Benim instagram sifrem esimde var. Hatta kendi telefonunda hem kendi hesabi hem de benim hesabim acik. Bende de onun sifresi var ama o bilmiyor bunu. Ben uzak bir sehirde calisiyorum. Haftaicleri ayriyiz esimle. Bugun ilkokul arkadasina mesaj atmis. Kiz hikayesinde bir gonderi paylasmis. Cumhurbaskanligi senfoni orkestrasi konseri. Kiz konservatuar mezunu bu arada. Ilkokulda kiz esime asikmis esim espriyle anlatmisti bunu yillar once. Isimden cikardim. Yoksa tanismiyoruz.
Esim demis ki bilet bitmis ne yapabilirim senin kontenjanin var mi demis. Kiz da ayarlarim kac kisi dedi. Esim 2 dedi. Ayarladi kiz. Telefonunu da verdi. Gelince ararsiniz biletlerinizi getiririm dedi. Esim ucreti nasil yapacagiz dedi. Kiz agirlamaktan memnun olurum ilk kez gosterime geleceksin dedi. Esim de yemek borcum var sana dedi. Caldiriyorum seni yazdi esim en son. Bu kadar.
Konustuk biz telefonda bana bahsetmedi bile. Belki izin alip persembeden gelirim bu hafta dedim. Normalde havalara ucan adam istersen bu hafta alma haftaya al dedi. Ne yapiyim Allah askina bisey soyleyin. Mesajlardan haberim var desem uste cikacak.
Merhaba.İnanın adınıza çok üzüldüm.Yaşadığınız duygu karmaşasını ve incindiğinizin çok farkındayım.İnsan oğlu çok garip.Size tavsiyem asla bildiğinizi belli etmeyin ve mutlaka konserin olduğu güne misafir ayarlayın.Sizinde haberiniz yokmuş gibi.Tepkisine göre hareket edersiniz.Benim instagram sifrem esimde var. Hatta kendi telefonunda hem kendi hesabi hem de benim hesabim acik. Bende de onun sifresi var ama o bilmiyor bunu. Ben uzak bir sehirde calisiyorum. Haftaicleri ayriyiz esimle. Bugun ilkokul arkadasina mesaj atmis. Kiz hikayesinde bir gonderi paylasmis. Cumhurbaskanligi senfoni orkestrasi konseri. Kiz konservatuar mezunu bu arada. Ilkokulda kiz esime asikmis esim espriyle anlatmisti bunu yillar once. Isimden cikardim. Yoksa tanismiyoruz.
Esim demis ki bilet bitmis ne yapabilirim senin kontenjanin var mi demis. Kiz da ayarlarim kac kisi dedi. Esim 2 dedi. Ayarladi kiz. Telefonunu da verdi. Gelince ararsiniz biletlerinizi getiririm dedi. Esim ucreti nasil yapacagiz dedi. Kiz agirlamaktan memnun olurum ilk kez gosterime geleceksin dedi. Esim de yemek borcum var sana dedi. Caldiriyorum seni yazdi esim en son. Bu kadar.
Konustuk biz telefonda bana bahsetmedi bile. Belki izin alip persembeden gelirim bu hafta dedim. Normalde havalara ucan adam istersen bu hafta alma haftaya al dedi. Ne yapiyim Allah askina bisey soyleyin. Mesajlardan haberim var desem uste cikacak.
Aboww gercek mi bunlarKonusahibi buna benzer 80 tane konun var,kocanın flörtöz bi adam olduğunu biliyorsun belki fırsatını bulmuşsa aldatmıştır bile,her seferinde olayı ıncık cıncık araştırıyorsun geçen şu çok yakın cuma mesajları atan kadın arkadaşını da arayıp kendini rezil etmiştin,en son yine kocanı bağrına basıp kadınlara saydırıp koynuna girip yatıyorsun,bu kadar çabaya değer mi zaten üstünü kapatıcaksın sonra,pehhh.
Kocam o kiz icin gidiyor. O gun de birsey olmayacak. Mesajlasmak gorusmek icin yer yapiyor. Gelecege yatirim yapiyor yani
Polyanna modumu açtım: Eşiniz başka bir çift arkadaşı için bilet istemiş olabilir mi?Benim instagram sifrem esimde var. Hatta kendi telefonunda hem kendi hesabi hem de benim hesabim acik. Bende de onun sifresi var ama o bilmiyor bunu. Ben uzak bir sehirde calisiyorum. Haftaicleri ayriyiz esimle. Bugun ilkokul arkadasina mesaj atmis. Kiz hikayesinde bir gonderi paylasmis. Cumhurbaskanligi senfoni orkestrasi konseri. Kiz konservatuar mezunu bu arada. Ilkokulda kiz esime asikmis esim espriyle anlatmisti bunu yillar once. Isimden cikardim. Yoksa tanismiyoruz.
Kizi arayip rica ediyim mi. Esim bana birsey soylemedi. Size guvendigim icin ariyorum. Aramizda kalsin deyim. Esime kimle geleceksin diye isim sorsun. Bilet kesmek icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?