Konu eşim

Kimseye bir şey belli etmeden o günü beklemelisiniz. Çünkü sürpriz de yapıyor olabilir. O zaman adam ne hata yapsa "sen zaten böyle anlıyorsun sana sürpriz yaptığımda bile yanlış anlamıştın" diyip diyip yüzünüze vurur ve hep üste çıkmaya çalışır. Sabredin ve zaten konser günü belli saati belli. Gider her şeyi görürsünüz. Sizin fikrinizce eşiniz konser biletlerini temin ettiği kıza ilgili ve ondan konsere gidiyor ama kız gayet mesafeli konuşmuşa benziyor. Hadi öyle oldu, konserde bir şey yakalayamadınız ama sizden bunu saklaması bile başlı başına bir sorun. Yani konser gününü bekleyin o gün her şey ayyuka çıkar zaten.

Yapman gereken işte bu sayın konu sahibi. Sakın ola bırak şimdi sormayı konuşurken dahi bozuntuya verme.
Belkide ikinci bilet sanadır, işin içinde bir sürpriz vardır,
belki annesi yada kardeşi, yada erkek bir arkadaşı ile gidecektir, bişey vardır vs vs. Yani bilet sana olmasa bile aldatıyor anlamına gelmez.

Kızı falan arayip kendinizi küçük düşürmeyin lütfen .ben sizi önceki konularınizdan da hatırlıyorum cok ozur dilerim amacım sizi üzmek değil ama sizin eşiniz bu hanımefendi başka kadınlarla flört etmeyi seviyor sizide ayakta uyuttugunu sanıyor .kendinize çok yazık ediyorsunuz böyle ömür geçmez farkindasiniz değil mi .eşiniz sizi kaybetmekten hiç korkmuyor malesef. Siz esinizin konsere gitmesini engelleseniz yada eşinizi arayip kavga etseniz falan neye yarayacak eşinin flortlerini bilen buna göz yuman kadın olarak gozukuyorsunuz bu adamın gözüne .her seferinde üstü örtülüyor her seferinde kavgada olsa affediyorsunuz. Hayatınızı tekrar gözden geçirin. Okumuş kültürlü bir kadınsiniz. Üye olmadan öncede takip ediyordum sizin konularınızı yazık etmeyin kendinize yada kocanızı böyle kabul edip göz yumun herseye 2 secenek var malesef.amacım sizi üzmek değildi gerçekten ama siz eşinizle koca bir ömrü geçireceğinize inanıyor musunuz samimi soruyorum bu soruyu inanıyor musunuz ?

Eşin bi' haltlar yapıcak ne olduğunu bilmiyorum ama yapıcak bişeyler.Sizin de ayak altında olmanızı istemiyor.Sakın sinirlenmeyin.Sakin olun.Çok sakin olun.

Sakın yüzlemeyin , kıvırır.

Mesajları saklayın , ekran görüntüsü alın.

Konser olduğu gün haber vermeden eşinizi izleyin.

Üste çıkmaya çalışırsa şüphelerinizde haklısınız.

Allah bu erkekleri bildiği gibi yapsın.

Sonrasında yemek yiyeceklerse neden tek gitmiyor, iki bilet istiyor ki? Acaba eşimle gelecektim o son anda rahatsızlandı falan mı diyecek?
Ben de böyle düşündüm açıkçası. Kız işkillenmesin diye eşiyle gidecekmiş gibi iki kişilik bilet istemiş. Ama eşim gelemedi falan deyip yalnız gidecek. Bilet için teşekkür olarak da çıkışta bir şeyler yemeye davet edecek kızı. Kıza apaçık yürüyor .

Size süpriz yaptıgını düşünmüyorum zaten cuma günüymüş konser siz o sıra da konser için izin aşmak zorundasınız bunun süprizlik bir yanı yok çünkü en geç perşembe gününe kadar haber vermeli ki izin alabilesiniz. Bunun dışında bir erkekle anasıyla kardeşiyle vs. Kiminşe giderse gitsin sizin bilmeye hakkınız var. O kızın konseri diye çekinmiş olabilir ama içinde bir kötülük yoksa herhangi bir konsere x kişi ile gideceğini de söyleyebilirdi. Sondaki çaldırıyorum kelimesi ne mana? Telefonunu çaldırmaktan mı bahsediyor. Bence olmaması gereken muhabbetler yemek borcu filan. Demek ki geçmiş bir muhabbetleri var ki borçlanmış. Perşembeye kadar bekleyin ama cuma eçin izin alın erkenden. Gece varacaksanız eve gitmeyin. Cuma akşam olmadan eşinizi takibe alın. Konser nerede biliyorsanız oraya gidin uzaktan izleyin. Konuşmaların ekran görüntüsünü alın. Yemeğe çıkarlarsa resimlerini çekin. İleri de bir durum olursa delil olur ama kesinlikle sormayın mesajları.

Tayin olmak için boşanmıyorsan 3 ay daha sabret , eş durumu tayin olduktan sonra şutla bu adamı.Bu tür İnsanlar kullanılmayı hak ediyor.

Kendinizi iyi hissettiginizde lütfen bizimle paylaşın içinizi okuyup kaçmayın. baskasinada anlatmiyorsunuz siz bu durumları belli anlatmayinda zaten .bari kkdan yardım alın ve lütfen kızı aramayın

Günü biliyorsan git ve takip et. Bi mok yiyorsa suc ustu yap. Sakın bırsey deme. Erkek milleti hep inkar hep inkar.

Olayı nasıl cozersiniz bilmem ama Instagram şifresini bildiğimizi hiç bir koşulda öğrenmesin çünkü bu işten sıyrılırsa bıbır daha yakalama şansınız olmaz.

Yahu eski konularını okudum da sen n'apıyosun bu adamla hâlâ? Afedersin at çöpe gitsin.Sperm testine gitmiş de çalışanların ve doktorun kadın olmasına sevinecek abazanlıkta.Ay akşam akşam sinir oldum , tokatlamak geldi İçimden eşini.Kendine gel lütfen.

Kendine gel , tayin olduktan sonra boşan bu adamdan.Ha bi' de sakın çocuk yapma.

Yaa bu erkekler niye böyle burda açılan konular yüzünden hepsinden soğudum paranoyak oldum kimseye güvenemeyecek miyiz biz

Swkin kimseyi arama ve bildigini belli etme.bence bekle ve bir sekilde olayi coz derim.bize de gelismeleri bildir merak ettim

Akillica hareket edin karda yuru izini belli etme. Gideceksende gider basarsin o arkadasi kim diye. Bi sekilde ogrendim tiyatroya gidecegini dersin. Sifreyi bildigini caktirma ama anlamayacak.adar salak degildir herhalde. Uzaktan izle kimle gittigini ogren en azindan gerekirse o gece aska yerde kal. Ama oraya gidecegi kisi elki iş arkadasi ya da aska bir bayan olma ihtimali yuksek. 2 erkek tiyatroya gidecegini pek sanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…