• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu kaynanam

Konu kaynanan degil, Sensin.

Ameliyat olabilecek sekilde darp edilmissin, Kv pişkin pişkin ne var bunda diyor sen sadece kiriliyorsun.

Nolursa olsun bosanmayacaksan birsey soylemene de gerek yok.
.
Lafı ağzımdan aldın klawyeyi tusladigin parmaklarına kurban

Ha sen daha bir de kaynananla konuşmayı düşünüyorsun. :KK53:
Cidden seni soğutmak için ne yapmak lazım Cansu? Seni kırmak neden bu kadar zor?
Kaynanan da seni döverse ona küsebilir misin mesela?
Kadın biz sakatladık, hem ayıp da değil, git baban tamir ettirsin demiş dümdüz. Alooo:KK3: Daha ne yapacağını bize mi soruyorsun? Kafa tasının içindekine danış! :KK66:
aynen bende konu sahibini ciddiye alamiyorum.birde boyle adamdan 3 cocuk yapmis.

Biri benden akıl istese âlâsını veririm. Konu ben olunca kalıyorum. Nolarda olsun boşanmayı düşünmüyorum . Sadece olan şeylerle bas etmek istiyorum . Bundan dolayı destek istiyorum sizlerden . Cunku beni tekrar arar ne yaptın diye . Konu da öyle konuşma geçince . Sizden fikir almak istiyorum

butun felsefelerin ozetinde su bakis acisi vardir:

- sadece size yarar sağlayan ama başkalarına tamir edilemez zararlar veren eylemlerden sakının.

siz ne yapiyorsunuz? sadece evli kalmak istediginiz icin bu olayi kapatmak oncelikle sizi yetistiren aileye hakaret, sonrasinda ise kotuluk edenlere cesaret...

biz size ayril demiyoruz, diyemeyiz de. ancak dayak olayini gectim; yasadiginiz bir sakatligi - sebep vermeden bir bahane ile aktarabilirsiniz - saklamak evliliginizi korumak degil; bunun neticesi sizi; size her istenildigi gibi davranilmasina bilet kesmektir, hem de tek yon!

olan seylerle bas etmek icin esinizi karsina alir, yaptigi hatanin vefametini aktarirsin; bunun tekrari olamayacagina inandigini ve bu dogrultuda ailene bunu soylemeyip, cunku soylersen tepkilerini durduramayacagini vurgulayarak, ayagini denk almasi icin sinyal vermen gerekir.

Biri benden akıl istese âlâsını veririm. Konu ben olunca kalıyorum. Nolarda olsun boşanmayı düşünmüyorum . Sadece olan şeylerle bas etmek istiyorum . Bundan dolayı destek istiyorum sizlerden . Cunku beni tekrar arar ne yaptın diye . Konu da öyle konuşma geçince . Sizden fikir almak istiyorum
Kulağın elden gitmiş koca dayağından ya! Ve sen hala bu kocadan vazgeçemiyorsun farkında mısın?
Niye ya niye? Altın kaplama mı bu herif, dünyanın 8. harikası mı, yoksa Türkiye'nin en zengin kişileri arasında falan mı yer alıyor nedir? Geçilmedik neyi var şu adamların?
Valla ben sana akıl makıl vermem, kusura da bakma kolay kolay müstehaksın demem kimseye ama bu adam seni dövmeye devam ederse müstehaksın yaşanacak şeylere. Bir insan bir şeyi bir defa yaptıysa, o şeyi bir daha yapabilir. Ve ilk yaptığında kulağını sakatladıysa ileriki icraatlarında canını bile alır. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz demişler, o hesap madem canın kıymetsiz kocandan sana akıl makıl vermem. Çünkü senin kaybedecek bir şeyin yok. Karanlıkta kötü körüne yürüyorsun, elbet düşersin.

Nasıl bir aileye düşmüşsün sen ya oğlu dövmüş annesi gayet normal karşılıyor Allahım böyleleri evlerden ırak.
Malesef çoğu kız anneleri de normal karşılıyor.Belki ailesine söylese çocukların için idare et diyecek,kocandır döverde,severde diyeck.

Esas ona ayip. Insanligindan utansin. Sende alttan aldigin icin kendinden utan bence cunku kendine yazik ediyorsun. Yazik degil mi sana?!

Kulağın elden gitmiş koca dayağından ya! Ve sen hala bu kocadan vazgeçemiyorsun farkında mısın?
Niye ya niye? Altın kaplama mı bu herif, dünyanın 8. harikası mı, yoksa Türkiye'nin en zengin kişileri arasında falan mı yer alıyor nedir? Geçilmedik neyi var şu adamların?
Valla ben sana akıl makıl vermem, kusura da bakma kolay kolay müstehaksın demem kimseye ama bu adam seni dövmeye devam ederse müstehaksın yaşanacak şeylere. Bir insan bir şeyi bir defa yaptıysa, o şeyi bir daha yapabilir. Ve ilk yaptığında kulağını sakatladıysa ileriki icraatlarında canını bile alır. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz demişler, o hesap madem canın kıymetsiz kocandan sana akıl makıl vermem. Çünkü senin kaybedecek bir şeyin yok. Karanlıkta kötü körüne yürüyorsun, elbet düşersin.
Cok doğru konuşmuş sun ağzına saglık . Cocuğum 3 tane elim kolum bağlı . Ve aileminde eksikliği var . Onlarda ayrilar . Mecbur bas etmem gerekiyor bu konularla. Kocqminda bi özelliği yok. Sıradan bir insan

Kendini bu kadar ezdirdiğin için çok üzüldüm. Bence eşyalarını topla hemen ailenin yanına git. O kadına ne desen boş. Yüzüne bile bakma.

Cok doğru konuşmuş sun ağzına saglık . Cocuğum 3 tane elim kolum bağlı . Ve aileminde eksikliği var . Onlarda ayrilar . Mecbur bas etmem gerekiyor bu konularla. Kocqminda bi özelliği yok. Sıradan bir insan
madem oyle 3 tane arka arkaya ne dogurdun??? sen konu acmak icin aciyorsun cok cvplarin dahi cahil. madem dayaga razisin konu acma

Malesef çoğu kız anneleri de normal karşılıyor.Belki ailesine söylese çocukların için idare et diyecek,kocandır döverde,severde diyeck.
Öyle de ne bileyim benimde annem var abim yengeme sesini yükseltse annem karşı gelir ne diye sesini yükseltiyorsun annem yengemın karsısında utanır kızım kusura bakma ben yetiştirirken bunu öğretemedim der bu kadın gurur duyuyor oglunun yaptıgından.

madem oyle 3 tane arka arkaya ne dogurdun??? sen konu acmak icin aciyorsun cok cvplarin dahi cahil. madem dayaga razisin konu acma
Sadece 1 dfalikti . O da kaynananın yüzünden oldu . Ameliyatı duyunca eşimde pişman oldu

Back
X