- 25 Mayıs 2015
- 964
- 611
- 303
- Konu Sahibi Postmodernik
-
Zaten ablasının gelesi değil dert ve bunlar ailecek cimri hepsiEşiniz ve siz farklı koşullarda büyümüşsünüz. Sorun eşinizin kendi doğrularından ödün vermemesi. Orta yolu bulmanız gerekir. Bunlar dışında sizin fikrinizi ciddiye bile almamış adam, istemem rahat etmem dediğiniz halde aramış anasını bacısını. Birde siz ağlarken dahada sinirlenmesi nedir. Konuşmadan düzeltebileceğiniz bir durum yok.
Şöyle yapsanız, arabanın taksidi, borcu ne kadarsa o kadarını aktarsanız, eşiniz hepsini niye göndermiyorsun der mi?Ben sessiz birazda içine kapanık birindanım eşim tam tersi elektrik su net bütün faturaları evin bütün giderlerini o alıyor hakkını yemek istemem adlında evlendiğimiz ilk zaman kartım ondaydı bende dursun dedim verdi almadı sonra ama netten parayı onun hesabına aktarınca durum aynı oluyor kendi paramı istemekten korkuyorum ya
Biraz önce bende aynen böyle demeyi düşündüm bide evlenmeden önce ben çalışmayan bir eş isterdim derdiŞöyle yapsanız, arabanın taksidi, borcu ne kadarsa o kadarını aktarsanız, eşiniz hepsini niye göndermiyorsun der mi?
Hepsini aktarmayın paranızın, sorarsa hesabımda hiç para olmaması zoruma gidiyor , ihtiyaçlarım var dersiniz.
En mantıklısı, ama aktarmadan önce, şu kadar göndereceğim sorun olur mu diye sorup, izin istemeyin.Biraz önce bende aynen böyle demeyi düşündüm bide evlenmeden önce ben çalışmayan bir eş isterdim derdi
U sefer ben sana bi ihtiyacın oldu da vermedim mi neyini eksik ettim diyecek ne diyeceğimEn mantıklısı, ama aktarmadan önce, şu kadar göndereceğim sorun olur mu diye sorup, izin istemeyin.
Gönderdikten sonra sorarsa, zaten şu kadar borcumuz var ona yetecek şekilde ayarladım, kadınım sonuçta ihtiyaçlarım oluyor, hesabımda para olmaması zoruma gidiyor tarzında konuşabilirsiniz.
İşte benim ailem bize gelecek olsa bir şey demez ama ben onun gibi asla yapamamÖdemeleri sende yapabilirsin o sana göndersin parasını sen değil
Giderler ayarlanır birikim için kenara atılır ama cebede lazım
2-3 elbise alman kuaföre gitmen kendine kahve ısmarlaman israf değil
Parayı yırtıp atarsan israf olur bebekte olmadığına göre ?
Annesinin uçak bileti israf değil mi ?
Konuşmadan çağırıyosa sende aileni çağır aynı zamana fikir danışılmaması nasılmış nasılda sorunlar çıkartıyomuş anlasın
Yok düşünmüyorum bi ara istiyordum ama vazgeçtim çalıştığım halde böyle ise çalışmazsam nasıl olur bilemiyorumsakın sakın sakın sakın bebek yapma bundan sonra en az 1 yıl.
Her seferinde para istemek zoruma gidiyor, bu yaşıma kadar kimseden, babamdan bile istemedim, alışkın değilim böyle şeylere, şimdi her ihtiyacım olduğunda para almak gücüme gidiyor vs.U sefer ben sana bi ihtiyacın oldu da vermedim mi neyini eksik ettim diyecek ne diyeceğim
O zaman da diyor ki sen çok israf yapıyorsun adamla baş edemiyorum konuşmasıyla işteHer seferinde para istemek zoruma gidiyor, bu yaşıma kadar kimseden, babamdan bile istemedim, alışkın değilim böyle şeylere, şimdi her ihtiyacım olduğunda para almak gücüme gidiyor vs.
Yani o kadar saçma ki, atıyorum yarın kuaföre gideceğim para verir misin? 2 gün geçer, etek beğendim para verir misin? Böyle saçma şey mi olur, ben istediğimi anında kimseye açıklama yapma gereği duymadan, harcayamayacaksam çalışmamın ne anlamı var? Bunları kendinizce anlatabilirsiniz.
Boşanmalı mıyım kievde oturup , çocuk bakan, bakkala bile kendi başına çıkamayan, daha ilk bebegin büyümeden hiç anlamzsın ikinci bebegin yolda olur, kaynanan da eve yerleşir kafayı yersin malesef
İşte benim ailem bize gelecek olsa bir şey demez ama ben onun gibi asla yapamam
Ben onun siniriyle uğraşmaktansa hep sessiz kalmayı tercih ettim durum buhemen boşanmayı düşünme evlilik ve yuva kolay kurulmuyor çünkü al karsına açık açık konuş en zor şey iki eşin konuşamaması
işte onu da yapma ne kadar susarsan o kadar üstüne gelirBen onun siniriyle uğraşmaktansa hep sessiz kalmayı tercih ettim durum bu
Çok teşekkür ederim evet beni değiştiremeyeceğini kabul edebilmelizaman içerisinde dik duruşunuzla çözebileceğiniz bir durum. dün internette bir video izliyordum, prof.dr.nevzat tarhan'ın. dik duruş patlamak değil kararlılıktır. sakin olduğunuz bir anda güzelce durumu izah edip, kararlılığınızı ifade etmeniz gerekiyor.
acele evlenmenin pişmanlığını yaşıyorsunuz, hızlı boşanmanın pişmanlığını da yaşamayın.
evlilikler kişilere göre 1-3 yıl içerisinde oturmaya başlar. sizin tutum ve davranışlarınızı yönetmesine değil karşılıklı iki birey olduğunuzu kabullenerek konuşmasını sağlamalısınız. kayınvalidem hep der ki kadın akıllı olacak, kocasını çaktırmadan iyiye güzele yönlendirecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?