Konu kiracı kadın..

Size ne yahu haddinizi bilin
Belki abisi akrabası tek olduğu için bu dönemde geliyor?
Bizim topluma ne zaman medeniyet gelecek ya, geldi ve ne yaptı sizi ilgilendiren ne var?

Düsünüyorum da. Bir kere tatilde "Kuzenim bu gece bizdede kalsa olur gec oldu" dedigimde Annem "yok olmaz millet dedikodu yapar" demisti. Bende "Evimizden kime ne" demistim. Demek ki böyle insanlar yüzünden. Annem bazen "Babani kaybettikten sonra iyi ki Türkiyede yasamak zorunda olmadim" diyor. Sebepleri belli. Allah herkese akil fikir versin.

tamam bu yorumu benim gibi düşünen herkes adına aldım. Kabul ettim

Kocani mi kıskandın bak doğru söyle bence ihtar çekin de o da özel hayatımı gozetliyorlar diye sizi mahkemeye versin
bence kadının kapısını kırmızı x le boyasın bu kadın köylüsü olmayanlar görüşüyor diye de pankart assın

Kadın evli olsa ve kocası zampara olsa eminim sesleri çıkmazdı.

Puhahahahaha herkes ahlaksız bir sen mi ahlaklisin ! Eğitim durumunu az çok tahmin ediyorum. Kendi kapını süpür ve kendini biraz geliştir, ay yoksa sen kocam elden gider diye mi dertlendin, sizin zihniyettekiler böyle dimi kaça kadar okudun sen,senin gibilerin yetiştirdiği cocuklar bizim başımıza bela oluyor ! Genc kizlar varmis o genc kizlarin beynini yiyen sizin gibi geri kalmislar. Hayata minicik pencereden bakıyorsun,sağı solu görmüyorsun haliyle ama hayat o kadar dar değil

Sana ne be, kiracının yükümlülüğü kirasını vermesi ve daireye iyi bakmasıdır. Özel hayatı seni ilgilendirmez. Sevgilisi olabilir, nikahsız da sevişebilir. SANA NE SANA NE SANA NE, yobazlığın dik alâsı ve taciz bu. Benim de kirada dairelerim var, binbir çeşit insanla uğraştım. Bekar iki kadın var, eve sevgilileri de geliyor; dairem çiçek gibi kapı önleri bile pırıl pırıl ben ona bakarım. Kiraya verince hayatlarını da mı ipoteklediğini sanıyorsun?

Son düzenleme:
he öyleyim batıyor mu gel çıkartayım yavrum
Bana batan bir şey yok çok şükür ama, sana oldukça batmış ki üşenmemiş konu bile açmışsın. Yazık senin zihniyetine, terbiyesiz.

Sen kendine bakıyor musun aynada acaba karşıyı elestirecegine dinde kendine bak bi

Evet bakıyorum, millete ahlak bekçiliği yapacak kadar haddimi aşmadığım için de aynadaki kendimle gurur duyuyorum. Var mı sıkıntı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…