- 7 Mart 2014
- 532
- 1.837
- 313
- Konu Sahibi ilaydaNur87
-
O işler öyle olmuyor bizim de burda tanıdıklarınız konu komşu var genç kızlar var cevrede ne demek bize ne ya sana normal gelebilir ama bize normal gelmiyor arkadaşım surda bir soru sorduk konustugun lafa bak evet namus bekçisiyim var mı diyeceğin bu ve bunun gibiler böyle aile apartmanı bizim bura iki katlı yer göze batıyor anladin mı burası karana değil genel evi değil o b..ku yiyecek eğer başka yerde yiyebilir okey. sen ve senin gibi düşünene bu şekilde yorum yapan arkadaşlara gelsin bu yorum tek tek böyle katı düşünen kişilere yorum yapamam ben.Yahu size ne kadının yanına kim gelmiş, milleti gözetlemeyi bırakın kendi hayatınıza bırakın. Ne bu ya dedektif misiniz namus bekçisi mi?
Size ne ?Merhaba hanımlar bizim kiracı kadın bekar iki çocuklu biri 20 yaşlarında erkek biri de kız 8 yaşında annesi var birde annesinin kendi evi var kadin çalışıyor çocukları da annesi ilgileniyor ordalar genellikle bu kiracı kadın buraya taşınali iki hafta gibi birşey oldu. Ve ilk geldiğin de bir erkek vardı suŕekli kadınla ilgilenen benim eşim de sormuş nerelisin felan diye kadınla aynı köylü bile değil kısacası bu kişi bizim kiracının yanına gelip giden kadını burdan alıp götüren biri ve bugünde ben ve eşim farkettik sabaha doğru gelip bundan iki saat önce gitmesi yani ne yapılmalı uyarı mı verilmeli bidaha yapılmaması adına yoksa çıkarılmalı mı.Konu komşu var biz kendi açimizdan da rahtsız oluyoruz.???
size söyleyecek çok laf var ama banlanmak istemiyorum dedikoducu mahalle bilmem nesisiniz. Boş vaktiniz çok var demek ki eşiniz ahlaklısızıyla birlikte milleti dikizliyorsunuz.Merhaba hanımlar bizim kiracı kadın bekar iki çocuklu biri 20 yaşlarında erkek biri de kız 8 yaşında annesi var birde annesinin kendi evi var kadin çalışıyor çocukları da annesi ilgileniyor ordalar genellikle bu kiracı kadın buraya taşınali iki hafta gibi birşey oldu. Ve ilk geldiğin de bir erkek vardı suŕekli kadınla ilgilenen benim eşim de sormuş nerelisin felan diye kadınla aynı köylü bile değil kısacası bu kişi bizim kiracının yanına gelip giden kadını burdan alıp götüren biri ve bugünde ben ve eşim farkettik sabaha doğru gelip bundan iki saat önce gitmesi yani ne yapılmalı uyarı mı verilmeli bidaha yapılmaması adına yoksa çıkarılmalı mı.Konu komşu var biz kendi açimizdan da rahtsız oluyoruz.???
Onun özel hayati tamam ama yapacaksa öyle birseyi dışarda yapmalı bizim burası kerane değilayrıca kadın misler gibi kiralamış evinizi, ohh parasını veriyor sefasını sürüyor hiç de laf edemezsinizinşallah dişli bi kadındır da görürsünüz milletin özel hayatına burnunuzu sokmak neymiş. Nasıl gerildim ya
Bende kadınların internete girmesine karşıyım hadi bakalım sen neden giriyorsun ahlaksız misin? HadsizO işler öyle olmuyor bizim de burda tanıdıklarınız konu komşu var genç kızlar var cevrede ne demek bize ne ya sana normal gelebilir ama bize normal gelmiyor arkadaşım surda bir soru sorduk konustugun lafa bak evet namus bekçisiyim var mı diyeceğin bu ve bunun gibiler böyle aile apartmanı bizim bura iki katlı yer göze batıyor anladin mı burası karana değil genel evi değil o b..ku yiyecek eğer başka yerde yiyebilir okey. sen ve senin gibi düşünene bu şekilde yorum yapan arkadaşlara gelsin bu yorum tek tek böyle katı düşünen kişilere yorum yapamam ben.
Yeşilçam sahneleri canlandı gözümde. İlerlemeliydik ya o günlerden bu güneAdam evdeysen camına taş atın yuuuuuuuhhhhh diye bağırın olur mu ?
O işler öyle olmuyor bizim de burda tanıdıklarınız konu komşu var genç kızlar var cevrede ne demek bize ne ya sana normal gelebilir ama bize normal gelmiyor arkadaşım surda bir soru sorduk konustugun lafa bak evet namus bekçisiyim var mı diyeceğin bu ve bunun gibiler böyle aile apartmanı bizim bura iki katlı yer göze batıyor anladin mı burası karana değil genel evi değil o b..ku yiyecek eğer başka yerde yiyebilir okey. sen ve senin gibi düşünene bu şekilde yorum yapan arkadaşlara gelsin bu yorum tek tek böyle katı düşünen kişilere yorum yapamam ben.
Sizi ilgilendirmezOnun özel hayati tamam ama yapacaksa öyle birseyi dışarda yapmalı bizim burası kerane değil
Ay ne olur banla beni ya yalvarıyorum baksize söyleyecek çok laf var ama banlanmak istemiyorum dedikoducu mahalle bilmem nesisiniz. Boş vaktiniz çok var demek ki eşiniz ahlaklısızıyla birlikte milleti dikizliyorsunuz.
Özel hayat diye bir şey duydunuz mu ? Bence haberiniz yok..Merhaba hanımlar bizim kiracı kadın bekar iki çocuklu biri 20 yaşlarında erkek biri de kız 8 yaşında annesi var birde annesinin kendi evi var kadin çalışıyor çocukları da annesi ilgileniyor ordalar genellikle bu kiracı kadın buraya taşınali iki hafta gibi birşey oldu. Ve ilk geldiğin de bir erkek vardı suŕekli kadınla ilgilenen benim eşim de sormuş nerelisin felan diye kadınla aynı köylü bile değil kısacası bu kişi bizim kiracının yanına gelip giden kadını burdan alıp götüren biri ve bugünde ben ve eşim farkettik sabaha doğru gelip bundan iki saat önce gitmesi yani ne yapılmalı uyarı mı verilmeli bidaha yapılmaması adına yoksa çıkarılmalı mı.Konu komşu var biz kendi açimizdan da rahtsız oluyoruz.???
AHAHHAHAHAHAHAHO işler öyle olmuyor bizim de burda tanıdıklarınız konu komşu var genç kızlar var cevrede ne demek bize ne ya sana normal gelebilir ama bize normal gelmiyor arkadaşım surda bir soru sorduk konustugun lafa bak evet namus bekçisiyim var mı diyeceğin bu ve bunun gibiler böyle aile apartmanı bizim bura iki katlı yer göze batıyor anladin mı burası karana değil genel evi değil o b..ku yiyecek eğer başka yerde yiyebilir okey. sen ve senin gibi düşünene bu şekilde yorum yapan arkadaşlara gelsin bu yorum tek tek böyle katı düşünen kişilere yorum yapamam ben.
Merhaba hanımlar bizim kiracı kadın bekar iki çocuklu biri 20 yaşlarında erkek biri de kız 8 yaşında annesi var birde annesinin kendi evi var kadin çalışıyor çocukları da annesi ilgileniyor ordalar genellikle bu kiracı kadın buraya taşınali iki hafta gibi birşey oldu. Ve ilk geldiğin de bir erkek vardı suŕekli kadınla ilgilenen benim eşim de sormuş nerelisin felan diye kadınla aynı köylü bile değil kısacası bu kişi bizim kiracının yanına gelip giden kadını burdan alıp götüren biri ve bugünde ben ve eşim farkettik sabaha doğru gelip bundan iki saat önce gitmesi yani ne yapılmalı uyarı mı verilmeli bidaha yapılmaması adına yoksa çıkarılmalı mı.Konu komşu var biz kendi açimizdan da rahtsız oluyoruz.???
bahçede iş üstünde mı bastınız hanımefendi ne yaptığını nerden biliyosunuzOnun özel hayati tamam ama yapacaksa öyle birseyi dışarda yapmalı bizim burası kerane değil
O zaman evinizi kiraya verirken bu isteklerinizi dile getirecektiniz ve kadın da ona göre tutacaktı evi.O işler öyle olmuyor bizim de burda tanıdıklarınız konu komşu var genç kızlar var cevrede ne demek bize ne ya sana normal gelebilir ama bize normal gelmiyor arkadaşım surda bir soru sorduk konustugun lafa bak evet namus bekçisiyim var mı diyeceğin bu ve bunun gibiler böyle aile apartmanı bizim bura iki katlı yer göze batıyor anladin mı burası karana değil genel evi değil o b..ku yiyecek eğer başka yerde yiyebilir okey. sen ve senin gibi düşünene bu şekilde yorum yapan arkadaşlara gelsin bu yorum tek tek böyle katı düşünen kişilere yorum yapamam ben.
okuduğunu da anlamıyorAy ne olur banla beni ya yalvarıyorum bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?