• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu kapatmaya yardım istiyorum.

neden açtığımız konuların veya yazdığımız yazıların tarafımızca silinememesini yada kaldırılamamasını anlamış değilim, biri açıklayabilir mi?
bazen kelimeyi yanlış yazıyoruz bazen bir konu açıyoruz ve daha sonra neden açtım kı dıyoruz ve silme ihtiyacı duyuyoruz..bunun için merakımı mazur görünn.. sebep ne yani

neden açtığımız konuların veya yazdığımız yazıların tarafımızca silinememesini yada kaldırılamamasını anlamış değilim, biri açıklayabilir mi?
bazen kelimeyi yanlış yazıyoruz bazen bir konu açıyoruz ve daha sonra neden açtım kı dıyoruz ve silme ihtiyacı duyuyoruz..bunun için merakımı mazur görünn.. sebep ne yani

Bazen de hakaret ediyor öyle siliyoruz.Yada konu istemediğimiz tarafa gidince kapatıyoruz olup bitiyor.İmla hatalarına karşı zaten ilk yarım saat yazdığımız mesajlar düzenlemeye açık

Son düzenleme:
Son açtığım konunun kapatılmasnı istiyorum lütfen başka şekilde de silme işlemi yapılmıyooo:-(

bence konunun kapatılmasına dair talepde bulunulabilecek, bi konu, sekme vs. olması lazım.
avaz avaz bağırmak mı lazım..varsa da yardımcı olun lütfen!!!!!!

Back
X