yiyor aldatıyor oynasmalariyla
Ve bosanmiyor...inanılacak gibi değil çıldiriciyim

Ben, bı atanirsam seni harcarim hatçe
Ay beni güldürdün :)) bende atama bekliyorum bi atansam kimseyi tanimicak moddayim

Şimdi bunları konuşuyoruz dertlesin zaten kk bunun için var diyelim ki kızlar hep suçlu eşiniz suçlu tmm .Peki siz ne yapmayı düşünüyorsunuz planiniz nedir ? Atama tercih donemine sanırım 3 ay var hadi o kadar sabredin diyelim ki .sizin.bu evlilik ile bu adamla ilgili planiniz nedir ?

Ben bu soruları sizi üzmek sinir etmek için sormuyorum inanin ama kafanızda sekillensin ne bekliyorsunuz ne yapmak istiyorsunuz diye soruyorum

Iyi de ablacim oyle bir duurm yok ki. Farazi durumlardan kiza suc bulma. Kiz kocana pas vermiyor, kendin yazmissin. Kocan kizin pesinden kosuyor. Kocan baska bir kadinin pesinden kosuyor farkinda misin, sen hala onda suc var mi, bunda suc var mi onun derdindesin??

Aykiii oyle bir sey yapmadiysan bile, emin ol geleceginde bu durum var. Eski konularinda da var, bu konunda da var her konunda en az bir kez "kiza mesaj atsam mi" geciyor. Kocan bir kiza yaziyor, sen yakaliyorsun, sonra buraya kiza mesaj atsam mi yaziyorsun, biz de kendini kucuk dusurme yaziyoruz. Emin ol bir gun bir kiza mesaj aticaksin eninde sonunda. Bana sorarsan kim sikayette bulunursa hakli. Kocan bir garip, sen ona uydugun icin daha da garipsin, bunlar kari koca manyak beni rahatsiz ediyorlar diye biri sizi sikayet etse kim kizi suclayabilir?

Sikayet eden kiz haksiz yazmissin yaz Aykiicim bu haksizsa bile (ki bana pek oyle gelmedi) bir sonraki kiz hakli olacak. Sen savcinin karsisinda hic utanmadin mi, savci yuzune esin bu kizi rahatsiz etmis derken? Haydi sen kizi rahatsiz etmedin ama esin kesinlikle etmistir, kim durup duruken sikayet eder ki?

Ben bu soruları sizi üzmek sinir etmek için sormuyorum inanin ama kafanızda sekillensin ne bekliyorsunuz ne yapmak istiyorsunuz diye soruyorum
Ve cok da yardimci oluyor inanin. Basiretim baglanmis sanki. Bosanacagim.
Esimin iki hafta sonra turnesi var. Doguda uzak bir ile. Havaalani var o ilde. Iki hafta kalacak ve ben ogrendigimden beri diken ustundeyim ne yapacagiz diye. Cunku o o kadar uzaktan haftasonu ankaraya donmez biliyorum. Dedim ki ben bir iki gun izin aliyim haftasonu yanina gidiyim. Burdan ankaraya otobusle gidecegim. Ordan ucakla esimin yanina. Iki gun kalip geri ucakla anmaraya donup sonra otobusle bartina ise donecegim. Planim bu ve dun yine dedi ki senin gelmen cok sacma ve gereksiz. Birsuru arkadasim gelecek birinin bile esinin gelecegini duymadim. Sanki esi gelecek olan ilan ediyor da duymamis. Anlayacaginiz yaptigim fedakarliga bakin bir de adamin tavrina. Minnet duyacagina yada ben gelirim ankarada bulusalim diyecegine soyledigi seye bakin. Bir ara da laf arasinda o gidecegi ilin gece hayatini merak ettigini soylemisti. Iranlilar geliyormus hep.

Bu kafa ile nasıl mühendis olmuşsunuz. Silkelenin kendinize gelin.Bu kişi ile ilgili geleceğiniz yok.

Eee sonuç? Bir sürü kabul edilemez şey yazmışsınız eşinizle ilgili son birkaç sayfada. Peki sonuç ne? Hala sabah arayınca uyandırdığınız için cezalandırdığınızı zannediyorsunuz, yerinizde başkası olsa sabah aramazdı halbuki. Hala eşinizin hasta olduğunu (ve hastalıktan dolayı başka kadınlarla ilgilendiğini) düşünüp onun adına mazeret üretiyorsunuz. Hala “diğer kadın yemek teklifini kabul etseydi suçlu olur muydu” tarzında odağı eşinizden başka yöne kaydıran olası hatalar bulmaya çalışıyorsunuz.

Çok üzüldüm gerçekten. Okuyun, mühendis olun, paranızı kazanın; böyle bir evlilikten kopacak gücünüz olmasın. Başka bir ilde yaşamayı göze alamayacak bir durum göremiyorum.

Kendinize saygınız kalmasını istiyorsanız boşanmalısınız. Bu adamın elle tutulur hiç bir yanı kalmamış. Gençsiniz, maddi muhtaçlığınız yok. Sabretmek zorunda değilsiniz ki. Neden hala tavrınızı koymuyorsunuz? Bir anda silip atabilecek her türlü imkanınız varken hala direnmeniz... Çok üzücü..

Adam sizi sevmiyor, değer vermiyor konu sahibi, burası net.. Artı adamın gözü felfecir okuyor, mütemadiyen de aldatılıyorsunuz, üzgünüm ama durum böyle.. Siz adamı bırakmayacaksınız, ama gün gelecek adam sizden iyice sıkılıp bırakacak, sizde keşke ve pişmanlıklar ile kalakalacaksınız..

Canim ablam daha dun sana defol git demis bir insan, hem de seni davet bile etmemisken ben de geleyim demek neden yani Bir fedakarliktir takmissin gidiyorsun, gordugun gibi senden fedakarlik isteyen yok, davet eden bile yok. O sandigim yerse sadece Iranli degil Nahcivanli, o cevredeki Rus mentalitesi benimsemis ablalar da geliyor haberin ola. Adam sana acikca gelme ben surtucem demis sen hala fedakarlik! yapip kendini pacavra yapma derdindesin Yaptigin fedakarlik degil, kendini yerlere suurmek lutfen yapma bunu kendine.
Gercekten su konuya yazan kimse ruh halini anlayamadi!

nasıl ya şikayet sebebi nedir?

Benim nacizane önerim gitmeyin o çok ozlerse gelsin ama siz gitmeyin erkek adam sevdiği kadının yanına gelebilmeli ozletin kendinizi biraz yoklugunuzu hissettirin boşverin aramayın bu süreçte zorlayın kendinizi ama yinede aramayın sormayın hergün o arasın merak etsin sorarsada niye aramadin diye rahatsız etmek istemedim dersiniz. .kafanızı dinleyin biraz ve kendinize vakit ayırın haftasonu çıkın Bartına yakın Karadenizin çok. Güzel illeri var oraya gezmeye gidin kahvaltıya gidin takın çantanızı çıkın gezin .düşünmeyin bu herifi biraz kafanızı boşaltın. Kendinizi Sevin lütfen siz degerlisiniz :)

farkeder mi yaa hala kızda suç aryosunuz?? Ne farkeder? Bence bu kadar herşey açıkken görmek istemeyişinizden sebep, aldatıldığınızda suçun en büyüğü sizde olacak.. Ne eşinizde ne de karşı tarafta olmayacak.. Artık şu takıntılı tavrınızı bi kenara bırakın lütfen

arkadaşım sen hala adamın tavrını sorguluyosun bu adam seni tüyü kadar sevmiyo, seni kullanıyo, sevmeyen birinin nasıl davranmasını bekliyosun? Neden anlamak istemiyosun? Vallahi kanser ettin burda bizi yaa Yani seni üzmek istemiyorum ama yok sen gerçekten çok üzülmeden bişeyleri anlamayacaksın gibi gözüküyo.. O yüzden affına sığınarak tekrar yazıyorum BU ADAM SENİ SEVMİYO. hem de birazcık bile SEVMİYO. Daha sorgulama artık yaa hayatına bak.. Önce bi terapi al.

İçim şişti. Okurken sinir oldum yeminle. Adam sizi her fırsatta aldatıyor siz hala acaba kızda da suç var mı diye sorguluyorsunuz. Sabah erkenden arayarak onu rahatsız ettiğini sanıyor, seviniyorsunuz. Gelmenizi istemiyor siz yine de planlar kurup fedakarlıklar yapıp nasıl yanına gidebilirim diyorsunuz. Okumuş etmiş insansınız, cahilde değilsiniz yani lütfen bildirin şu adama artık haddini. Neden böyle bir muameleyi kendinize layık görüyorsunuz? Adam sizi elinde oynatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…