- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 53.052
- 528
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Biz deprem bölgesinde küçük bir ilçede yaşıyoruz. Halam da bize 1 saat uzaklıkta olan ilçede yaşıyor. Kendisi tek yaşıyor, eşi vefat etti. Geç evlendiği için çocuk sahibi olamadı. Olmak da istemedi. Dedem ve babaannem vefat ettiği için evlenmeden önce bizle yaşıyordu evlenirken de başımıza ottan sudan gayrisini getirerek evlendi. Evlendiği sıralar çocuktuk, o zaman bile bizi çok eleştirir kizardi. Sırf burdan gelin olduğu için bizim ev kendinin eviymiş gibi davranıyor. Her şeye karışma hakkını kendinde buluyor. Depremden sonra bizim ilçeye geldi. Biraz amcamlarda kaldı ondan sonra bize geldi. Sorun şu ki ne zaman buralara gelse mutlaka ortalığı karıştırıyor. Hiç düzgün bir şekilde oturayım küçükleri başıma çevireyim düşüncesi yok. Her gittiği yerde laf taşıyıp dedikodu yapıyor. Bize gelip diğerlerini kötülüyor amcamlarda da bizi kötülüyormuş. Saygıda kusur etmiyoruz ne söylerse söylesin cevap vermiyoruz ama kadına her şekilde batıyoruz. Bana kalsa laflarının cevabını veririm ama annem nasıl olsa gidecek kalp kırma diyerek susturuyor. Ben burda çalışıyorum iş yerim eve yakın . O yüzden ayrı eve çıkmadım. Normalde hafta içi 4 gün çalışacakken depremden dolayı haftada iki gün gidiyorum. Diğer günler ise depremden kalma tedirginlikten dolayı ve ayrıca gece bişiler izlediğim için geç uyuyup geç kalkıyorum. Kafayı bana taktı. Gelip gidip beni iğneliyor. Amcamın gelini erkenden kalkıp temizlik yapıyormuş onu söylüyor artık çıldırma safhasına geldim. Zaten psikolojimiz bozuk bir de bunla uğraşıyoruz.
Artık annemi de çıldırttı. Senin yüzünden yaşlı adamla evlendim diyormuş. Hiç öyle bir şey yok. Sırf adam varlıklı diye kendisi evlenmek istedi. Bir şey söyleyince de ağlıyor. Biz bittik artık.
Bu arada kendi evi de az hasarlı zaten ilçede olduğu için evi az etkilendi komşuları oturuyorlarmış şuan.
Dün çiçeklerimi sulayacagim diyerek kendi evine gitti. Geleceğini söyledi, ben gelmesini istemiyorum. Bizimkiler bir şey diyemeyiz diyor. Gelirse kesinlikle kavga ederim. Nasıl bir çözüm bulabilirim bilmiyorum. Sinirimi dökmek istedim.
Artık annemi de çıldırttı. Senin yüzünden yaşlı adamla evlendim diyormuş. Hiç öyle bir şey yok. Sırf adam varlıklı diye kendisi evlenmek istedi. Bir şey söyleyince de ağlıyor. Biz bittik artık.
Bu arada kendi evi de az hasarlı zaten ilçede olduğu için evi az etkilendi komşuları oturuyorlarmış şuan.
Dün çiçeklerimi sulayacagim diyerek kendi evine gitti. Geleceğini söyledi, ben gelmesini istemiyorum. Bizimkiler bir şey diyemeyiz diyor. Gelirse kesinlikle kavga ederim. Nasıl bir çözüm bulabilirim bilmiyorum. Sinirimi dökmek istedim.