Konu evliliğimde ben karmakarışığım

Zaten ablasının gelesi değil dert ve bunlar ailecek cimri hepsi

Şöyle yapsanız, arabanın taksidi, borcu ne kadarsa o kadarını aktarsanız, eşiniz hepsini niye göndermiyorsun der mi?
Hepsini aktarmayın paranızın, sorarsa hesabımda hiç para olmaması zoruma gidiyor , ihtiyaçlarım var dersiniz.

Biraz önce bende aynen böyle demeyi düşündüm bide evlenmeden önce ben çalışmayan bir eş isterdim derdi

Biraz önce bende aynen böyle demeyi düşündüm bide evlenmeden önce ben çalışmayan bir eş isterdim derdi
En mantıklısı, ama aktarmadan önce, şu kadar göndereceğim sorun olur mu diye sorup, izin istemeyin.
Gönderdikten sonra sorarsa, zaten şu kadar borcumuz var ona yetecek şekilde ayarladım, kadınım sonuçta ihtiyaçlarım oluyor, hesabımda para olmaması zoruma gidiyor tarzında konuşabilirsiniz.

Ödemeleri sende yapabilirsin o sana göndersin parasını sen değil

Giderler ayarlanır birikim için kenara atılır ama cebede lazım

2-3 elbise alman kuaföre gitmen kendine kahve ısmarlaman israf değil

Parayı yırtıp atarsan israf olur bebekte olmadığına göre ?

Annesinin uçak bileti israf değil mi ?
Konuşmadan çağırıyosa sende aileni çağır aynı zamana fikir danışılmaması nasılmış nasılda sorunlar çıkartıyomuş anlasın

U sefer ben sana bi ihtiyacın oldu da vermedim mi neyini eksik ettim diyecek ne diyeceğim

İşte benim ailem bize gelecek olsa bir şey demez ama ben onun gibi asla yapamam

U sefer ben sana bi ihtiyacın oldu da vermedim mi neyini eksik ettim diyecek ne diyeceğim
Her seferinde para istemek zoruma gidiyor, bu yaşıma kadar kimseden, babamdan bile istemedim, alışkın değilim böyle şeylere, şimdi her ihtiyacım olduğunda para almak gücüme gidiyor vs.

Yani o kadar saçma ki, atıyorum yarın kuaföre gideceğim para verir misin? 2 gün geçer, etek beğendim para verir misin? Böyle saçma şey mi olur, ben istediğimi anında kimseye açıklama yapma gereği duymadan, harcayamayacaksam çalışmamın ne anlamı var? Bunları kendinizce anlatabilirsiniz.

evde oturup , çocuk bakan, bakkala bile kendi başına çıkamayan, daha ilk bebegin büyümeden hiç anlamzsın ikinci bebegin yolda olur, kaynanan da eve yerleşir kafayı yersin malesef

O zaman da diyor ki sen çok israf yapıyorsun adamla baş edemiyorum konuşmasıyla işte

hemen boşanmayı düşünme evlilik ve yuva kolay kurulmuyor çünkü al karsına açık açık konuş en zor şey iki eşin konuşamaması

zaman içerisinde dik duruşunuzla çözebileceğiniz bir durum. dün internette bir video izliyordum, prof.dr.nevzat tarhan'ın. dik duruş patlamak değil kararlılıktır. sakin olduğunuz bir anda güzelce durumu izah edip, kararlılığınızı ifade etmeniz gerekiyor.
acele evlenmenin pişmanlığını yaşıyorsunuz, hızlı boşanmanın pişmanlığını da yaşamayın.
evlilikler kişilere göre 1-3 yıl içerisinde oturmaya başlar. sizin tutum ve davranışlarınızı yönetmesine değil karşılıklı iki birey olduğunuzu kabullenerek konuşmasını sağlamalısınız. kayınvalidem hep der ki kadın akıllı olacak, kocasını çaktırmadan iyiye güzele yönlendirecek.

Çok teşekkür ederim evet beni değiştiremeyeceğini kabul edebilmeli

Hemen bosanmak istemek bana acele geldi.
Oturup enine boyuna konusuldumu, dusuncelerini onla paylastinmi? Sartlarin neler?
Ancak bu sartlara itiraz ederse ve cikari yoksa bosanma dusunulebilir.
Ama bi yandanda aklinda kalsin " kadinin yaptiramayacagi sey yoktur".
Belkide cumleleri biraz degisik, birz naz niyazla, suyuna gider gibi yapip tamda kendi istedigini yaptirmakla oluru var hep.
Bu konuda ben hep annemi ornek alirim.
Babam evde kendi dediginin oldugunu saniyor ama tam tersi, annem kararlari veriyor. Bunlar hep taktige bakiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…