- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
Arkadaslar eşim cok kaba. Birinin yanında bana bağırmaya bayılıyor . Ve her uyarmamda sanki bişey yokmuş gibi konuyu savuşturuyor. Konuşuyorum anlamıyor . Bende böyle şeylerden cok utanırım . Bagirinca yüzüm kizariyor . Altan alıyorum . Bişey demeye kalksam daha cok bağırıyor . Ailesinin yanında bazen daha cok yapıyor. Konuştum anlamıyor. Tamam diyor yine aynı . Sizce ne yapmalıyım bana yardımcı olun k kızlar .arkadaslar ben bagirinca dövmeye kalkiyor
Basliktada anlaşıldığı gibi kızlar. Esimin gözü benden baskasını görmesin . Beni sevsin . Beni arasın beni özlesin. Hep ben ben olayım :) bana yardımcı olurmusunuz . Ne yapayım . Kendime nasıl bağlarım . Unutmadan soyliyeyim esim bunların tersi![]()
Kocandır, sever de döver de. hastanelik etse, komalık olsan bile sakın boşanmayı düşünme. erkek adamdır, dövecek tabi.
sen hiç ağzını açma, yanında tek kelam etme, kaynanan ne derse he de, boyun eğ, kocan yat deyince yat, kalk deyince kalk, önünden yemeğini, yatağında cilveni sakın ha eksik etme.
bütün bunlara rağmen kocan anasını dinleyip seni sokağa atarsa ya da boşarsa, sakın kabul etme. git yalvar, ağla kapılarında.
boşanmayı asla ama asla düşünme. boşanmak mı? tü kaka pis. dayak, hakaret, aşağılanma neymiş ki, ufak tefek şeyler.