Konu evliliğimde ben karmakarışığım

Ya ben 2 3 ay kadar hatta daha fazla bir sağlık sorunu yaşadığım için o günden beri çok çabuk ağlıyorum kendime engel olamıyorum

Ya ben 2 3 ay kadar hatta daha fazla bir sağlık sorunu yaşadığım için o günden beri çok çabuk ağlıyorum kendime engel olamıyorum
Anlıyorum Canm kendini konuşmaya hazırla söyleyeceğin cümleleri kafanda kur prova yap biraz belki ağlamadan konuşursun.yada ağla bi cinnet geçir yalandan gözünü Korkut ama nasıl biri sinirinden sana vurmaya falan kalkacak biriyse yapma sakın

Yani benim anlamadığım beni okutan annem babam bile benden asla para istemez üstüne babam hep ihtiyacın var mı der eşiminse okurken bile ailesi ona yardım etmemişler ondan mı böyle bilmiyorum ama bu benim canımı sıkmaya başladı artık

herşeyi ama herşeyi geçtim kendi alın terinle kazandığın maaşını kocana niye verirsin ki be gülüm nedennn? kusura bakma ama çok kızdım sana.Eşine gelince o nasıl bir adam da senin maaşına el koyuyor sana gıdım gıdım veriyor? şaka gibi gerçekten

İnan'ın ki bilmiyorum ne yapar normalde küfür dahi etmez ama bi tartışmamız da sinirlenince bana baya ağır şeyler demişti

Sanırım bunu ben yaptım ilk istediğinde tepki vermeliydim ama o zamanlar çok da aklım başımda değildi

Fazla temkinli yaklaşıyor buna neden olanda sanırım geçen yılki alışkanlığınız yada bu adam gerçekten cimri.
Biletinizi falan alıyor sanırım ondan sonra 100tl veriyor.Sizde canım bu verdiğn yetmez diceksiniz.
Ama çalışan bir kadın olarak kararları ve hesabınızı bu denli sorgulaması yanlış bilemiyorum
konuşmalısınız bu durumu..

konunu okuyunca iyiki kendi paramı kendim yönetiyorum dedim.kocamın parama karışmaması saçma sapanlıkları içinde benim için bir lütuf.tabi bu cimri olmasını değiştirmiyor.kocanın yaptığını sen ona yapmış olsaydın direk cıldırırdı. tabi bunu sen anlatsan işine gelip anlamaz.

giderlerinizin bir kısmını siz bir kısmını eşiniz versin herkesin parası kendisinde kalsın ,baştan ipleri verince böyle oluyor işte

Ben sessiz birazda içine kapanık birindanım eşim tam tersi elektrik su net bütün faturaları evin bütün giderlerini o alıyor hakkını yemek istemem adlında evlendiğimiz ilk zaman kartım ondaydı bende dursun dedim verdi almadı sonra ama netten parayı onun hesabına aktarınca durum aynı oluyor kendi paramı istemekten korkuyorum ya

Ben sessiz birazda içine kapanık birindanım eşim tam tersi elektrik su net bütün faturaları evin bütün giderlerini o alıyor hakkını yemek istemem adlında evlendiğimiz ilk zaman kartım ondaydı bende dursun dedim verdi almadı sonra ama netten parayı onun hesabına aktarınca durum aynı oluyor kendi paramı istemekten korkuyorum ya

sen bu adamı sevmiyorsun sevme gibi bir ihtimalinde yok gibi duruyor ,

kendını kandırma derim

Ozaman aktarmayın bazı şeyleride siz eliniz ile hediye etmişsiniz
Oda şuan hakimiyeti sağlıyor ve geri adım atmıyor

Bu erkekler eşlerinin ağlamalarına üzülmesi gerekirken neden daha çok sinirleniyorlar anlamıyorum..
Benim karşımda biri ağlasın bende salya sümük onla beraber ağlıyorum be

Duygusuzlukta çığır açmışlar resmen

Maaş kartını al. Harcamalar da sadece onun kontrolünde olmasın. Tüm ipleri elinde tutmak istiyor anladığım kadarıyla. Oysa evlilik paylaşımdır.

Mesela oda da o kadar ağladım ya da yanına gitmedim bir süre ama tartışma falan yapmadık öncesinde ama gelip bu kadın neden gelmedi nerede neyin var diye sormaz ama ilgisiz değildir ama ilgili olması için benim öncesinde ilgili davranmam gerek

Eşiniz ve siz farklı koşullarda büyümüşsünüz. Sorun eşinizin kendi doğrularından ödün vermemesi. Orta yolu bulmanız gerekir. Bunlar dışında sizin fikrinizi ciddiye bile almamış adam, istemem rahat etmem dediğiniz halde aramış anasını bacısını. Birde siz ağlarken dahada sinirlenmesi nedir. Konuşmadan düzeltebileceğiniz bir durum yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…