Konu eşim

Bacım
Anlatamıyoruz kızdan bişey isteme kendini kücük düşürme lütfen
Diyelimki bu defa kız yardım etti senin kocan ipleri salmıs yarın baskasına kosmayacagı ne malum
Bu defa yakalamadın ya haftaya emin olabiliyomusun bişey yapmayacagına başka Kızla??

böyle bir mesaj gördüm çok heycanlıyım bana süprzini bozdum ama çok mutlu oldum, deyip damlayın konsere :)
ya da konsere siz de bilet alabilseniz, süpriiiz iki biletim var hadi gidiyoruz deseniz sonra da kızda burdaymış aaa selam verelim dersiniz :)

Kocam o kiz icin gidiyor. O gun de birsey olmayacak. Mesajlasmak gorusmek icin yer yapiyor. Gelecege yatirim yapiyor yani
Bilemezsin şu an. Sadece sen ondan şüpheleniyorsun. Konsere git bak. Sen haklıysan kızı ara sonra yatırımı görsün kocan.

Artik telefon numaralari alinip verildi. Watsapptan yazarlar
Evet anlıyorum seni çok sinirli çok şaşkın cok ofkelisin fakat lütfen sabret ve komser aksamı lütfen uzaktan takipte ol orda ... eve gittiğin andada eşin uyurken telini al ve whatsap web üzerinden sen uzaktayken takip edip okuyabilmen için kurulumu yap..

Son düzenleme:
Sizin yerinizde olsaydım eşime hiç haber vermeden direk konsere giderdim. Orda görsün gününü. Yapacağınız en iyi çözüm bu. Kızı aramayın çünkü ne kadar söylemeyin desenizde mutlaka eşinize söyleyecektir

Önceki konulara da baktım şimdi, doğru düzgün cinsellik yok, adam gevşek, diğer kadınlara ilgi duyan bir tip, saygısız da gibi. Hala kocacım kocacım kafasında olmak niye? Önce insan kendine saygı duyacak ki başkası da ona saygı duysun. Madem boşanırsam bulunduğum şehirde kalırım korkunuz var, adamın yaptıklarını yüzüne vurun, ciddi bir tepki gösterin ama blöf değil. Koparsa kopar zaten pek sağlam değil gibi, düzelirse yürür. Eğer koparsa da atamanız gerçekleştikten sonra boşanma davası açar yolunuza bakarsınız.

Yani o kiz icin ugrastigina resmen adiniz kadar emin gibisiniz? Atladigim ayrinti mi var diye tum sayfalari okudum ama goremedim. Sanirim tintinn di yazan baska biriyle gidebilir diye. Bana da mantikli olan bu gibi geliyor.
Bir ikincisi esinizin bu davranisini ortaya cikarmak degil de engelleyip olmamis gibi davranmak istiyorsunuz sanki.
Bi degisik geldi bu konu bana.

Eşinin niyetini bilemem ama kız çok seviyeli konuşmuş.

Yerinde olsam biletimi erkene alır konserde orda olur kendimi belli etmeden olacakları izlerdim. Bir yandan da eşimle mesajlaşır bana daha fazla yalan söyleyip söylemeyeceğini görmek isterdim.

Ben de sen deyince baktım konulari hatirladim. zaten meyilli bir adammis. Bosanmayacaksa konu sahibi hic kurcalamasin bence. Diger falsolarına susmus cunku buna da yakalasa da susar gibi geliyor bana.

Nolur kızı cıkar akşından.hep kuza deyimmi demişsin sakın deme .Kızlık bi durum yok okuduğun kadarıyla.
Belki olayları farklı yöne bile cekersin böyle davranak.
Kız eşine dese eee yine bi iletişim olcak.eşşeğin aklına karpuz kabugu misali.haklıyken bide haksız duruma düşme.

Yapılacak tek şey var, bekleyip o gün ne yapacağını görmek. Velev ki sonrasında kızla takılmasın, yine de ortada sizden gizlenen bir faaliyet var. Bu, hesap sormanız için yeterli bir sebep.

Kızla iletişime geçmek iyi bir fikir değil. Bileti iptal edip adamın gitmesini engelleseniz ne olacak, size sadakatsizlik göstermemiş mi sayılacak?

Bir de instagramdan öğrendiğinizi bilmesin istiyorsunuz, ki hiç anlamadım. Eşiniz böyle bir hata yapmasına rağmen üste çıkacak cesareti alamamalı sizden. (Ha farklı bir durum varsa, mesela biletler başkaları içinse ya da sanmam ama size sürprizse öğrendiğinizi hiç belli etmezsiniz.)

Lütfen sakin olun. Eşinize bu hafta gitmeyeceğinizi söyleyin. Cuma günü sessizce olacakları takip edin. Hoşunuza gitmeyen bir durum olursa da karşısına çıkın, hesap sorun. En önemlisi kendinizi kandırmayın.

Sürpriz bir ihtimal ama ipleri sıkı tutmalısın gidip uzaktan izle bence.Yanlış bir durumda müdahale et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…