- 30 Kasım 2015
- 2.220
- 4.115
- 133
- Konu Sahibi Postmodernik
-
Nasıl bir bencillik bu böyle, sanki evlilik değil o patron siz çalışan, bence adım atmayın barışmak için o adım atana kadar bekleyin bakalım. Üzgün, pişman da görünmeyin normal hayatınıza devam ediyormuş gibi davranın. aklısıra size ders veriyor önce bağırıp sinirlenerek sindirdi şimdi de küsüp konuşmayarak sizi pişman etmeye çalışıyor. Şimdi barışmaya çalışan siz olursanız bundan sonra hep onun isteklerinin olmasını peşinen kabul etmiş olacaksınız.Konuşmanın başında aynen bu söylediklerinizi söyledim sen haber vermek zorundasın ama ben değil dedi
Evet sevgiliysen böyle değildi burada yalnız ve ondan başkası olmadığı için bunları rahatça yapıyorBence kesinlikle geri adam atma. Hayatına bundan sonra nasıl devam edeceğine kendin karar vereceksin. Eşin sinirlenme ayağına seni pasifize etmiş. İtaat edersen eşin mutlu olur sen değil. Evet evlilikte bazı taşlar zamanla yerine oturur falan ama cimrilik asla sonradan düzelmez. Sen eşinin karşında iki kelime edemiyorsun, konuşturmuyor bile seni.
Kesinlikle ama beni psikolojik olarak yıpratıyor yaptığım yemekleri dahi yemiyor kapıyı çalıyor kim o diyorum cevap dahi vermiyo beni iyice 3 günde mahvettiNasıl bir bencillik bu böyle, sanki evlilik değil o patron siz çalışan, bence adım atmayın barışmak için o adım atana kadar bekleyin bakalım. Üzgün, pişman da görünmeyin normal hayatınıza devam ediyormuş gibi davranın. aklısıra size ders veriyor önce bağırıp sinirlenerek sindirdi şimdi de küsüp konuşmayarak sizi pişman etmeye çalışıyor. Şimdi barışmaya çalışan siz olursanız bundan sonra hep onun isteklerinin olmasını peşinen kabul etmiş olacaksınız.
Boşanmamak için bekliyorum ama bu belirsizlik beni çıldırtıyorAz bi sabredelim kuzu, hemen boianmaya ne lüzum var. Başta öyle oluyo onlar. Snra düzelcek.
Bir de kart meselesini konuşsanız ne olacakmış acaba? Nasıl inatçılık böyle, yemezse yemesin bekleyin bence birkaç gün daha nezamana kadar konuşmayacak, elbet pes edecek. Annesi ne zaman gelecekmiş?Kesinlikle ama beni psikolojik olarak yıpratıyor yaptığım yemekleri dahi yemiyor kapıyı çalıyor kim o diyorum cevap dahi vermiyo beni iyice 3 günde mahvetti
Hemencik yuvanı dağıtma btannem. Bak bnm kdar boşanna heveslisi yoktu. Diyordum bn bu adamla yapamam boşancam.. İki lafmdan biri boşanmaktı.. Snra dedim merve dayak yemiyon, adam seni seviyo sende adamı seviyon, adam merhametli,senin için deli gibi çalışıyo.. Desim noluyo merve deli mi dürtüyo :) hamdolsun boşanmayı aklmdan çıkardım çıkaralı evimde huzurluyumBoşanmamak için bekliyorum ama bu belirsizlik beni çıldırtıyor
Annesi gelmeyecek ya annesine teklif etmiş o istememiş çok aşırı inat yemesin umrumda değil ama vicdanen kötü hissediyorum kendimiBir de kart meselesini konuşsanız ne olacakmış acaba? Nasıl inatçılık böyle, yemezse yemesin bekleyin bence birkaç gün daha nezamana kadar konuşmayacak, elbet pes edecek. Annesi ne zaman gelecekmiş?
Haklısınız boşanmaktan bahsetmiyorum şuan ama adam beni inadıyla siniriyle kafa hastası yaptı bınunla ömür nasıl geçerHemencik yuvanı dağıtma btannem. Bak bnm kdar boşanna heveslisi yoktu. Diyordum bn bu adamla yapamam boşancam.. İki lafmdan biri boşanmaktı.. Snra dedim merve dayak yemiyon, adam seni seviyo sende adamı seviyon, adam merhametli,senin için deli gibi çalışıyo.. Desim noluyo merve deli mi dürtüyo :) hamdolsun boşanmayı aklmdan çıkardım çıkaralı evimde huzurluyum
Cnm onu öyle kabullenerek geçer :)Haklısınız boşanmaktan bahsetmiyorum şuan ama adam beni inadıyla siniriyle kafa hastası yaptı bınunla ömür nasıl geçer
Ama nasıl 3 günde mahvetti beniSize psikolojik baskı yapıyor şu anda. Sakın pes etmeyin.
Yok ya eğer barışsak bile kullanmıyordum ama hap alacağımÇocuk düşünme
Ah canım yaa senden kıymetli kimse yok. Evliliğin başlarında gerçekten insan zorlanıyor bu doğru zaman geçtikce yerine oturuyor bir şeyler ama inancın yoksa kendine zulmetme. Annelerimiz gerçekten her zaman haklı oluyor ama bilemiyoruz ki işte. Üzme kendini çocuğun yok bu konuda şanslısın.Zamanında annemi dinlemediğim için o kadar pişmanın ki düğüne bir hafta kala bile vazgeç kim be derse desin kızım dedi ama vazgeçmedim çekecek çilem varmış meğer
Kesinlikle ama beni psikolojik olarak yıpratıyor yaptığım yemekleri dahi yemiyor kapıyı çalıyor kim o diyorum cevap dahi vermiyo beni iyice 3 günde mahvetti
Ne olacak bilmiyorum ama bugün kendimden emin bir şekilde konuştum sessizce dinledi sonrasında bir şey olmadı bakalım ne olacakGitmeyeceginden cok mu emin sence ? Asil cabalamasi gereken o etinden sutunden faydalaniyo. Ben bi erkeğe hic yakistirmiyorum boyle kadinin parasina el koymasini. Iyy. Esinin kafa yapisini degistirecegini sanmıyorum. Önce kendi yanlis yaptığını kabul edecek sonra alttan alacak ama yok. Çöken yipranan sen olacaksin gibi..
Boşanmayı mi konustun?Ne olacak bilmiyorum ama bugün kendimden emin bir şekilde konuştum sessizce dinledi sonrasında bir şey olmadı bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?