- 17 Mayıs 2010
- 4.224
- 13.452
- 408
- Konu Sahibi Yorgunumzira
-
Aşıdandır o aşıdan
Su videodaki cocuk diger cesit menenjit bakterisi ile baska bir ulkede karsilasiyor ve ona karsi asili degil! olumden donuyor. Acin videoyu sadece ve cocugun haline bakin, sonra deyin ki "yaw asi zararli" !
Sark cibani son 50 yildir gorulmeyen sark cibani var ülkede. Rota el ayak agiz su cicegi vs vs vs... ulkenin 70 yillik emegi boyle zir cahiller nedeniyle yok oluyor ya. 30 sene once cocuklar bogmacadan oluyordu. Yahi yesilcami acip izleseler kactane turk filminde verem var ya. Deli olucam yemin ederim. 2010larda asi reddi 130 civariyken instagram face gibi nedenlerle bu sayi 10000 i bulmus. Neden cunku keci boku koyuyorlar asiya hatta aslinda ulkemizde bor mineralinden asi uretecekler de abd cikarmamiza izin vermiyor... hay allahim ya..
Geçen inanılmaz bedenleri izledim tlc de Allahım menejit ne bilmiyormuşum ben bir bebe yakalanmış vücudu simsiyah olmuştu kangren aynı
Su videodaki cocuk diger cesit menenjit bakterisi ile baska bir ulkede karsilasiyor ve ona karsi asili degil! olumden donuyor. Acin videoyu sadece ve cocugun haline bakin, sonra deyin ki "yaw asi zararli" !
Guluyorum yazdiklarina inan keci boku ha:))) bu asi dusmanligi isin komigi amerikali evangelikan hiristiyanlarin kafasinin altindan cikiyor. Onlar boyle can hiras asi dusmanligi yapip oraligi velveleye veriyorlar, dunyaya yayilmis demek, bize kadar da gelmis. Orada dindarliktan cocugunu doktora goturmeyen evde bekleyen var tanri iyilestirmek isterse hasta ettigi gibi iyilestirir diye, yakinda turkiye'ye de gelirse sasirmam vallahi!
Bu ulkede yapilan elle tutulur guzel seylerden biridir bu asi isi, o sayede cocuk olumlerinin onune gecildi. Simdi asi dusmanligi baslamis saka gibi!
Geçen inanılmaz bedenleri izledim tlc de Allahım menejit ne bilmiyormuşum ben bir bebe yakalanmış vücudu simsiyah olmuştu kangren aynıkestiler orasını burasını bebenin kurtardılar ama ne ayakları var ne elleri artık
Geçen inanılmaz bedenleri izledim tlc de Allahım menejit ne bilmiyormuşum ben bir bebe yakalanmış vücudu simsiyah olmuştu kangren aynıkestiler orasını burasını bebenin kurtardılar ama ne ayakları var ne elleri artık
O degil de aşı karşıtı ay siz çok cahilsiniz okuda ögren küstahlıkları işime yaradı. Merak ettim, yarım saattir tüm makaleleri okuyorum. Okudum ögrendim, yaptırmaya karar verdim.At kafası mı gece gece güldürdun benineyse isteyen yaptırsın isteyen yaptırmasın da suroyeliler yüzünden bir dünya hastalık tekrar türedi artı bide siz eklenmeseydiniz keşke
evet hiçbir müdahaleye izin vermiyorlar
Ay onlar evde bekliyor bizimkiler el kadar bebeye hacamat yaptiriyor asi yerine azicik okusan soyle bir kafayi yersin. 40 icinde bebege gaz sancisi var peygamber sunneti diye hacamat yaptiriyor ama akli suna yetmiyor peygamber efendimiz 40 yas ustundeydi hacamati yaptirirken. Ay soyletme beni.Guluyorum yazdiklarina inan keci boku ha:))) bu asi dusmanligi isin komigi amerikali evangelikan hiristiyanlarin kafasinin altindan cikiyor. Onlar boyle can hiras asi dusmanligi yapip oraligi velveleye veriyorlar, dunyaya yayilmis demek, bize kadar da gelmis. Orada dindarliktan cocugunu doktora goturmeyen evde bekleyen var tanri iyilestirmek isterse hasta ettigi gibi iyilestirir diye, yakinda turkiye'ye de gelirse sasirmam vallahi!
Bu ulkede yapilan elle tutulur guzel seylerden biridir bu asi isi, o sayede cocuk olumlerinin onune gecildi. Simdi asi dusmanligi baslamis saka gibi!
Bir de dogal olan= saglikli olan akimi var:)) he he gidin bir zehirli yilana isirtin kendinizi de gorun gununuzu:)))
Bibi akrabamizin asisiz kizi oldu menenjitten, tek kiziydi 18 yasinda dunya guzeli bir kizdi ama gitti gul gibi cocuk! Yaasaydi da iste videodaki cocuk gibi olacakti muhtemelen:S
Bir de dogal olan= saglikli olan akimi var:)) he he gidin bir zehirli yilana isirtin kendinizi de gorun gununuzu:)))
Bibi akrabamizin asisiz kizi oldu menenjitten, tek kiziydi 18 yasinda dunya guzeli bir kizdi ama gitti gul gibi cocuk! Yaasaydi da iste videodaki cocuk gibi olacakti muhtemelen:S
Cidden mi:S ariza millet iste, cocugu da kendine benzerse vay halimize ve gelecek nesillere!Ay onlar evde bekliyor bizimkiler el kadar bebeye hacamat yaptiriyor asi yerine azicik okusan soyle bir kafayi yersin. 40 icinde bebege gaz sancisi var peygamber sunneti diye hacamat yaptiriyor ama akli suna yetmiyor peygamber efendimiz 40 yas ustundeydi hacamati yaptirirken. Ay soyletme beni.
yazık
e tetenos aşısı...
tetenos korkunç ölümlerden biri ki ağaç kıymığından bile bulaşabiliyor
O eski toprak dediğimiz sapasağlam yaşlılarımızın hiçbiri aşılı değil buna karşılık günümüzde ölümcül hastalıklarla boğuşan binlerce bebek var. Sence neden?
Bu kulaklar neler duydu neler hiç unutmadığım bir tane var bir kadının sütü gelmemiş sırf mama vermemek için saçma sapan şeyler vermiş zavallı bebek besinsiz kalıp ölmüştü daha sonra çifte soruşturma açıldı. Sırf mama vermemek için bebek öldü sırf cahillikten çok bilmişlikten.Bir de bağışıklık kendi başa çıkacakmış savunmaları da beni benden alıyor. Organik besleniyorlar mi? Hamileliklerinde ultrasona da mi girmediler? Her yer baz istasyonu kayniyorken evlerde bilimum radyasyon yayan aletler varken hangi bağışıklık acaba. Resmen çocuklarının hayatı ile kumar oynuyorlar. O değil aşısız çocuklarını okula göndererek diğer çocukların hayatını da riske atıyorlar. Allah akıl fikir versin. Geçen bir tanesine denk geldim aşı karşıtı bir sayfada, çocuğu aşısız, hasta olmuş kulağı iltihaptan kapanmış hala evde bal ve limonla geçirmeye çalışıyor doktora gitmiyor antibiyotik verecek diye. Nasıl bir cehalettir anlamıyorum.
Bir de bağışıklık kendi başa çıkacakmış savunmaları da beni benden alıyor. Organik besleniyorlar mi? Hamileliklerinde ultrasona da mi girmediler? Her yer baz istasyonu kayniyorken evlerde bilimum radyasyon yayan aletler varken hangi bağışıklık acaba. Resmen çocuklarının hayatı ile kumar oynuyorlar. O değil aşısız çocuklarını okula göndererek diğer çocukların hayatını da riske atıyorlar. Allah akıl fikir versin. Geçen bir tanesine denk geldim aşı karşıtı bir sayfada, çocuğu aşısız, hasta olmuş kulağı iltihaptan kapanmış hala evde bal ve limonla geçirmeye çalışıyor doktora gitmiyor antibiyotik verecek diye. Nasıl bir cehalettir anlamıyorum.
Vah vah o bebek açlıktan ne acılar çekti kim bilirBu kulaklar neler duydu neler hiç unutmadığım bir tane var bir kadının sütü gelmemiş sırf mama vermemek için saçma sapan şeyler vermiş zavallı bebek besinsiz kalıp ölmüştü daha sonra çifte soruşturma açıldı. Sırf mama vermemek için bebek öldü sırf cahillikten çok bilmişlikten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?