Bir yere bir is yaptirmaya godecegimiz zaman benimki de is yeri rozetini takar. Hatta daha da acisini anlatiyim eksik kalmasin. Gecen ay universiteden bir kiz esimi ve beni savciliga sikayet etmis. Ben tabiki bisey yapmadim ama rahatsiz ettigimizi one surmus. Savci da inanmadi tabiki o kiza ama sonuc olarak bir savcinin odasina gidip ifade verdim esim olacak karaktersiz yuzunden.aynen öyle. mesela o "eski" sevgilim de hep her yer de 'itü mezunu adamim", "bir itü mezunu olarak" "bir itü makina mühendisi olarak" "itü makinayi dereceyle bitrdim ben" gibi cümlelerle konusurdu hep. cok fazla kullanirdi. bunun da sebebi eskiklik hissetmesi. bunu insanlara söyleyip degerli hissetmesi gerektigi icin. cok acizce bir durum.
Tabiki oyle. Daha once de esimin evli oldugunu bilen bir kiz hatta evimize gelmis masamiza oturmus bir kiz yapmisti aynisini. Haftasonlari mesaj atardi ben goruyum diye. Ukala ukala konusurdu benimle ve esim patlak verene kadar ve ben cildirana kadar onun art niyetli olduguna inanip hicbir mesafe koymamisti aralarina. O yuzden sordum.evli olduğunu bilipte yemeğe çıkıyorsa kız, bana göre suçludur ki yazdığınıza göre de biliyor. ama bu neyi değiştirir ki suçun büyüğü eşinizdeyken
Ay beni güldürdün :)) bende atama bekliyorum bi atansam kimseyi tanimicak moddayimDüşünsene arkadaş mühendis ,atanmış cocuk derdi yok üstüne adam parasını yiyor aldatıyor oynasmalariyla
Ve bosanmiyor...inanılacak gibi değil çıldiriciyim
Ben, bı atanirsam seni harcarim hatçe
Şimdi bunları konuşuyoruz dertlesin zaten kk bunun için var diyelim ki kızlar hep suçlu eşiniz suçlu tmm .Peki siz ne yapmayı düşünüyorsunuz planiniz nedir ? Atama tercih donemine sanırım 3 ay var hadi o kadar sabredin diyelim ki .sizin.bu evlilik ile bu adamla ilgili planiniz nedir ?Tabiki oyle. Daha once de esimin evli oldugunu bilen bir kiz hatta evimize gelmis masamiza oturmus bir kiz yapmisti aynisini. Haftasonlari mesaj atardi ben goruyum diye. Ukala ukala konusurdu benimle ve esim patlak verene kadar ve ben cildirana kadar onun art niyetli olduguna inanip hicbir mesafe koymamisti aralarina. O yuzden sordum.
Benim esimim hicbir tutulur yani yok. Kabul ediyorum. Ama birsey sormak istiyorum. Bu bilet ayarlama isi uzerine esim kizi yemege davet etse ki yerini yapti zaten ve kiz da kabul etse burda kizin da sucu var mi yok mu. Kizin esimle yemege cikmasi normal mi bunu ogrenmek istiyorum. Benzer bir durumu yasadim cunku daha once.
Bir yere bir is yaptirmaya godecegimiz zaman benimki de is yeri rozetini takar. Hatta daha da acisini anlatiyim eksik kalmasin. Gecen ay universiteden bir kiz esimi ve beni savciliga sikayet etmis. Ben tabiki bisey yapmadim ama rahatsiz ettigimizi one surmus. Savci da inanmadi tabiki o kiza ama sonuc olarak bir savcinin odasina gidip ifade verdim esim olacak karaktersiz yuzunden.
Ve cok da yardimci oluyor inanin. Basiretim baglanmis sanki. Bosanacagim.Ben bu soruları sizi üzmek sinir etmek için sormuyorum inanin ama kafanızda sekillensin ne bekliyorsunuz ne yapmak istiyorsunuz diye soruyorum
Bu kafa ile nasıl mühendis olmuşsunuz. Silkelenin kendinize gelin.Bu kişi ile ilgili geleceğiniz yok.Ve cok da yardimci oluyor inanin. Basiretim baglanmis sanki. Bosanacagim.
Esimin iki hafta sonra turnesi var. Doguda uzak bir ile. Havaalani var o ilde. Iki hafta kalacak ve ben ogrendigimden beri diken ustundeyim ne yapacagiz diye. Cunku o o kadar uzaktan haftasonu ankaraya donmez biliyorum. Dedim ki ben bir iki gun izin aliyim haftasonu yanina gidiyim. Burdan ankaraya otobusle gidecegim. Ordan ucakla esimin yanina. Iki gun kalip geri ucakla anmaraya donup sonra otobusle bartina ise donecegim. Planim bu ve dun yine dedi ki senin gelmen cok sacma ve gereksiz. Birsuru arkadasim gelecek birinin bile esinin gelecegini duymadim. Sanki esi gelecek olan ilan ediyor da duymamis. Anlayacaginiz yaptigim fedakarliga bakin bir de adamin tavrina. Minnet duyacagina yada ben gelirim ankarada bulusalim diyecegine soyledigi seye bakin. Bir ara da laf arasinda o gidecegi ilin gece hayatini merak ettigini soylemisti. Iranlilar geliyormus hep.
Ve cok da yardimci oluyor inanin. Basiretim baglanmis sanki. Bosanacagim.
Esimin iki hafta sonra turnesi var. Doguda uzak bir ile. Havaalani var o ilde. Iki hafta kalacak ve ben ogrendigimden beri diken ustundeyim ne yapacagiz diye. Cunku o o kadar uzaktan haftasonu ankaraya donmez biliyorum. Dedim ki ben bir iki gun izin aliyim haftasonu yanina gidiyim. Burdan ankaraya otobusle gidecegim. Ordan ucakla esimin yanina. Iki gun kalip geri ucakla anmaraya donup sonra otobusle bartina ise donecegim. Planim bu ve dun yine dedi ki senin gelmen cok sacma ve gereksiz. Birsuru arkadasim gelecek birinin bile esinin gelecegini duymadim. Sanki esi gelecek olan ilan ediyor da duymamis. Anlayacaginiz yaptigim fedakarliga bakin bir de adamin tavrina. Minnet duyacagina yada ben gelirim ankarada bulusalim diyecegine soyledigi seye bakin. Bir ara da laf arasinda o gidecegi ilin gece hayatini merak ettigini soylemisti. Iranlilar geliyormus hep.
Ve cok da yardimci oluyor inanin. Basiretim baglanmis sanki. Bosanacagim.
nasıl ya şikayet sebebi nedir?Bir yere bir is yaptirmaya godecegimiz zaman benimki de is yeri rozetini takar. Hatta daha da acisini anlatiyim eksik kalmasin. Gecen ay universiteden bir kiz esimi ve beni savciliga sikayet etmis. Ben tabiki bisey yapmadim ama rahatsiz ettigimizi one surmus. Savci da inanmadi tabiki o kiza ama sonuc olarak bir savcinin odasina gidip ifade verdim esim olacak karaktersiz yuzunden.
Benim nacizane önerim gitmeyin o çok ozlerse gelsin ama siz gitmeyin erkek adam sevdiği kadının yanına gelebilmeli ozletin kendinizi biraz yoklugunuzu hissettirin boşverin aramayın bu süreçte zorlayın kendinizi ama yinede aramayın sormayın hergün o arasın merak etsin sorarsada niye aramadin diye rahatsız etmek istemedim dersiniz. .kafanızı dinleyin biraz ve kendinize vakit ayırın haftasonu çıkın Bartına yakın Karadenizin çok. Güzel illeri var oraya gezmeye gidin kahvaltıya gidin takın çantanızı çıkın gezin .düşünmeyin bu herifi biraz kafanızı boşaltın. Kendinizi Sevin lütfen siz degerlisiniz :)Ve cok da yardimci oluyor inanin. Basiretim baglanmis sanki. Bosanacagim.
farkeder mi yaa hala kızda suç aryosunuz?? Ne farkeder? Bence bu kadar herşey açıkken görmek istemeyişinizden sebep, aldatıldığınızda suçun en büyüğü sizde olacak.. Ne eşinizde ne de karşı tarafta olmayacak.. Artık şu takıntılı tavrınızı bi kenara bırakın lütfenBenim esimim hicbir tutulur yani yok. Kabul ediyorum. Ama birsey sormak istiyorum. Bu bilet ayarlama isi uzerine esim kizi yemege davet etse ki yerini yapti zaten ve kiz da kabul etse burda kizin da sucu var mi yok mu. Kizin esimle yemege cikmasi normal mi bunu ogrenmek istiyorum. Benzer bir durumu yasadim cunku daha once.
arkadaşım sen hala adamın tavrını sorguluyosun bu adam seni tüyü kadar sevmiyo, seni kullanıyo, sevmeyen birinin nasıl davranmasını bekliyosun? Neden anlamak istemiyosun? Vallahi kanser ettin burda bizi yaaVe cok da yardimci oluyor inanin. Basiretim baglanmis sanki. Bosanacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?