Konu eşim

Gidecegi konserin saatinden en az 1 saat once siz orada olun baskin basanindir . Kapida pusuya yatin kimle geldiyse verin dayagi ikisine de .

Merhaba.İnanın adınıza çok üzüldüm.Yaşadığınız duygu karmaşasını ve incindiğinizin çok farkındayım.İnsan oğlu çok garip.Size tavsiyem asla bildiğinizi belli etmeyin ve mutlaka konserin olduğu güne misafir ayarlayın.Sizinde haberiniz yokmuş gibi.Tepkisine göre hareket edersiniz.

Kizla iletisime gecmeye takmissiniz. Hayatinizda gormediginiz, tanimadiginiz kiz size ajanlik yapip ortaligi karistirmaz bu bir. Ikincisi bilet iptal etmek icin arasan bile esine soyleme ihtimali de var ve soylemese bile bilet iptal ettirmek size bisey kazandirmaz. Bugun bilet iptal edersin, yarin baska bisey olur, boyle onune gecilmez eger adamin aklina dusmusse...

Kızla alakalı bir durum yok kız seviyeli konuşmuş ve iki bilet diyince Emin’im ki kız sen ve eşin için old düşünmüştür asıl sorun eşin!! eşine söylemeden izin al ve eşini uzaktan izle o ikinci kişinin kim olduğunu öğren ... benim iki tahminim var; sana biletten filan bahsetmemesinden dolayı içime kurt düştü ....ya bi erkek arkadaşıyla gidip bileti ayarlayan kız ile muhabbet kurmaya çalışacak ya da üzgünüm ama bir kadın ile beraber gidecek

Iki ucu hijyenik olmayan değnek, 2. bilet kim için hadi yalnız gitti çıkışta kıza yanaşacak mı?
Takip edep rezil etme şansınız var.
Bana gelme deyip konsere gizli giden adama o bileti susuz yuttururum.
Arkadaslarla konsere gidicem diyebilir, ne bu gizlilik

Bence konsere gitme bu hafta olduğun yerde kal hiç belli etme haftaya git kocanın telefonuna bir yolunu bul jasus program indir bir süre daha takip et eğer konsere gidersen mesajları bildiğini anlar mümkün olduğunca soğuk kanlı ol ve takipte kal derim yani ben olsam böyle yaparım

Konusahibi buna benzer 80 tane konun var,kocanın flörtöz bi adam olduğunu biliyorsun belki fırsatını bulmuşsa aldatmıştır bile,her seferinde olayı ıncık cıncık araştırıyorsun geçen şu çok yakın cuma mesajları atan kadın arkadaşını da arayıp kendini rezil etmiştin,en son yine kocanı bağrına basıp kadınlara saydırıp koynuna girip yatıyorsun,bu kadar çabaya değer mi zaten üstünü kapatıcaksın sonra,pehhh.

Aboww gercek mi bunlar

Sizin instanız onda açık ama siz onun şifresini neden gizli alıyorsunuz bunu anlamadım. Adamdan insta şifresini izsteyin açın hesabı silmiş olacak muhtemelen mesajları bi program var mış geri getirdim silinenleri deyip vurun yüzüne. Sizin şifrenizi o biliyorsa o da itiraz edememeli bence normali bu en azından

Kızın yazma şeklinden anladığım kadarıyla aralarında bişey yok. Kız ona eskiden aşık olduğu için eşiniz ilgisini merak ediyor ego tatmin etmek istiyor olabilir.İlgi görüp şımaracak falan.Basit işler peşinde. Sizin boşluğunuzdan diyecektim ama size erken gelme dediğine göre baya odaklanmış. Bu olayı gerçekten öğrenmek istiyorsanız mecbur takipte kalacaksınız. Yüzleşip sinirini attıktan sonra acabalarla yaşamak zorunda kalırsınız.

Polyanna modumu açtım: Eşiniz başka bir çift arkadaşı için bilet istemiş olabilir mi?
Şeytanın avukatı modumu açtım : Sakın şimdiden bir şey belli etmeyin. İzin alın ve mutlaka o konserin giriş ya da çıkışına yetişin bakalım kim kiminle gitmiş konsere. (şifresini bildiğinizi sakın sakın söylemeyin)

Ben olsam esime mesajlari okudugumu soylemem
Beklerim
Bakalim sana mi surpriz yapacak yoksa o aksam baska birsey uydurup disari cikacak mi?

Bence takipte kal
Hicbirseyden haberin yokmus gibi normal davran
Arada hesaba gir kontrol et
Gelismeleri de bize yaz

Konu sahibinin sorunu konsere biriyle gidecek olması değil galiba, konseri verecek kişiye yürüdüğünü düşünüyor kocasının. Yani konseri bassa bile elinde net birşey olmayacak çünkü kız sahnede, arkasından ne yaptıklarını takip edecek kadar yaklaşsa kocası fark eder. Bence instagramdan takip etmeye devam etsin. Ama zaten ilişki yalama olmuş ya, yani net elinde birşey olsa bile kocasıyla aynen devam edecek bir tip.

Kizi arayip rica ediyim mi. Esim bana birsey soylemedi. Size guvendigim icin ariyorum. Aramizda kalsin deyim. Esime kimle geleceksin diye isim sorsun. Bilet kesmek icin.

Şimdi ki kızları bilmiyor sunuz siz sanırım? "Ay senön karın bono mesoj çektö, haber vermek istedöm" diye hemen yetiştirir.

baskın basanındır
ben olsam ısten ızın alır erken gıder o saatde kımle orda gorurdum haber vermeden

Velev ki bir bayan arkadaşı ile konsere gitti gördünüz tepkiniz ne olacak ?
Bence şu olacak hır gür sonra affedeceksiniz
Sizi konularınızdan tanıyorum
Sizin bu herifi boşamak için done ye ihtiyacınız yok ki !
Bu herif başlı başına tam boşamalık
Bir şey yapamayacaksanız daha fazla yüzgöz olmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…