Konu kaynanam

Cansu098

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
624
226
18
35
Geçenlerde konu acmıştım kızlar . Esın darp etti . Ve kulağımdan ameliyat olmam gerekiyor. Ailenizde bundan dolayı haberdar etmek istemedim . Konu darp olunca. Hastaneden çıkınca eve geçince amaliyat oldum derim dedim . Darp olduğunu duymasınlar dedim. Kaynanam bunu duyunca nededi: ayıp kızım sana hic mı tokat yemedin . Hic mı çocuğunu dövmedin . Söyle ne var bunda. Dedi . Ve gurbetteyim ailem duysa cok üzülür . Bunlar nasıllar der. Kızımı her günmu dövüyor diye düşünür . Kaynanama bunu dedim. Niye bizi tanimiyormu ayıp kızım sana dedi . ( babam duysa ameliyatı babam yaptırır . Bütün masrafları babam karşılar . Doktora bile bana diyo git baban götürsün memlekette onun tanıdığı iyi bakar .) cok üzüldüm ya buna . Ne kadar kiymetsizim. Bi daha arasa bu konuyu acsa ne cvp vereyim . Beni cok kırdı .

Ulan boyle kaynanalari birbirine baglayip islak sopayla doveceksin...sonrada ne olmus hic mi tokat yemedin diyeceksin.. ne demek ya insanin annesi babasi çocuğuna el kaldirmiyor bunu yapan affedersin it hadi yaptı o anasi ona ne demeli allah versin cezasini.. kizim seninde aklin mi kit ailem duymasin uzulur diyosub yarin bigun cenazini almaya gelirler bu gidisle.. git ailenin yanina durumu anlat ameliyTini ol

Ararsa açma bile.
Bu nasıl ınsanlıktır. Oda bır kadın cok olağanmış gıbı karşılaması canının yanmaması bıle hıc konuşmamana sebep

Laf kalabalığı yapıp öküz kocandan bahsedip senin de kendimin de canını sıkmayayım ama kaynanan olur da bir densizlik edip bu konuyu açarsa SAKIN alttan alıcı şekilde konuşma.Ne diyorsun anne sen, bir dedin bir şey demedim, ikinciyi deme kalbini kıracak şeyler söylerim de.O devam mı etti konuşmaya.O zaman kocana da onlara da say.Bu hayvan adamla evlendim beni dövdüğü yetmedi bir de sen kadın olacaksın ona destek oluyorsun, yazıklar olsun sana de.Sakın susma, konuş konuş, içindekileri dök.

O evde kaldigin surece kendine yapilacak her seye izin vermis oluyorsun . Anasina laf soksan ne olacak ?:
Ben evime cocuklarıma sahip çıkmaya çalışıyorum. Esim bu konudan oda pişman . Ondan dolayı cvp vermem gerekiyor evliliğime sahip çıkmak adına.

ne yazıkki böyle insancıklarda var ne demek ne var bunda ayip sana falan yaa asil sana ayip ve asıl sana yazik bide kaynana olcan oğlunu ćekip konuşmak yerine bumudur yani!!! hiç alttan almayın siz kirildınız onlarda kırılsın valla esirgemeyin lafınızı..allah bundan sonra böyle bişey yaşatmasın

Ha sen daha bir de kaynananla konuşmayı düşünüyorsun.
Cidden seni soğutmak için ne yapmak lazım Cansu? Seni kırmak neden bu kadar zor?
Kaynanan da seni döverse ona küsebilir misin mesela?
Kadın biz sakatladık, hem ayıp da değil, git baban tamir ettirsin demiş dümdüz. Alooo Daha ne yapacağını bize mi soruyorsun? Kafa tasının içindekine danış!

yani bu konuda fikrimi ilk actiginiz baslikta da yazmistim. hatali davraniyorsunuz ailenizden saklayarak.

Sırf bu mesajınızda kaynananızın söylediklerinden bile daha çok dayak yiyeceğinizi söyleyebilirim. Ne kadar kıymetsizim demişsiniz ya ben cevap vereyim. Kocanız size kıymet verse dövmezdi. Kaynananız olacak kadın da kadın olduğunu unutup kadına şiddeti savunan bir terbiyesiz. Üstüne üstlük de hastane masrafınızdan kaçmaya çalışan bir cimri. Daha yazardım da ban yerim.

Bunları sizi üzmek için değil gözünüzü açmak için yazıyorum.

Biri benden akıl istese âlâsını veririm. Konu ben olunca kalıyorum. Nolarda olsun boşanmayı düşünmüyorum . Sadece olan şeylerle bas etmek istiyorum . Bundan dolayı destek istiyorum sizlerden . Cunku beni tekrar arar ne yaptın diye . Konu da öyle konuşma geçince . Sizden fikir almak istiyorum

Sanki gurur verici bisey gibi bahsediyor . Bunda ne varki kızım ayıp sana . Kulaklarım resmen cinliyor . Bu kelimeyle
Valla söyle derslerini verecek bir ailen varsa ara söyle bencede. Anlat eşin ne yaptı kv ne dedi. Ama ailen gelip kulaklarını patlatmayacak ise kimseye bişey deme . KV ye söylenecek çok söz var ama can Güvenliğiniz yok o yüzden susuyorm. KV belkide ailenize söylerseniz daha büyük olay çıkar ipler iyice kopar diyemi söyletmeye calışıyor

Ayrıca yerinde olsam kesin giderdim babamın evine. Sıkıyorsa babanın yaninda yapsın ayni pisliği

Ne olursa olsun boşanmayı düşünmüyorum derken???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…