Arkadaşlar merhabalar yaklaşık 4 yıldır evliyim ve 1 yaşında bebeğim var şu an ücretsiz izin kullanıyorum ve 1 yıl sonra bitecek sorunum kayınvalidenin sürekli olarak bebeğim bana sarıldığında vs. bakalım annen işe başlayınca ne yapacaksın, sen annenin kokusuna alışmışşsın Allahtan annen şu an çalışmıyor annen işe başlayınca biz de parasını yeriz vs vs bu böyle uzayıp gidiyor, ben istermiyim ki bebeğimi bırakıp çalışmaya başlamak ama geleceğimiz için çalışmak durumundayım, herkesin başında herkes çalışyor ve bebeğine birileri bakıyor ama ben bu süre zarfında sürekli olarak işe başlıyacağım günün hatırlatılmasından üzüntü duyuyorum ve net bir şekilde kayınvalideme söyledim bir daha bu konuyu açmayalım ben üzülüyorum o zaman geldiğinde düşünürüz dediğim halde her görüştüğümüzde bu konuyu açıyor ve bebeğime, bakalım annen çalışmaya başlayınca ne yapacaksın diyor sizler benim yerimde olsaydınız neler yapardınız ben bıktım (yanında kendi paramla çocuğuma bile bir şey alamıyorum oğlunun parası sanıp ne kadar, yok pahalı vs. cümleler kuruyor. Bu konuda akıllandım yanında bir şey almıyorum sadece bencilliğini göstermek için yazdım ) Yüz göz olmak istemiyorum sonuçta eşimin annesi