Kimseye bir şey belli etmeden o günü beklemelisiniz. Çünkü sürpriz de yapıyor olabilir. O zaman adam ne hata yapsa "sen zaten böyle anlıyorsun sana sürpriz yaptığımda bile yanlış anlamıştın" diyip diyip yüzünüze vurur ve hep üste çıkmaya çalışır. Sabredin ve zaten konser günü belli saati belli. Gider her şeyi görürsünüz. Sizin fikrinizce eşiniz konser biletlerini temin ettiği kıza ilgili ve ondan konsere gidiyor ama kız gayet mesafeli konuşmuşa benziyor. Hadi öyle oldu, konserde bir şey yakalayamadınız ama sizden bunu saklaması bile başlı başına bir sorun. Yani konser gününü bekleyin o gün her şey ayyuka çıkar zaten.Benim instagram sifrem esimde var. Hatta kendi telefonunda hem kendi hesabi hem de benim hesabim acik. Bende de onun sifresi var ama o bilmiyor bunu. Ben uzak bir sehirde calisiyorum. Haftaicleri ayriyiz esimle. Bugun ilkokul arkadasina mesaj atmis. Kiz hikayesinde bir gonderi paylasmis. Cumhurbaskanligi senfoni orkestrasi konseri. Kiz konservatuar mezunu bu arada. Ilkokulda kiz esime asikmis esim espriyle anlatmisti bunu yillar once. Isimden cikardim. Yoksa tanismiyoruz.
Esim demis ki bilet bitmis ne yapabilirim senin kontenjanin var mi demis. Kiz da ayarlarim kac kisi dedi. Esim 2 dedi. Ayarladi kiz. Telefonunu da verdi. Gelince ararsiniz biletlerinizi getiririm dedi. Esim ucreti nasil yapacagiz dedi. Kiz agirlamaktan memnun olurum ilk kez gosterime geleceksin dedi. Esim de yemek borcum var sana dedi. Caldiriyorum seni yazdi esim en son. Bu kadar.
Konustuk biz telefonda bana bahsetmedi bile. Belki izin alip persembeden gelirim bu hafta dedim. Normalde havalara ucan adam istersen bu hafta alma haftaya al dedi. Ne yapiyim Allah askina bisey soyleyin. Mesajlardan haberim var desem uste cikacak.
Yapman gereken işte bu sayın konu sahibi. Sakın ola bırak şimdi sormayı konuşurken dahi bozuntuya verme.yani biletleri almak için kıza mesaj atmasını sorun ediyorsanız eğer bunda sorun edecek bişey yok.
ama bileti başkasıyla gitmek için almış sank, doğru anlamış mıyım. sürpriz vs durumu da yok sanırım ki size gelme diyor. yani size gelme dediği vakitte ise konser başkası için almış demektir. yerinizde olsam sessizde kalır. konser olacğaı gün oraya gider basardım.
Aynısını düşündüm.Kadın ekmek derdinde adamın derdine bak.Ya sabır yarabbim.Aykiiicim nasil yazilir bilemedim ama senin esin senin yoklugunda ona buna pas veriyor sanki. Siz ne zamandir ayri yasiyorsunuz? Yanina gitme imkaniniz ne zaman olacak? Bu is boyle gitmez bence.
Bunu bile bile neden kendinize bu eziyet ??.ben gerçekten sizin adınıza çok ama çok üzüldüm .Kocam o kiz icin gidiyor. O gun de birsey olmayacak. Mesajlasmak gorusmek icin yer yapiyor. Gelecege yatirim yapiyor yani
Ben de böyle düşündüm açıkçası. Kız işkillenmesin diye eşiyle gidecekmiş gibi iki kişilik bilet istemiş. Ama eşim gelemedi falan deyip yalnız gidecek. Bilet için teşekkür olarak da çıkışta bir şeyler yemeye davet edecek kızı. Kıza apaçık yürüyor .Sonrasında yemek yiyeceklerse neden tek gitmiyor, iki bilet istiyor ki? Acaba eşimle gelecektim o son anda rahatsızlandı falan mı diyecek?
Olayı nasıl cozersiniz bilmem ama Instagram şifresini bildiğimizi hiç bir koşulda öğrenmesin çünkü bu işten sıyrılırsa bıbır daha yakalama şansınız olmaz.Benim instagram sifrem esimde var. Hatta kendi telefonunda hem kendi hesabi hem de benim hesabim acik. Bende de onun sifresi var ama o bilmiyor bunu. Ben uzak bir sehirde calisiyorum. Haftaicleri ayriyiz esimle. Bugun ilkokul arkadasina mesaj atmis. Kiz hikayesinde bir gonderi paylasmis. Cumhurbaskanligi senfoni orkestrasi konseri. Kiz konservatuar mezunu bu arada. Ilkokulda kiz esime asikmis esim espriyle anlatmisti bunu yillar once. Isimden cikardim. Yoksa tanismiyoruz.
Esim demis ki bilet bitmis ne yapabilirim senin kontenjanin var mi demis. Kiz da ayarlarim kac kisi dedi. Esim 2 dedi. Ayarladi kiz. Telefonunu da verdi. Gelince ararsiniz biletlerinizi getiririm dedi. Esim ucreti nasil yapacagiz dedi. Kiz agirlamaktan memnun olurum ilk kez gosterime geleceksin dedi. Esim de yemek borcum var sana dedi. Caldiriyorum seni yazdi esim en son. Bu kadar.
Konustuk biz telefonda bana bahsetmedi bile. Belki izin alip persembeden gelirim bu hafta dedim. Normalde havalara ucan adam istersen bu hafta alma haftaya al dedi. Ne yapiyim Allah askina bisey soyleyin. Mesajlardan haberim var desem uste cikacak.
Asla güvenme net söylüyorumYaa bu erkekler niye böyle burda açılan konular yüzünden hepsinden soğudum paranoyak oldum kimseye güvenemeyecek miyiz biz
Ay sonunda. Ha kıza yürümüş ha başkasıyla gidecek ne farkeder her türlü sadık değil bu adam. Sonuç ne olacak konu sahibi ne yapmayı düşünüyorsun?Aldatma teşebbüsü, kıza yürüyor diyorsunuz.
Aklınızdan ayrılmak geçmiyor mu hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?