Konu evliliğimde ben karmakarışığım

Ben bunu yapamadım bir türlü işte

benim sevgililik sürecinde yaşadığım sürecin bir benzerini yaşamışsınız ben bu tarz konuların tanışma aşamasında konuşulması taraftarıyım ki bunu söylediğimde de fazla mantık çerçevesinde yaklaştığım söylense de doğrusu bu bence ileride aşkla sevgiyle bağlandığınız adamın bu tarz davranışlarının batmaması sorun yaratmaması için baştan konuşulup ortak karara varılmalı

Maaş kartım bende ama maaş yatınca benim hesabıma aktar diyor biz araba aldık onun taksidi var diye kabul ettim ama şuan bakıyorum da hepsini alıyor
harçlık olarak belli bir miktar mı veriyor peki nerden biliyor ne kadara ihtiyacınız var bu onun takdirimiymiş yani

bu konular olunca tepem atıryor benim ya nasıl yani 100 tl dalga mı geçiyor o size 100 tl nin hesabını veriyor mu siz soruyormusnuz yani

harçlık olarak belli bir miktar mı veriyor peki nerden biliyor ne kadara ihtiyacınız var bu onun takdirimiymiş yani
Zaten bi ihtiyacım olda o alıyormuş ne gerek varmış ama bir şey istesem lazım mı diye sorar bir ay oluyo epilasyon aleti alacağız güya hala beklemede

Boşanmalı mıyım ki

bosanmak en son caredir.
Birey oldugunuz aklınıza gelmiş, bi uyanma yaşamışsınız bu guzel bi gelişme.
Simdi geriye kaybettiginiz nevarsa geri almak var,
kocanızın saygısı, söz hakkınız, fikirlerinizin sorulması ve banka kartınız

bu çok fena bir durum farkında mısın ev hanımları bile bu kadar sorgulanmıyordur

Kart bende içi boş bi kart ama hakikaten arkadaşlarım bile çok çabuk evlendin sen diyorlar şimdi şimdi bunları daha iyi fark ediyorum

Yani benim anlamadığım ver kartını, senin maaşını da ben idare edeyim dediğinde adam, neden bayanlar hayır diyemiyor.

Kaç yaşında insansınız. Neyin israf neyin olmadığına karar siz veremiyor musunuz, yok canım ne alaka neden denmez?

Eşiniz sinirli diye vurguladığınıza göre baya korkutup sizi sindiriyor gibi. Kartınızı güzel bir dille isteyin. Tavrına göre karar alırsınız bence.

Bence bosanma kararından vazgeç. Çünkü bir evlilik 5 yıl sonra tam oturuyor. Ben daha 2 yıl evlıyım ama her evliler öyle diyor.
Para yüzünden boşanmamak lazım bence.
Birbirinize daha alışmadınız.
Biraz kendinize zaman verin. Ve onunla konuşmayı deneyin. Evlilik konuşa konuşa hal olur. Çok sinirli diyorsunuz. Sakin bir zamanda konuşmayı deneyin.

Çok teşekkür ederim evet beni değiştiremeyeceğini kabul edebilmeli

bahsettiğim durum aslında şu... hayat, evlilik, anne olmak... yeni vasıflar, yeni tecrübeler girdikçe insanları elbette değişir. ancak eşiniz sizin birey olduğunu kabullenmeden adım atıyor. bu belki yetiştirme tarzından, belki de sizin ona olan tavrınızdandır. bunu siz bileceksiniz.
sizin de eşinizin de evlilik konusunda gerçekten bilinçlenmesi gerekiyor. henüz idrak edemeden evliliğin içinde bulmuşsunuz kendinizi... bence okuyun, dinleyin. güzel adımlar atın. bağırıp, çağırmadan, inatlaşmadan da çözülür.

Oğlak burcuyla evlisiniz sanırım.
Ayrıca paramı neden eşim yönetsin bir kadın isterse parasıyla katkıda bulunur eve, evi geçindirmez.
Siz çalışın o paranızla birikim yapsın kendine ailesini gezdirsin tozdursun.
Etinizden sütünüzden derinizden faydalanıcak bir canlı gibi görüyor sizi.
Hem bencil hem egoist biri.
Çocukta yoksa ayakları üstündede duran birisiniz arkanıza bile bakmadan kaçın derim.
Aynı özelliklerde biriyle nişanlıydım düğüne bir ay kala attım yüzüğü çekilecek gibi bir çile değiller.
Zararın neresinden döbseniz kardır.
Yoksa pişmanlığınız her geçen gün artar asla azalmaz.
Bu tipler düzelmez düzeltilemez.

yahu tamam işte içinin dolu oldugu kartınızı elınıze alın artık.
tek tek kırgınlıklarınızı ısteklerınızı dıle getırın. Buraya nasıl bir bir yazdıysanız ona da bir bir anlatın..

Oğlak burcu çok inatçı onun doğruları vardır ona uyulmalıdır

Bunu yapmak içim hep erteledim ya kızarsa daha kötü olursa diye ama kendime zarar veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…