Konu kiracı kadın..

Kimbilir eşinizle ne yargılarda bulundunuz.

Bir yere not alın lütfen. Ağzınızdan çıkan her şey size geri dönecek. İşte o zaman neden bunları yaşadım diye düşünmeyin sakın.
Bunlara geri dönünce kınadınız başıza gelsin komşularrr açın g.tünüze gülün piss k rılar diye çemkirir.bu zihniyetin aklı İngiliz bilim insanları bile çözemedi.

bu ne terbiyesizlik böyle ya... pardon yanlış anlaşılmasın, sizin terbiyesizliğinizden bahsediyorum! mide bulandırıcı, iğrenç bir düşünce yapısı. SİZE NE ?! oturun size statü kazandırdığını düşündüğünüz kocanızla ilgilenin.

Benim de yengemin abisi tüpçüydü. Tüp getirdiği zamanlar bazen yengem eve alıp kahve ikram ediyormuş. Mahallede dedikodu çıkmış, tüpçüyü eve alıyor diye.

Sanki kadın randevu evi işletiyor gibi bir düşünce sahibisiniz .Ne kadar ayıp Bir de bahsettiğiniz kişiyi kiracı kiracı diyerek küçümser gibi bir haliniz var . Size ne insanlardan

Size ne? Bi düşün insanların yakasından kadın çoluğu çocuğu annesi ile hayat mücadelesi veriyor bi de sizlerle mi uğraşacak. Ne pis bir zihniyetiniz var. İnsan şunu sormaya utanır ya

Dün kızlık zarı konusu, bugün kiracı kadının konusu. 2022 yılında haaala bu şekilde geri kafalı kalmayı nasıl başarıyorsunuz gerçekten merak ediyorum.
Sanane kadının evine giren çıkandan.

Size ne ,kadın bekar,kirasını verip oturuyor,siz niye utanmadan arlanmadan milletin evini dikizliyorsunuz, çok terbiyesiz bir durum.Ahlak bekçisi misiniz yoksa?bir bitmediniz bir

Trol olduğun ne belli.
Anan baban mı kocan mı neyse artık kim izin vermiyor da o kadın gibi olamadığına kuduruyorsun.. Sahte konu açacak kadar.

Bizde ev sahibiyiz de koca koca yetişkin insanların ahlak bekçiliğini mi yapacağız? Önemli olan kirayı zamanında ödemesi, gece gürültü yapmaması ve evi giderken temiz ve düzgün bırakması. İsterse yesin, içsin, sevişsin bize ne. Orası onun özel yaşam alanı. Evliye kira verin diyeceğim de kesin evlilerin de misafirlerine karışırsınız siz.

Nereden b.k yemek oluyor bu ne iyice..Yansız niye gidip Arabistan'a yerlesmiyorsunuz Bir de mahallenin kızı var konu komşu var diyorsunuz emin olun kimsenin namusunu komşunun yatak odası yaşantısı bozmaz ki bunu da apaçık yapmiyirlardir herhalde...B.k diyorsunuz siz o b.ku yemiyor musunuz size ne milletin sevismesinden yobazlar sizi

Gece gündüz kadını mi gözetliyosunuz anlamadım. Sabaha karşı adam geldi nedir yaa. Hayret bişey. Hiç mi işiniz gücünüz yok?

Yılbasi gecesi dayımlar gelmisti karsi komsu banyo boslugundan erkek sesi geldi falan diye dedikodu cikarmaya calisinca üzerine yürümüştüm.Annem komşu dayak yerken kac kere kapilarini calip kavgalarini ayirdi kocasina kizip nasihat etti abla dedigi kadinla ilgili dedikodu yaptı.iyiliğin karşılığı buymuş demek.Bazilari böyle akli fikri komşusunun apışında allah akıl fikir versin sana.Karsi komsunun sevgilisi bile degildir buyuk ihtimalle o adam öyle olsa bile sen karışamazsın.Evini kiraladin diye kadının hayatına burnunu sokamazsın.

Benim anladığım konu sahibi eşinden boşanırsa yada eşi vefat ederse hemen kötü yola düşüp kendi deyimiyle keranede bulacak kendini. Böyle bişey aklına geldiğine göre …..

E bu evrensel bir kural zaten. Yeni mi öğrendiniz?
Yeşilçam filmlerinde de öyledir mesela.
Kadın bir iftira yüzünden evleneceği adam tarafından terk edilir ve hemen gidip en yakın genel eve, o uzaksa en yakın pavyona kayıt yaptırır.
O yüzden herkes kocasına sahip çıkmalı.
Mesela kocamız namus bekçiliği ayağına 7/24 başka kadınların evini dikizlese bile sesimizi çıkarmamalı, bu rezalet durum karşısında kalan minicik akıl sağlığımızı koruyabilmek ve boşanmamak için dikizci kocamıza değil dikizlenenen kadına suç bulmalıyız. Allah korusun kafayı falan yeriz yoksa, canımıza yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…