- 3 Eylül 2012
- 21.884
- 57.711
- 798
- Konu Sahibi Postmodernik
-
Sordum sen onları düşünme ben hallediyorum onları diyor
Sana göre israf bana göre ihtiyaç herkesin anlayisi farklıdır.O zaman da diyor ki sen çok israf yapıyorsun adamla baş edemiyorum konuşmasıyla işte
Belki de kendi ailesine gönderiyor sizin kazandığınız parayı.Sordum sen onları düşünme ben hallediyorum onları diyor
Eve geldi konuşmaya başladım sadece anneni neden bana danışmadan çağırdın dememle kavga ettik karışamazsın beğenmiyorsan gidersin dedibence eşine bu durumlar nedeniyle evlilikten soğumaya başladığını . evlendiğin için zaman zaman pişmanlığa düştüğünü söylemelisin. o da kendine çeki düzen versin . söylemezsen uzar gider konular
Annenle git o zaman tatile der bidaha da hiiç oralı olmazdım. Bitane kredi kartı çıkartırdım kendime, tek başına tatile gider çatır çatır yerdim.Eve geldi konuşmaya başladım sadece anneni neden bana danışmadan çağırdın dememle kavga ettik karışamazsın beğenmiyorsan gidersin dedi
Konu maaş değil onu hallederiz ama benim ona sonuçta evliyiz birbirimize danışmalıyız demem üzerine sen danışırsın ben değil istemezsen git ben annemle huzurluyum dedi sanki ben annesine bir şey dedimBosansanda bosanmasanda
Lütfen hamile kalma
Dilediğin gibi çekip gitme hakkını daima elinde tut
maaşının kontrolünü de ele ala
Senin kazandigin parayı isteten adam işsiz kalsan zırnık koklatmaz sana
Lütfen daima akıllı mantıklı ol
İyilikle kal
Sorun maaş çekip gitmek istediğin de alın terini arkanda bıraktığın adama! Hibe etme...Konu maaş değil onu hallederiz ama benim ona sonuçta evliyiz birbirimize danışmalıyız demem üzerine sen danışırsın ben değil istemezsen git ben annemle huzurluyum dedi sanki ben annesine bir şey dedim
Konu maaş değil onu hallederiz ama benim ona sonuçta evliyiz birbirimize danışmalıyız demem üzerine sen danışırsın ben değil istemezsen git ben annemle huzurluyum dedi sanki ben annesine bir şey dedim
Neden çekindiğin belli oldu. Kocani taniyormussun. Bu sahneyi ben yasasam o lafin üzerine gidiyordum eşim de sen kal ben giderim derdi. Esinin kaybetme korkusu hic mi yok acaba yoksa emin mi gitmeyeceginden? Ilk defa mi dedi istemiyosan git diye? Annesinden aliyo olmasin bu akillari.Konu maaş değil onu hallederiz ama benim ona sonuçta evliyiz birbirimize danışmalıyız demem üzerine sen danışırsın ben değil istemezsen git ben annemle huzurluyum dedi sanki ben annesine bir şey dedim
İlk kez söyledi ama çok acıttı canımıNeden çekindiğin belli oldu. Kocani taniyormussun. Bu sahneyi ben yasasam o lafin üzerine gidiyordum eşim de sen kal ben giderim derdi. Esinin kaybetme korkusu hic mi yok acaba yoksa emin mi gitmeyeceginden? Ilk defa mi dedi istemiyosan git diye? Annesinden aliyo olmasin bu akillari.
Yok sanmıyorum ailesi demez öyle şeyler kv hep siz iyi olun ben başka bir şey istemem der hepBu arada diğer mesajlarınızı görmemiştim, istemiyorsan git gibi restler çekiyorsa sizi kaybetmekten korkmuyor demektir yani korkan biri bu riski göze alamaz. Yine de aşabilirseniz sorunları daha iyi olur. Bir de ailesine düşkünlüğü niye arttı onu incelemeniz lazım bence, bu çok ilginç. Genelde tam tersi olur. Acaba ailesi evlenince bizi unuttun gibi şeyler mi söylüyor?
Illaki acitir. Kaybetme korkusu mu yok yoksa gitmeyeceğini biliyor mu?İlk kez söyledi ama çok acıttı canımı
Evet ama konuştuk ve şuan çöl kötü durumdayızBence çabuk evlenmek değil, iletişim eksikliği problem. Benim babam annemlere görücülüğe gittikten sonra askere gitmiş, asker dönüşü de evlenmişler. Yani birbirlerini çok az görmüşler ama kaç yıllık evliler. Tabii zaman değişmiş, yaşayışlar farklılaşmıştır ama iki insanın anlaşmasında bence süre önemli değil.
Konuya gelince, maddi konular olsun misafirlik konuları olsun size danışmaması bir sorun. Muhtemelen eskiden tüm kararlarını kendi verdiği ve bütçesinin kontrolünü sadece kendisi yaptığı için size danışmaya alışamamış. Henüz yeni evlisiniz, konuşa konuşa güzellikle aşabilirsiniz. Bence boşanmayı düşünüp kafanızı karıştırmayın, sadece bu sorunu nasıl aşabileceğinizi düşünün. Hata mı yaptım diye düşünmek yanlış bence başka problemler yoksa. Konuşmaya da kapalı olacak kadar sinirli değildir sanıyorum, sakin bir zamanda konuşabilirsiniz. Eğer o kadar sinirliyse de bir uzamandan destek alabilirsiniz.
Bu şehirde kimsem Yok geçenlerde şehir dışına çıkmıştı sensiz kendimi eksik hissediyorum falan demiştim ondan mı içimden geleni de mi söylemeyeceğimIllaki acitir. Kaybetme korkusu mu yok yoksa gitmeyeceğini biliyor mu?
Bu şehirde kimsem Yok geçenlerde şehir dışına çıkmıştı sensiz kendimi eksik hissediyorum falan demiştim ondan mı içimden geleni de mi söylemeyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?