bu işin tek bir çözümü var, kendi sosyal ağınızı oluşturup, sevdiğiniz arkadaşlarınızla gezmek. Eşinizi de bu konuda böyle kabul edeceksiniz, pat diye boşan diyenlere şaşırdım açıkçası, eşim benimle gezmiyo, arkadaşlarıyla geziyo diye boşanılmaz yani. Ayrıca insanın bazen çok ters bi anına gelir ve ufak şeylere aşırı tepki gösterebilir, konu sahibi normalde öyle olmadığını belirtmiş, sınav stresi çook iğrenç bi şey, sinirleri gerilmiş olabilir yeni bittiyse, ben kurdeşen dökmüştüm ve gerçekten çok gergindim, insanız sonuçta. Eşinizin bu huyu değişmez maalesef, herkes 4 4 lük değil, her insanın da kusuru var, sizle gezmek istemediğinden değil bence bu tavırları. Biz de eşimle sizin gibi 10 küsür yıldan sonra evlendik. Ben de şu an arkadaşlarımla bi şeyler yapmayı ona tercih ediyorum. Zaten o kadar gezdik, tozduk yaşadık bi de evlendik, sürekli birlikteyiz, kız arkadaşlarımla rahatlıyorum, kafam boşalıyo. Eşimle de aynı sizin gibi tiyatrolara gider, izler döneriz, bi şeyler yapacağımız zaman evde yaparız, o da müfettiş yeterlilik sınavı var çok ders çalışıyo, spora gidiyo, arkadaşlarıyla buluşuyo ama sıkıntı yok benim için. Çalışıyo musun bilmiyorum ama ben çalıştığım için akşam yemekten sonra balkonda onunla bir çay içmek bile bana yetiyo, zaten yorgun oluyorum. Eminim tatile filan da gidiyosunuzdur yani demem o ki, aşırı ilgisiz, sorumsuz değilse sadece bu sebeplerden gerginlik çıkarmaya değmez.