Konu evliliğimde ben karmakarışığım

Eve geldi konuşmaya başladım sadece anneni neden bana danışmadan çağırdın dememle kavga ettik karışamazsın beğenmiyorsan gidersin dedi
OOOVVVVV
ilerideki hayatın kendini belli etti.
yokmuşsun gibi yaşayacaksın o evde .

Konu maaş değil onu hallederiz ama benim ona sonuçta evliyiz birbirimize danışmalıyız demem üzerine sen danışırsın ben değil istemezsen git ben annemle huzurluyum dedi sanki ben annesine bir şey dedim
gidemeyeceğine adı kadar emin de o yüzden böyle yapmış .
garanti emin . ben de emin oldum senin yapamayacağına hiç bir şeyi. susmandan belli olmuş .
umarım pisikolojin çökmeden yaşar yaşlanırsın . herkes göçüp gidecek. kimisi hayattan bi şey anlayarak gidecek . kimisi hayattan bi şey anlamayarak gidecek .

Akşam daha da tartıştık ayrı odalarda uyuduk ikimiz de konuşmuyoruz

canım benim .
eğer bi tepki göstermezsen olmaz .
ayrı odalarda uyumak vs . bunlar olacak . çünkü itiraz ediyor. senin dediğini kabul etmiyor ve sana tepki koyuyor.
sen geri adım atmazsan olur bu iş
ama geri adım atarsan ömür billah yok sayılacaksın onun gözünde . ailesinin gözünde.

bu kadar basit.
her konuda haklarını koru.
aklını başına al .

Iletisim kuramiyosunuz biz de gectik bu yollardan. Iletisim kuracak herhangi bi yol bulman lazim. Birak yukselsin sesler kavga ciksin. Sen kendini iyice anlattığından emin ol. Ben anlamadim ayrica o istemiyorsan git dedi orda kapandi mi tartisma?

Karsisinda konusamadigin bu kadar korktugun biri ile neden evlendin
Aceleye geldi falan diyorsunda zorlamadi ya kimse kendin istedin.
Kadin kocasindan korkar mi ya.bu 1 evlilik ve biz 2 kisiyiz gel birbirimizi bi tanıyalım istek taleplerimizi soyleyelim desene.
Hesabina aktarma maasini zaten.
Ayrica dik dur ve konus.
He sana gitmi dedi ve bu canini mi acitti.ne bekliyorsun gitsene.
Yoksa esin nasilsa git desemde gitmiyor diye seni daha mi cok sindirsin.
Onun ailesiyle tatile gitme zaten.
Biraz guclu olun lütfen

Sonrasında odadan çıktı benden evden çıktım

Korkmak değil bu o kadar sinirleniyor ki bi anda iş uzuyo bende susuyorum sakinleşince konuşmaya çalışıyorum ama o zaman da inatçı evlenmeden önce böyle değildi çok değişti

burda herkes şöyle söyle ,şunu sor demiş ama bunları olduğu gibi eşinize söylemeniz ters tepebilir.siz onun kişiliğini biliyorsunuz anlayacağı şekilde konuşmanız daha iyi olmaz mı..akıllıca hareket etmeniz lazım gazla değil.gerekirse bir süreç olarak kabul edindirek hesap sorar gibi neden anneni benden habersiz çağırdın yerine,annesi üzerinden değilde genel anlamda birbirimize fikirlerimizi danışalım neden böyle yapmıyoruz, gibi bir giriş yapabilirsiniz.sinirli biriyse hesap sormanız hepten kızdırır.söyleyeceğinizi de söyleyemezsiniz.baktınız hiç geri vites yok.aynısını siz de yapın bakalım nasıl oluyomuş.annenizi ailenizi çağırın sormadan.öyle olmaz böyle olur.

Su an nerdesin peki? Olaylari tam anlamiyla anlatsan keske tek tek biz sormasak..
Özetle maaş konusunu hiç konuşmadık bile ben anneni babanı evimde istemiyorum sürekli bir arada kalmam çağırırken bana danış dedim oda izin mi alacağım onlar için senden dedi ve tartışma büyüdü sonuç bu ama benim niyetim benden fikir almasını istemekti ve misafir olarak gelebilecekleri ama temelli istememdi

Girizgahi yanlış yapmissin. Istemiyorum kelimesi sinirli insani yukseltir. Şöyle diyebilirdin mesela ben kendi ailemi çağırırken sana sorarım kendi ailem olmasina ragmen uzun kalmalarini istemem.. gibi.

Eşimle tartıştık ve hala konuşmuyoruz hiçbir adım atmıyor benim atmama da izin vermiyor 3 gündür farklı odalarda oturup yatıyoruz ve bu iş iyice Canımı sıktı suçlu olsam tamam ama oda Yok bu inadından nefret ediyorum ve ona plan sevgimede zarar veriyor onun bu saçma sapan lanet inadı

Bana bi akıl verin kızlar ne yapacağım ben bu şehirde kimsem Yok bir yerede gidemiyorum aileme söyleyip onları üzmek istemiyorum ki netice de ailemin onaylamadığı vazgeç diye çok çabaladıkları biriyle evlendim annem meğer ne haklıymış

Girizgahi yanlış yapmissin. Istemiyorum kelimesi sinirli insani yukseltir. Şöyle diyebilirdin mesela ben kendi ailemi çağırırken sana sorarım kendi ailem olmasina ragmen uzun kalmalarini istemem.. gibi.
Konuşmanın başında aynen bu söylediklerinizi söyledim sen haber vermek zorundasın ama ben değil dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…