- 15 Mart 2017
- 921
- 1.433
- 113
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Ama ben çok iyi halayım.Her zaman söylerim. En iyi hala, hiç olmayan haladır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama ben çok iyi halayım.Her zaman söylerim. En iyi hala, hiç olmayan haladır.
Kadin yapayalniz kalmis bu dünyada. Biraz agzini tutsa olurmus ama siz olgunluk yapin. Mutsuz oldugu için Boyle.Biz deprem bölgesinde küçük bir ilçede yaşıyoruz. Halam da bize 1 saat uzaklıkta olan ilçede yaşıyor. Kendisi tek yaşıyor, eşi vefat etti. Geç evlendiği için çocuk sahibi olamadı. Olmak da istemedi. Dedem ve babaannem vefat ettiği için evlenmeden önce bizle yaşıyordu evlenirken de başımıza ottan sudan gayrisini getirerek evlendi. Evlendiği sıralar çocuktuk, o zaman bile bizi çok eleştirir kizardi. Sırf burdan gelin olduğu için bizim ev kendinin eviymiş gibi davranıyor. Her şeye karışma hakkını kendinde buluyor. Depremden sonra bizim ilçeye geldi. Biraz amcamlarda kaldı ondan sonra bize geldi. Sorun şu ki ne zaman buralara gelse mutlaka ortalığı karıştırıyor. Hiç düzgün bir şekilde oturayım küçükleri başıma çevireyim düşüncesi yok. Her gittiği yerde laf taşıyıp dedikodu yapıyor. Bize gelip diğerlerini kötülüyor amcamlarda da bizi kötülüyormuş. Saygıda kusur etmiyoruz ne söylerse söylesin cevap vermiyoruz ama kadına her şekilde batıyoruz. Bana kalsa laflarının cevabını veririm ama annem nasıl olsa gidecek kalp kırma diyerek susturuyor. Ben burda çalışıyorum iş yerim eve yakın . O yüzden ayrı eve çıkmadım. Normalde hafta içi 4 gün çalışacakken depremden dolayı haftada iki gün gidiyorum. Diğer günler ise depremden kalma tedirginlikten dolayı ve ayrıca gece bişiler izlediğim için geç uyuyup geç kalkıyorum. Kafayı bana taktı. Gelip gidip beni iğneliyor. Amcamın gelini erkenden kalkıp temizlik yapıyormuş onu söylüyor artık çıldırma safhasına geldim. Zaten psikolojimiz bozuk bir de bunla uğraşıyoruz.
Artık annemi de çıldırttı. Senin yüzünden yaşlı adamla evlendim diyormuş. Hiç öyle bir şey yok. Sırf adam varlıklı diye kendisi evlenmek istedi. Bir şey söyleyince de ağlıyor. Biz bittik artık.
Bu arada kendi evi de az hasarlı zaten ilçede olduğu için evi az etkilendi komşuları oturuyorlarmış şuan.
Dün çiçeklerimi sulayacagim diyerek kendi evine gitti. Geleceğini söyledi, ben gelmesini istemiyorum. Bizimkiler bir şey diyemeyiz diyor. Gelirse kesinlikle kavga ederim. Nasıl bir çözüm bulabilirim bilmiyorum. Sinirimi dökmek istedim.![]()
Biz sürekli yanında olmaya çalıştık çenesi yüzünden kimse muhatap olmak istemiyor. Sürekli şikayetçi ve eleştirel.Kadin yapayalniz kalmis bu dünyada. Biraz agzini tutsa olurmus ama siz olgunluk yapin. Mutsuz oldugu için Boyle.
Ben de çok iyi bir hala olacağım kötüsü çekilmiyorAma ben çok iyi halayım.
Evet annemi biz küçükken çok ezdiler şimdi sahip çıkıyoruz. Çok şükür okuduk paramızı kazanıyoruz bir de şu sülüklerden kurtulursak rahata erişecegizAnneniz cok ezilmis belli siz biraz haddini bildirin begenmiyorsan kalma bizde diyebilirsiniz .
Valla yasli masli demeden haddini bildireceksiniz ben acikca soyleyeyim .he 40 yılda bir gelen uzak akrab afalan olsa amenna ama 3 gün falza gelip kalan insani kimse cekmez ,annenizi falan dinlemeyin sanane diyin gecin o sizin kalbinizi kirarken dusunmuyorsa sizde onun kalbini kirarken düşünmeyeceksiniz. Begenmeyen gider kendi evin de kalir ve gelmez .milletin gelini camdan atlasa sende mi camdan atlayacaksinEvet annemi biz küçükken çok ezdiler şimdi sahip çıkıyoruz. Çok şükür okuduk paramızı kazanıyoruz bir de şu sülüklerden kurtulursak rahata erişecegiz
Annem söyledi zaten sen malamat oldun evleneceğim diye halen kabullenmiyor. Malamat doğu dilinde perişan demek.Değişeceğini sanmıyorum karakteri huyu o siz en az etkilenmeye bakıcaksınız. Bana direk ithamda bulunana susmazdım sanırım. Ben zorlamı koynuna soktum seni diye yapıştırırdım lafı. Sonra zaten konuşamazdı :)
Ay ne bileyim her ailenin var bi delisi böyle. Kimsenin delisini çekmek zorunda değilsiniz anneninizde değil bunu bilir bunu derim.Annem söyledi zaten sen malamat oldun evleneceğim diye halen kabullenmiyor. Malamat doğu dilinde perişan demek.![]()
Hayır bir kaç sene önce eceli ile vefat etti eşi.Rahatsız olmakta haklısınız. Karsilik da verebilirsiniz. Ama kocası depremde vefat ettiyse ilk birkaç ay çevresine yakışan kadını alttan almaktır. Eşini kaybetmek kolay değil. Bu süreçte bir iki ay idare edebilirsiniz. Sonra ses çıkarırsınız.
O zaman söylediklerim anlamsız. Sesinizi çıkartın.Hayır bir kaç sene önce eceli ile vefat etti eşi.
Ne kadar iyi bir Hala oldugumu farkettim bunlari okuyunca ....Biz deprem bölgesinde küçük bir ilçede yaşıyoruz. Halam da bize 1 saat uzaklıkta olan ilçede yaşıyor. Kendisi tek yaşıyor, eşi vefat etti. Geç evlendiği için çocuk sahibi olamadı. Olmak da istemedi. Dedem ve babaannem vefat ettiği için evlenmeden önce bizle yaşıyordu evlenirken de başımıza ottan sudan gayrisini getirerek evlendi. Evlendiği sıralar çocuktuk, o zaman bile bizi çok eleştirir kizardi. Sırf burdan gelin olduğu için bizim ev kendinin eviymiş gibi davranıyor. Her şeye karışma hakkını kendinde buluyor. Depremden sonra bizim ilçeye geldi. Biraz amcamlarda kaldı ondan sonra bize geldi. Sorun şu ki ne zaman buralara gelse mutlaka ortalığı karıştırıyor. Hiç düzgün bir şekilde oturayım küçükleri başıma çevireyim düşüncesi yok. Her gittiği yerde laf taşıyıp dedikodu yapıyor. Bize gelip diğerlerini kötülüyor amcamlarda da bizi kötülüyormuş. Saygıda kusur etmiyoruz ne söylerse söylesin cevap vermiyoruz ama kadına her şekilde batıyoruz. Bana kalsa laflarının cevabını veririm ama annem nasıl olsa gidecek kalp kırma diyerek susturuyor. Ben burda çalışıyorum iş yerim eve yakın . O yüzden ayrı eve çıkmadım. Normalde hafta içi 4 gün çalışacakken depremden dolayı haftada iki gün gidiyorum. Diğer günler ise depremden kalma tedirginlikten dolayı ve ayrıca gece bişiler izlediğim için geç uyuyup geç kalkıyorum. Kafayı bana taktı. Gelip gidip beni iğneliyor. Amcamın gelini erkenden kalkıp temizlik yapıyormuş onu söylüyor artık çıldırma safhasına geldim. Zaten psikolojimiz bozuk bir de bunla uğraşıyoruz.
Artık annemi de çıldırttı. Senin yüzünden yaşlı adamla evlendim diyormuş. Hiç öyle bir şey yok. Sırf adam varlıklı diye kendisi evlenmek istedi. Bir şey söyleyince de ağlıyor. Biz bittik artık.
Bu arada kendi evi de az hasarlı zaten ilçede olduğu için evi az etkilendi komşuları oturuyorlarmış şuan.
Dün çiçeklerimi sulayacagim diyerek kendi evine gitti. Geleceğini söyledi, ben gelmesini istemiyorum. Bizimkiler bir şey diyemeyiz diyor. Gelirse kesinlikle kavga ederim. Nasıl bir çözüm bulabilirim bilmiyorum. Sinirimi dökmek istedim.![]()
Hala gerçekten çocukların hayatında önemli bir figür. Yeğenlerinizi kıskandım.Ne kadar iyi bir Hala oldugumu farkettim bunlari okuyunca ....
Eger yegenlerime boyle yaparsam ileride, konusmasalar kusseler haklilar.
Koy mesafeni. Degmez. Psikolojik sorunlarini doktorda cozsun
Ben lafımı ortaya goydum beğenen alır gider beğenmeyen pel pel bakarDilber hala canlandı gözümde![]()
Birak onlara ters birsey yapmayi, onlara ters birsey yapip uzenleri de ben uzerim.Hala gerçekten çocukların hayatında önemli bir figür. Yeğenlerinizi kıskandım.