Konu evliliğimde ben karmakarışığım

Sordum sen onları düşünme ben hallediyorum onları diyor

Sen düşünme nedir, geleceğimizi ben de düşünmek istiyorum ve bütün birikimlerimizi, harcamalarımızı
gözlerimle görmek istiyorum.
Ayrıca kartımın ben de durmasını istiyorum istediğimiz gibi harcayalım kalan biriksin.
Baba gibi kavga sebebidir.
Bunun için kavga etmekten kaçınmayın bence.

O zaman da diyor ki sen çok israf yapıyorsun adamla baş edemiyorum konuşmasıyla işte
Sana göre israf bana göre ihtiyaç herkesin anlayisi farklıdır.
Ben bunca yıl ailemden de böyle gördüm deyip geçebilirsiniz mesela .

Sordum sen onları düşünme ben hallediyorum onları diyor
Belki de kendi ailesine gönderiyor sizin kazandığınız parayı.
Bence gözünüzü açın gerekirse kavga çıksın sizi sindirmesine izin vermeyin.
Ben çalışıyorum kazanıyorum ne olduğunu da görmek hakkım deyin çok sinmişsiniz malesef .

Eve geldi konuşmaya başladım sadece anneni neden bana danışmadan çağırdın dememle kavga ettik karışamazsın beğenmiyorsan gidersin dedi

Şuan o kadar üzgün ve çaresizim ki ben annen gelmesin demedin bana neden söylemedin dedim diye çirkef oldum şuan farklı odalardayız ne yapayım konuşup bi sonuca bağlayalım diyeyim mi

Eve geldi konuşmaya başladım sadece anneni neden bana danışmadan çağırdın dememle kavga ettik karışamazsın beğenmiyorsan gidersin dedi

Annenle git o zaman tatile der bidaha da hiiç oralı olmazdım. Bitane kredi kartı çıkartırdım kendime, tek başına tatile gider çatır çatır yerdim.
Ne kadar maaş alıyosunuz bilmiyorum gerçi ama bence bu seçeneği bi düşünün, sinmeyin. Bu zamana dek uzlaşmaya çalışmışsınız olmamış.

Bosansanda bosanmasanda
Lütfen hamile kalma
Dilediğin gibi çekip gitme hakkını daima elinde tut
maaşının kontrolünü de ele ala
Senin kazandigin parayı isteten adam işsiz kalsan zırnık koklatmaz sana
Lütfen daima akıllı mantıklı ol
İyilikle kal

Konu maaş değil onu hallederiz ama benim ona sonuçta evliyiz birbirimize danışmalıyız demem üzerine sen danışırsın ben değil istemezsen git ben annemle huzurluyum dedi sanki ben annesine bir şey dedim

Konu maaş değil onu hallederiz ama benim ona sonuçta evliyiz birbirimize danışmalıyız demem üzerine sen danışırsın ben değil istemezsen git ben annemle huzurluyum dedi sanki ben annesine bir şey dedim
Sorun maaş çekip gitmek istediğin de alın terini arkanda bıraktığın adama! Hibe etme...
Yani bence
Ayrıca sen bakma burada aman idare ediver caaanim diyenler olacak,
Bir başkası cekermi diye düşün
Bence çekmezler!

bu ne saygısız bır konusma bıcımıdır.. bu erkeklerdekı ıstemıyorsan gıt muhabbetı nedır yaa. kim veriyor bu guvenı bu kadar. bunları duydukca sınırım basıma cıkıyor. cok bılıyorsa kendısı gıtsın... neyse sınırımı attıktan sonra sana sunu soylemek ıstiyorum ilk sayfada okudugumda abartıyorsun gıbı gelmıstı erken mı evledın bosansammı vs dedıgınde ama bu yazdıgını okuyunca sadece sen degıl esınde hazır olmadan evlenmıs...

ayrıca o annesıyle huzurluysa gıtsın yasasın annesıyle sana ne dıyor utanmadan. cok sınırlendım yaa

Bence çabuk evlenmek değil, iletişim eksikliği problem. Benim babam annemlere görücülüğe gittikten sonra askere gitmiş, asker dönüşü de evlenmişler. Yani birbirlerini çok az görmüşler ama kaç yıllık evliler. Tabii zaman değişmiş, yaşayışlar farklılaşmıştır ama iki insanın anlaşmasında bence süre önemli değil.
Konuya gelince, maddi konular olsun misafirlik konuları olsun size danışmaması bir sorun. Muhtemelen eskiden tüm kararlarını kendi verdiği ve bütçesinin kontrolünü sadece kendisi yaptığı için size danışmaya alışamamış. Henüz yeni evlisiniz, konuşa konuşa güzellikle aşabilirsiniz. Bence boşanmayı düşünüp kafanızı karıştırmayın, sadece bu sorunu nasıl aşabileceğinizi düşünün. Hata mı yaptım diye düşünmek yanlış bence başka problemler yoksa. Konuşmaya da kapalı olacak kadar sinirli değildir sanıyorum, sakin bir zamanda konuşabilirsiniz. Eğer o kadar sinirliyse de bir uzamandan destek alabilirsiniz.

Bu arada diğer mesajlarınızı görmemiştim, istemiyorsan git gibi restler çekiyorsa sizi kaybetmekten korkmuyor demektir yani korkan biri bu riski göze alamaz. Yine de aşabilirseniz sorunları daha iyi olur. Bir de ailesine düşkünlüğü niye arttı onu incelemeniz lazım bence, bu çok ilginç. Genelde tam tersi olur. Acaba ailesi evlenince bizi unuttun gibi şeyler mi söylüyor?

Neden çekindiğin belli oldu. Kocani taniyormussun. Bu sahneyi ben yasasam o lafin üzerine gidiyordum eşim de sen kal ben giderim derdi. Esinin kaybetme korkusu hic mi yok acaba yoksa emin mi gitmeyeceginden? Ilk defa mi dedi istemiyosan git diye? Annesinden aliyo olmasin bu akillari.

İlk kez söyledi ama çok acıttı canımı

Yok sanmıyorum ailesi demez öyle şeyler kv hep siz iyi olun ben başka bir şey istemem der hep

Evet ama konuştuk ve şuan çöl kötü durumdayız

Bu şehirde kimsem Yok geçenlerde şehir dışına çıkmıştı sensiz kendimi eksik hissediyorum falan demiştim ondan mı içimden geleni de mi söylemeyeceğim

Kocani sen daha iyi tanirsin. Belki de ona guvenerek dedi. Normal olani soyleyebilmektir ama iste.. Para konusunu acamadan kapandi mi yani mesele?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…