• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu kapatmaya yardım istiyorum.

neden açtığımız konuların veya yazdığımız yazıların tarafımızca silinememesini yada kaldırılamamasını anlamış değilim, biri açıklayabilir mi?
bazen kelimeyi yanlış yazıyoruz bazen bir konu açıyoruz ve daha sonra neden açtım kı dıyoruz ve silme ihtiyacı duyuyoruz..bunun için merakımı mazur görünn.. sebep ne yani

şunu da merak etsen keşke, burda özel tüzel bir çok konudan bahsediliyor.
bazen en yakınımıza dahi açamadığımız belki de duyulsa, okunsa hayatımıza
biçok olumsuz etkide bulunabilecek konular açabiliyoruz.
açmayın o zaman deme, bu site neden var..herkes ilk olarak kimseyle
paylaşamadığım için demiyor mu zaten!! peki neden paylaşımımızı yaptıktan,
gereken amaca ulaştıktan,yardımlaşıp iyi yada kötü kendimizce sonuca ulaştıktan
sonra.Neden benim özelim bütün dünyaya açık bir site de kalsınki??
kk'yı çok seviyorum çok faydalanıyorum ama bir türlü bu konuya anlam veremiyorum????

kk'yı çok seviyorum çok faydalanıyorum ama bir türlü bu konuya anlam veremiyorum????

bak işte yanlış arkadaşa yorum yapmışım hadi gel de sil :52:

Açtığım tüm konuların tamamen kapatılmasını istiyorum nasıl yapabilirim

bence konunun kapatılmasına dair talepde bulunulabilecek, bi konu, sekme vs. olması lazım.
avaz avaz bağırmak mı lazım..varsa da yardımcı olun lütfen!!!!!!

Bu topikte konumu kapatın demeniz yanlış zaten, konularınız kapatılsın istiyorsanız sayfanın üst kısmında yer alan "Hızlı Menü" kısmına tıklayıp yönetici listesine ulaşsanız ve editörlerden ya da Adminlerden birine mesaj gönderseniz sizinle ilgilenirler, bu topiği yönetim değil üye açtı, bizim topiği her dakika takip etmemiz mümkün değil, sizin mesaj yöneticilere mesaj göndermeniz daha kolay.

Siteye üye olurken kabul ettim, onaylıyorum diye işaretlediğiniz üyelik sözleşmesini malesef hiçbiriniz okumuyorsunuz, okusanız o sözleşmede hiçbir paylaşımınızın silinmeyeceği maddesini görürdünüz, silinmeme sebebinin yasal zorunluluk olduğunu da bilirdiniz, sitenin kuralları açık ve netken, üyelik sözleşmesinde silinmeyeceği, silinmeyeceğini bilerek sonradan pişman olacağınız paylaşımlarda bulunmayın yazarken sizin sözleşmeyi okumadan onaylamanızı da biz anlayamıyoruz malesef.

İşin garibi lafım size değil genel olarak üyelik sözleşmesini, kuralları okumadan paylaşım yapan üyeler konuların silinmeyeceğini duyunca kızıp üyelik sildiriyor, 2 gün sonra başka üyelikle yine silinmedi diye dert yandıkları türden konuları açmaya başlıyorlar.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=689491
ben de bu konumu tamamen sildirmek istiyorum
eger silinmiyorsa da lütfen üyeliğim tamamen kaldırılsın..
Yazdıklarınız silinemez, bu durumda talebiniz üzerine üyeliğinizi iptal ediyoruz.

----------
Hanımlar,
lütfen konu kapatmak istiyorsanız bize mesajla ulaşın, tüm konularınız değil, kişisel ve özel konularınız kapatılabilir, örnek verecek olursak kalkıpta Adriana Lima fotoğraflarını paylaştığınız konularınız kapatılmaz.

Bana böyle bir uyarı gelmiş,eski konularınızdan devam edin diyor ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.Eski konularda açtığım mesajımı düzenlemeye gidince yeni fotoğraf eklememe izin vermiyor.Ne yapmalıyım?

bende bir derdim var bölümündeki kızlar lütfen bir bakarmısınız adlı konumun kapatılmasını istiyorum. şimdiden teşekkürler.

bende bir derdim var bölümündeki kızlar lütfen bir bakarmısınız adlı konumun kapatılmasını istiyorum. şimdiden teşekkürler.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=707313 konuyu kapatırsanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=707945 yanlışlıkla iki tane açtım bunu kapatabilir misiniz kalabalık olmasın :)

Actigim konuyu kapatırmsnz

Konularınız kapatılmıştır.

benim konumuda kapatırmısınız lütfen.arayışım bittiği için yer işgal etmek istemem.şimdiden tşkler...
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=707164&page=2&p=34802280#post34802280

Bölüm editörü arkadaşımı bilgilendirdim, konunuzu kapatacaktır.

Back
X