- 25 Mayıs 2015
- 965
- 621
- 303
- Konu Sahibi Postmodernik
-
Aynen öyle olduKocani sen daha iyi tanirsin. Belki de ona guvenerek dedi. Normal olani soyleyebilmektir ama iste.. Para konusunu acamadan kapandi mi yani mesele?
Bence git ve onun konuşmasına firsat vermeden beni dinle de ve asil derdinin maas oldugunu, annesiyle ilgili söylediğin seyi yanlis anladığını soyle. Gerçekten gitmemi mi istiyorsun diye de sor bakalim ne diyecek.Aynen öyle oldu
Ya ne diyeceğimi bilemedim. Sinirli biriyle de yapmak çok zor ama bunun çözümü ne bilmiyorum. Kafaya takmayan biri değilsiniz muhtemelen bir de. Allah kolaylık versin.Evet ama konuştuk ve şuan çöl kötü durumdayız
OOOVVVVVEve geldi konuşmaya başladım sadece anneni neden bana danışmadan çağırdın dememle kavga ettik karışamazsın beğenmiyorsan gidersin dedi
gidemeyeceğine adı kadar emin de o yüzden böyle yapmış .Konu maaş değil onu hallederiz ama benim ona sonuçta evliyiz birbirimize danışmalıyız demem üzerine sen danışırsın ben değil istemezsen git ben annemle huzurluyum dedi sanki ben annesine bir şey dedim
Akşam daha da tartıştık ayrı odalarda uyuduk ikimiz de konuşmuyoruzgidemeyeceğine adı kadar emin de o yüzden böyle yapmış .
garanti emin . ben de emin oldum senin yapamayacağına hiç bir şeyi. susmandan belli olmuş .
umarım pisikolojin çökmeden yaşar yaşlanırsın . herkes göçüp gidecek. kimisi hayattan bi şey anlayarak gidecek . kimisi hayattan bi şey anlamayarak gidecek .
canım benim .Akşam daha da tartıştık ayrı odalarda uyuduk ikimiz de konuşmuyoruz
Iletisim kuramiyosunuz biz de gectik bu yollardan. Iletisim kuracak herhangi bi yol bulman lazim. Birak yukselsin sesler kavga ciksin. Sen kendini iyice anlattığından emin ol. Ben anlamadim ayrica o istemiyorsan git dedi orda kapandi mi tartisma?Akşam daha da tartıştık ayrı odalarda uyuduk ikimiz de konuşmuyoruz
Sonrasında odadan çıktı benden evden çıktımIletisim kuramiyosunuz biz de gectik bu yollardan. Iletisim kuracak herhangi bi yol bulman lazim. Birak yukselsin sesler kavga ciksin. Sen kendini iyice anlattığından emin ol. Ben anlamadim ayrica o istemiyorsan git dedi orda kapandi mi tartisma?
Korkmak değil bu o kadar sinirleniyor ki bi anda iş uzuyo bende susuyorum sakinleşince konuşmaya çalışıyorum ama o zaman da inatçı evlenmeden önce böyle değildi çok değiştiKarsisinda konusamadigin bu kadar korktugun biri ile neden evlendin
Aceleye geldi falan diyorsunda zorlamadi ya kimse kendin istedin.
Kadin kocasindan korkar mi ya.bu 1 evlilik ve biz 2 kisiyiz gel birbirimizi bi tanıyalım istek taleplerimizi soyleyelim desene.
Hesabina aktarma maasini zaten.
Ayrica dik dur ve konus.
He sana gitmi dedi ve bu canini mi acitti.ne bekliyorsun gitsene.
Yoksa esin nasilsa git desemde gitmiyor diye seni daha mi cok sindirsin.
Onun ailesiyle tatile gitme zaten.
Biraz guclu olun lütfen
Su an nerdesin peki? Olaylari tam anlamiyla anlatsan keske tek tek biz sormasak..Sonrasında odadan çıktı benden evden çıktım
Şuan evdeyim evden çıkmam dün 7 gibiydi sonra eve döndüm bugün de aynı hiç konuşmadık ne o ne ben ki zaten içimden de gelmiyor iyice soğudum ondanSu an nerdesin peki? Olaylari tam anlamiyla anlatsan keske tek tek biz sormasak..
Özetle maaş konusunu hiç konuşmadık bile ben anneni babanı evimde istemiyorum sürekli bir arada kalmam çağırırken bana danış dedim oda izin mi alacağım onlar için senden dedi ve tartışma büyüdü sonuç bu ama benim niyetim benden fikir almasını istemekti ve misafir olarak gelebilecekleri ama temelli istememdiSu an nerdesin peki? Olaylari tam anlamiyla anlatsan keske tek tek biz sormasak..
Girizgahi yanlış yapmissin. Istemiyorum kelimesi sinirli insani yukseltir. Şöyle diyebilirdin mesela ben kendi ailemi çağırırken sana sorarım kendi ailem olmasina ragmen uzun kalmalarini istemem.. gibi.Özetle maaş konusunu hiç konuşmadık bile ben anneni babanı evimde istemiyorum sürekli bir arada kalmam çağırırken bana danış dedim oda izin mi alacağım onlar için senden dedi ve tartışma büyüdü sonuç bu ama benim niyetim benden fikir almasını istemekti ve misafir olarak gelebilecekleri ama temelli istememdi
Konuşmanın başında aynen bu söylediklerinizi söyledim sen haber vermek zorundasın ama ben değil dediGirizgahi yanlış yapmissin. Istemiyorum kelimesi sinirli insani yukseltir. Şöyle diyebilirdin mesela ben kendi ailemi çağırırken sana sorarım kendi ailem olmasina ragmen uzun kalmalarini istemem.. gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?