Konu kiracı kadın..

Asıl bizim sizi uyarmamız lazım kendinize gelin sapık mısınız diye.... Bu ne saygısızlık ya. Bizde sadece annemle ikimiz yaşıyoruz eve gelip giden 4 dayım onun dışında akrabalarımız çok oluyor. Çok şükür sizin gibi komşumuz olmadı düşman başına.... Ben sizinle büyük kavga ederdim net.

Sizin gibi cahillerin soyu tükenir mi diye beklerken sayınız artıyor. Bilip bilmeden hakkına girdiğin kadın ahlaksızda siz çok mu ahlaklısınız? Sizin kalbiniz kötü. Asıl edepsizlik kendi hayatınıza bakmadan başkalarının yaşamına burnunuzu sokmanızdır. Yazık acıyorum size ve sizin gibilere.

Oturup Bi de camda mı beklediniz karı koca yuh. Ne iğrenç zihniyet, sizin gibilere ne dense boş.

Yaaa bu ev sahipleri milletin genital organlarına da sayaç takacak yakında he. Size ne ayol. Ister sevgilisi gelir, ister eşi dostu gelir. Bir de hesap mı verecek.

Aaa ne alaka anlamadim istedigini yapar evinizi kiraladiniz diye hayatini ele gecirmediniz ya . Kirasini oduyormu oduyor gercekten ne alaka anlam veremedim. Size ne ister sabah gelir ister gece gelir ister ordan cikmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…