- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
E o zaman napican eline ne gececekBilet iptal oldu der misin desem. Bulamiyorum bilet desin.
Bilemezsin şu an. Sadece sen ondan şüpheleniyorsun. Konsere git bak. Sen haklıysan kızı ara sonra yatırımı görsün kocan.Kocam o kiz icin gidiyor. O gun de birsey olmayacak. Mesajlasmak gorusmek icin yer yapiyor. Gelecege yatirim yapiyor yani
Evet anlıyorum seni çok sinirli çok şaşkın cok ofkelisin fakat lütfen sabret ve komser aksamı lütfen uzaktan takipte ol orda ... eve gittiğin andada eşin uyurken telini al ve whatsap web üzerinden sen uzaktayken takip edip okuyabilmen için kurulumu yap..Artik telefon numaralari alinip verildi. Watsapptan yazarlar
Yo yok sakın öyle bişey isteme anında haber verir beklemede kal çıkar kokusu nasılsaBilet iptal oldu der misin desem. Bulamiyorum bilet desin.
Benim instagram sifrem esimde var. Hatta kendi telefonunda hem kendi hesabi hem de benim hesabim acik. Bende de onun sifresi var ama o bilmiyor bunu. Ben uzak bir sehirde calisiyorum. Haftaicleri ayriyiz esimle. Bugun ilkokul arkadasina mesaj atmis. Kiz hikayesinde bir gonderi paylasmis. Cumhurbaskanligi senfoni orkestrasi konseri. Kiz konservatuar mezunu bu arada. Ilkokulda kiz esime asikmis esim espriyle anlatmisti bunu yillar once. Isimden cikardim. Yoksa tanismiyoruz.
Esim demis ki bilet bitmis ne yapabilirim senin kontenjanin var mi demis. Kiz da ayarlarim kac kisi dedi. Esim 2 dedi. Ayarladi kiz. Telefonunu da verdi. Gelince ararsiniz biletlerinizi getiririm dedi. Esim ucreti nasil yapacagiz dedi. Kiz agirlamaktan memnun olurum ilk kez gosterime geleceksin dedi. Esim de yemek borcum var sana dedi. Caldiriyorum seni yazdi esim en son. Bu kadar.
Konustuk biz telefonda bana bahsetmedi bile. Belki izin alip persembeden gelirim bu hafta dedim. Normalde havalara ucan adam istersen bu hafta alma haftaya al dedi. Ne yapiyim Allah askina bisey soyleyin. Mesajlardan haberim var desem uste cikacak.[/QUOTE
Pusuya yatar basardim. Net.
Ben de sen deyince baktım konulari hatirladim. zaten meyilli bir adammis. Bosanmayacaksa konu sahibi hic kurcalamasin bence. Diger falsolarına susmus cunku buna da yakalasa da susar gibi geliyor bana.Önceki konulara da baktım şimdi, doğru düzgün cinsellik yok, adam gevşek, diğer kadınlara ilgi duyan bir tip, saygısız da gibi. Hala kocacım kocacım kafasında olmak niye? Önce insan kendine saygı duyacak ki başkası da ona saygı duysun. Madem boşanırsam bulunduğum şehirde kalırım korkunuz var, adamın yaptıklarını yüzüne vurun, ciddi bir tepki gösterin ama blöf değil. Koparsa kopar zaten pek sağlam değil gibi, düzelirse yürür. Eğer koparsa da atamanız gerçekleştikten sonra boşanma davası açar yolunuza bakarsınız.
Sürpriz bir ihtimal ama ipleri sıkı tutmalısın gidip uzaktan izle bence.Yanlış bir durumda müdahale et.Benim instagram sifrem esimde var. Hatta kendi telefonunda hem kendi hesabi hem de benim hesabim acik. Bende de onun sifresi var ama o bilmiyor bunu. Ben uzak bir sehirde calisiyorum. Haftaicleri ayriyiz esimle. Bugun ilkokul arkadasina mesaj atmis. Kiz hikayesinde bir gonderi paylasmis. Cumhurbaskanligi senfoni orkestrasi konseri. Kiz konservatuar mezunu bu arada. Ilkokulda kiz esime asikmis esim espriyle anlatmisti bunu yillar once. Isimden cikardim. Yoksa tanismiyoruz.
Esim demis ki bilet bitmis ne yapabilirim senin kontenjanin var mi demis. Kiz da ayarlarim kac kisi dedi. Esim 2 dedi. Ayarladi kiz. Telefonunu da verdi. Gelince ararsiniz biletlerinizi getiririm dedi. Esim ucreti nasil yapacagiz dedi. Kiz agirlamaktan memnun olurum ilk kez gosterime geleceksin dedi. Esim de yemek borcum var sana dedi. Caldiriyorum seni yazdi esim en son. Bu kadar.
Konustuk biz telefonda bana bahsetmedi bile. Belki izin alip persembeden gelirim bu hafta dedim. Normalde havalara ucan adam istersen bu hafta alma haftaya al dedi. Ne yapiyim Allah askina bisey soyleyin. Mesajlardan haberim var desem uste cikacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?