- 3 Şubat 2018
- 25.769
- 110.868
- 598
- Konu Sahibi ilaydaNur87
-
Size ne yahu haddinizi bilin
Belki abisi akrabası tek olduğu için bu dönemde geliyor?
Bizim topluma ne zaman medeniyet gelecek ya, geldi ve ne yaptı sizi ilgilendiren ne var?
Katı düşünen biz miyiz siz misiniz
size söyleyecek çok laf var ama banlanmak istemiyorum dedikoducu mahalle bilmem nesisiniz. Boş vaktiniz çok var demek ki eşiniz ahlaklısızıyla birlikte milleti dikizliyorsunuz.
Çatla yaran var galiba gocunuyorsun sen belli senin canını biri iyi acitmiş hahhahasize söyleyecek çok laf var ama banlanmak istemiyorum dedikoducu mahalle bilmem nesisiniz. Boş vaktiniz çok var demek ki eşiniz ahlaklısızıyla birlikte milleti dikizliyorsunuz.
he öyleyim batıyor mu gel çıkartayım yavrumBaşka insanların özel hayatı sizi neden ilgilendiriyor, ahlak bekçisi misiniz?????
tamam bu yorumu benim gibi düşünen herkes adına aldım. Kabul ettimO işler öyle olmuyor bizim de burda tanıdıklarınız konu komşu var genç kızlar var cevrede ne demek bize ne ya sana normal gelebilir ama bize normal gelmiyor arkadaşım surda bir soru sorduk konustugun lafa bak evet namus bekçisiyim var mı diyeceğin bu ve bunun gibiler böyle aile apartmanı bizim bura iki katlı yer göze batıyor anladin mı burası karana değil genel evi değil o b..ku yiyecek eğer başka yerde yiyebilir okey. sen ve senin gibi düşünene bu şekilde yorum yapan arkadaşlara gelsin bu yorum tek tek böyle katı düşünen kişilere yorum yapamam ben.
bence kadının kapısını kırmızı x le boyasın bu kadın köylüsü olmayanlar görüşüyor diye de pankart assınKocani mi kıskandın bak doğru söylebence ihtar çekin de o da özel hayatımı gozetliyorlar diye sizi mahkemeye versin
Kadın evli olsa ve kocası zampara olsa eminim sesleri çıkmazdı.Düsünüyorum da. Bir kere tatilde "Kuzenim bu gece bizdede kalsa olur gec oldu" dedigimde Annem "yok olmaz millet dedikodu yapar" demisti. Bende "Evimizden kime ne" demistim. Demek ki böyle insanlar yüzünden. Annem bazen "Babani kaybettikten sonra iyi ki Türkiyede yasamak zorunda olmadim" diyor. Sebepleri belli. Allah herkese akil fikir versin.
Adam evdeysen camına taş atın yuuuuuuuhhhhh diye bağırın olur mu ?
Kerane ne kız? Bencede kadın çıksın ordan, yoksa sizin gibi avam olacak o dakerane
Puhahahahaha herkes ahlaksız bir sen mi ahlaklisin ! Eğitim durumunu az çok tahmin ediyorum. Kendi kapını süpür ve kendini biraz geliştir, ay yoksa sen kocam elden gider diye mi dertlendin, sizin zihniyettekiler böyle dimiO işler öyle olmuyor bizim de burda tanıdıklarınız konu komşu var genç kızlar var cevrede ne demek bize ne ya sana normal gelebilir ama bize normal gelmiyor arkadaşım surda bir soru sorduk konustugun lafa bak evet namus bekçisiyim var mı diyeceğin bu ve bunun gibiler böyle aile apartmanı bizim bura iki katlı yer göze batıyor anladin mı burası karana değil genel evi değil o b..ku yiyecek eğer başka yerde yiyebilir okey. sen ve senin gibi düşünene bu şekilde yorum yapan arkadaşlara gelsin bu yorum tek tek böyle katı düşünen kişilere yorum yapamam ben.
Sana ne be, kiracının yükümlülüğü kirasını vermesi ve daireye iyi bakmasıdır. Özel hayatı seni ilgilendirmez. Sevgilisi olabilir, nikahsız da sevişebilir. SANA NE SANA NE SANA NE, yobazlığın dik alâsı ve taciz bu. Benim de kirada dairelerim var, binbir çeşit insanla uğraştım. Bekar iki kadın var, eve sevgilileri de geliyor; dairem çiçek gibi kapı önleri bile pırıl pırıl ben ona bakarım. Kiraya verince hayatlarını da mı ipoteklediğini sanıyorsun?O işler öyle olmuyor bizim de burda tanıdıklarınız konu komşu var genç kızlar var cevrede ne demek bize ne ya sana normal gelebilir ama bize normal gelmiyor arkadaşım surda bir soru sorduk konustugun lafa bak evet namus bekçisiyim var mı diyeceğin bu ve bunun gibiler böyle aile apartmanı bizim bura iki katlı yer göze batıyor anladin mı burası karana değil genel evi değil o b..ku yiyecek eğer başka yerde yiyebilir okey. sen ve senin gibi düşünene bu şekilde yorum yapan arkadaşlara gelsin bu yorum tek tek böyle katı düşünen kişilere yorum yapamam ben.
Bana batan bir şey yok çok şükür ama, sana oldukça batmış ki üşenmemiş konu bile açmışsın. Yazık senin zihniyetine, terbiyesiz.he öyleyim batıyor mu gel çıkartayım yavrum
Sen kendine bakıyor musun aynada acaba karşıyı elestirecegine dinde kendine bak biAy bir de kocanız gidip adamın memleketini sormuş hahahaha nasıl insanlarsınız ?
Seviyeniz konunuzdan belli zaten, kendinize bakmadan birde elaleme karisiyorsunuz. Az kendinizle ilgilenin de iki medeniyet öğrenin.he öyleyim batıyor mu gel çıkartayım yavrum
Sen kendine bakıyor musun aynada acaba karşıyı elestirecegine dinde kendine bak bi
Hayır, kocası gece gündüz bekar kadının evini gözetliyor derdi o.Sizi rahatsız eden şey ne? Adam size göz mü süzdü, bıyık mı burdu? Ne alaka siz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?