• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu kaynanam

Arkadaslar eşim cok kaba. Birinin yanında bana bağırmaya bayılıyor . Ve her uyarmamda sanki bişey yokmuş gibi konuyu savuşturuyor. Konuşuyorum anlamıyor . Bende böyle şeylerden cok utanırım . Bagirinca yüzüm kizariyor . Altan alıyorum . Bişey demeye kalksam daha cok bağırıyor . Ailesinin yanında bazen daha cok yapıyor. Konuştum anlamıyor. Tamam diyor yine aynı . Sizce ne yapmalıyım bana yardımcı olun k kızlar .arkadaslar ben bagirinca dövmeye kalkiyor

Basliktada anlaşıldığı gibi kızlar. Esimin gözü benden baskasını görmesin . Beni sevsin . Beni arasın beni özlesin. Hep ben ben olayım :) bana yardımcı olurmusunuz . Ne yapayım . Kendime nasıl bağlarım . Unutmadan soyliyeyim esim bunların tersi :KK43:

Kocandır, sever de döver de. hastanelik etse, komalık olsan bile sakın boşanmayı düşünme. erkek adamdır, dövecek tabi.
sen hiç ağzını açma, yanında tek kelam etme, kaynanan ne derse he de, boyun eğ, kocan yat deyince yat, kalk deyince kalk, önünden yemeğini, yatağında cilveni sakın ha eksik etme.

bütün bunlara rağmen kocan anasını dinleyip seni sokağa atarsa ya da boşarsa, sakın kabul etme. git yalvar, ağla kapılarında.

boşanmayı asla ama asla düşünme. boşanmak mı? tü kaka pis. dayak, hakaret, aşağılanma neymiş ki, ufak tefek şeyler.

niye dayak yediniz?
Kaynanam paramizi almıştı . Vermeyi dusunmeyince bende neden vermiyorsunuz. Dedim eşimde anneme nasıl cvp verirsin dedi . Birden üstüme yurude . Halende vermediler. Sanki hic almamış gibi. Bende telefonda kaynanana dedim . Hani dayak yemiştim ya . O da bunda ne var . Sen hic çocuğunu dovmuyonmu. Dedi . Bende cocuğumu dövmüyorum dedim . Ayıp sana kızım dedi sanki ne var.

Geçenlerde konu acmıştım kızlar . Esın darp etti . Ve kulağımdan ameliyat olmam gerekiyor. Ailenizde bundan dolayı haberdar etmek istemedim . Konu darp olunca. Hastaneden çıkınca eve geçince amaliyat oldum derim dedim . Darp olduğunu duymasınlar dedim. Kaynanam bunu duyunca nededi: ayıp kızım sana hic mı tokat yemedin . Hic mı çocuğunu dövmedin . Söyle ne var bunda. Dedi . Ve gurbetteyim ailem duysa cok üzülür . Bunlar nasıllar der. Kızımı her günmu dövüyor diye düşünür . Kaynanama bunu dedim. Niye bizi tanimiyormu ayıp kızım sana dedi . ( babam duysa ameliyatı babam yaptırır . Bütün masrafları babam karşılar . Doktora bile bana diyo git baban götürsün memlekette onun tanıdığı iyi bakar .) cok üzüldüm ya buna . Ne kadar kiymetsizim. Bi daha arasa bu konuyu acsa ne cvp vereyim . Beni cok kırdı .
Kocan seni kulağından ameliyat olmanı gerektirecek kadar dövüyor. Ve senin derdin kayınvaliden mi???

Kocandır, sever de döver de. hastanelik etse, komalık olsan bile sakın boşanmayı düşünme. erkek adamdır, dövecek tabi.
sen hiç ağzını açma, yanında tek kelam etme, kaynanan ne derse he de, boyun eğ, kocan yat deyince yat, kalk deyince kalk, önünden yemeğini, yatağında cilveni sakın ha eksik etme.

bütün bunlara rağmen kocan anasını dinleyip seni sokağa atarsa ya da boşarsa, sakın kabul etme. git yalvar, ağla kapılarında.

boşanmayı asla ama asla düşünme. boşanmak mı? tü kaka pis. dayak, hakaret, aşağılanma neymiş ki, ufak tefek şeyler.
ne yazikki boyle dusunen cok.eger yorgun olursun moralim bozuk olur.yatakta kocanin istedigini vermezsen.kocan seni kapiyo atiyosa hakli erkek adam o derler bide.

dayağı atmayı biliyorlarsa kusura bakma eşşek gibi de karşılayacaklar masraflarını.terbiyesizler.evindeki gelin iyiyken senin gelinin iş hastalığa ameliyata döndü mü onların kızısın yapsınlar.o kadar sinirlendim ki ne yazacağımı şaşırdım.kararı sen ver onlar da uygulayacaklar kimseyi takma

Geçenlerde konu acmıştım kızlar . Esın darp etti . Ve kulağımdan ameliyat olmam gerekiyor. Ailenizde bundan dolayı haberdar etmek istemedim . Konu darp olunca. Hastaneden çıkınca eve geçince amaliyat oldum derim dedim . Darp olduğunu duymasınlar dedim. Kaynanam bunu duyunca nededi: ayıp kızım sana hic mı tokat yemedin . Hic mı çocuğunu dövmedin . Söyle ne var bunda. Dedi . Ve gurbetteyim ailem duysa cok üzülür . Bunlar nasıllar der. Kızımı her günmu dövüyor diye düşünür . Kaynanama bunu dedim. Niye bizi tanimiyormu ayıp kızım sana dedi . ( babam duysa ameliyatı babam yaptırır . Bütün masrafları babam karşılar . Doktora bile bana diyo git baban götürsün memlekette onun tanıdığı iyi bakar .) cok üzüldüm ya buna . Ne kadar kiymetsizim. Bi daha arasa bu konuyu acsa ne cvp vereyim . Beni cok kırdı .

Şimdi bu kaynana müsvettesi oğlunun yaptığını normal karşılıyor demi,sor bakalım aynını kendi kızı yaşasa onuda normal mi karşılar acaba..
Anlat durumunu ailene seni alsınlar o evden...

Şimdi bu kaynana müsvettesi oğlunun yaptığını normal karşılıyor demi,sor bakalım aynını kendi kızı yaşasa onuda normal mi karşılar acaba..
Anlat durumunu ailene seni alsınlar o evden...
Kendi kizlarinada yapilsa kendilerinede yapilsa normal karsiliyolar.zihniyet degismiyo.
kavga dovus olur bi evde.bizde zamaninda kocamizdan dayakta yedik kufurde yedik.kizim da boyle olsa damat vuruyosa ikide ben vururum.mantik boyle isliyor bazilarin da.

Bizden neyin yardımını istiyorsun kendine biraz saygın olsa boşanırdın acıdım

Kayınvalideyi bırak da o dayanan sonra hala neden o evdesin asıl yanlış hala orda durman

Ahh ah, "Ellere karışmak dağlarla güreşmek" derdi annem, ne doğru sözmüş insan yaşayınca anliyor.. Allah sabir versin sana, yar ve yardimcin olsun.. Bu insanlarada merhamet ve insanlık versin.. Gecmis olsun. Ne diyim.. Fazlaca uzuldum..

Yuh!!! Hala boşanma davası acmadiniz mi???

Dehşet ve ibretle eski konularını okuyorum. Ne kadar kotu durumdasin.kocan ilgisiz sevgisiz seni sevmiyor kulağını patlatacak kadar dövüyor seni. Sen hala kocamköylülük yapiyosun. Hanim kendine gel yaa. İlk önce bi asil meseleyle ilgilen. Su durumda bile kocamdir yapar deyip kocandan goremedigin insanlığı kayinvalidenden ariyosan ohoooo yani bisey diyemiyorum. Daha çok başına gelir bu olaylar sen kendini ezdirdikce.

Ha kocanız ameliyatlık edene kadar dövünce bir şey yok da kaynananızın iki şuursuz lafı mı ağırınıza gidiyor? Vah vah. Eski konunuza baktım, zaten kaynananıza cevap verdiğiniz için dayak yemişsiniz. Ne olursa olsun boşanmayacaksanız da hiç laf aramayın boşuna. Bir de bunun için kolunuzu bacağınızı kırdırmayın kocanıza. Madem bu evliliği ne olursa olsun sürdüreceksiniz, o zaman kaynanayla kocayla iyi geçineceksiniz, her yaptıklarına he diyeceksiniz. Yoksa olacak olan belli. Kendinizi koruyamıyorsanız, boşanmak gibi bir niyetiniz yoksa amacınız dayak yememek olacak bari. Sizin tercih ettiğiniz hayat kalitesine verilecek tavsiye de bu kadar.

Kaynana kendi capinda hakli. Yasli basli kadina laf soyleyip kirmayin bence. Buyuktur ne derse susup oturmalisiniz. (Evet aynen bu zihniyetin icinde yasamaya devam edeceksiniz o yuzden kimseye kizmaya hakkiniz yok)

Sadece 1 dfalikti . O da kaynananın yüzünden oldu . Ameliyatı duyunca eşimde pişman oldu

Ameliyati duyunca ama... Yazik...

Lütfen siz gerçek olmayın ya lütfen.
Suçlu kayınvalideniz değil. Önce o öküz kocanız sonra hala yuvama sahip çıkmak istiyorum diyen sizsiniz. Böyle bir adamla nasıl hala evli kalabilirsiniz ya nasıl?
Aldatılıp barışanları anlayabilirim hadi bir şekilde, sans vermiştir derim de. Bu şiddet ya şiddet. Size el kaldıran birini nasıl affedebiliyorsunuz??
Çocuğum için hiç demeyin, bugün size kalıcı hasar verecek kadar döven adam ileride çocuğunuzu da döver. Ha dövmese bile annesinin şiddet gördüğünü izleyerek büyüyen bir çocuğa siz kötülük ediyorsunuz!!! Yazık değil mi o çocuğa baba ve anne arasında şiddet, dayak ve ağlama bağrış çağrış görerek büyüyor.
Ayrıca sizi sevse öyle pata küte girişmez. Millet sevdiği insanın ayağı takılsa üzülüyor sizinki kulak patlatıyor. Böyle mi seviyor?
Sabah sabah sinir oldum.
Lütfen anne ve babanıza söyleyin ve boşanın. Dönün babanızın evine.
Çocuğunuza en büyük iyilik şiddet korkusu ve travmasıyla yaşamayan çocuktur.
Çocuğunuz için boşanın.
Bakın ben bir çocuk olsam ve annem dayak yese evde bunları görsem büyüdüğümde buna katlandığınız için size kızarım. Ruhum da açtığı yaraları saymıyorum bile.
Lütfen boşanın

Back
X