• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu kapatmaya yardım istiyorum.

Ben de konumun kapatilmasini istiyorum lutfen yardimci olurmusunuz bir derdim var bolumde Esim baslikli konuyu kapatrmisinz lutfen cok acil yoksa zorduruma dusucem lutfwn yardmci olurmusunuuzzzzzzzzzzzzz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Keske kapattiginiz konularida silseniz fuzili yere konuya girip sonrada kapandigini goruyoruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

zor karar adlı 2 konumun
ailesi tanışmaya gelcek adlı konum

caresiz bu konularımın kapatılmasını istiyorumm

Hanımlar,
bu topiğe konum kapatılsın diyerek yazıyorsunuz lakin gün içinde yetkili editörlerimiz ve bizler site içinde ilgilenmemiz gereken bölümler ve yoğunluğumuz sebebiyle topiği takip edemeyebiliyoruz, bu sebeple sizlere tavsiyem, bu topiğe yazmak yerine açtığınız bölümde yetkili editör varsa bölüm editörüne özel mesajla ulaşıp konunuzu kapatmasını isteyin, bölümde editör yoksa bana mesaj atarak kapatılmasını istediğiniz konunun başlığına da yazarak talepte bulunursanız, konularınız daha çabuk kapatılır.

Ayrıca yasal sorumluluklarımız sebebiyle konu, mesaj, fotoğraf vb paylaşımlarınızı silmemiz yasaktır, yasak olduğu sizler üye olurken başvuru formundaki forum manifestosunda da yazar, üye olduktan sonra yönetimden gelen otomatik mesajda da yazar, konu açıp mesaj yazarken de açılan mesaj yazma panelinin üst kısmında da yazar, o yüzden lütfen sonradan pişman olacağınız paylaşımlar yapmaktan kaçınınız ve bizlere silme işlemi talebiyle gelmeyiniz, silemeyiz.

Merhaba
Oncelikle sunu ifade edeyim her ne olursa olsun ne konu, ne de konularda ki fotograflariniz, ne de hesabiniz kanuni sorumluluklar gereği silinmemektedir.

Bu sebeple sonradan pisman olacaginiz konular acmayin, rahatsiz olacaginiz fotograflari asla paylasmayiniz.

Bir kez daha ifade ediyorum ne uyeliginiz, ne konulariniz silinmemektedir. Icerik disi konular sadece mudiriyet dedigimiz alana sizlerin goremediginiz alana tasinmaktadir.

Uye olunurken site uyelik sozlesmesini onaylarken okumadan onayliyorsunuz. Bunlari orada tek tek anlattik. Bankalar gibi 7-8 punto degil 12 punto buyuklugunde lutfen okuyunuz.

Sizlere kolaylık olması açısından yönetici listesi linkini veriyorum, linkten yararlanarak ulaşmak istediğiniz yöneticiye mesaj gönderebilirsiniz.

Forum Görevlileri

Back
X