Konu: Pide evet pide

Ay yaa dokundu içime keşke yedirseydi:(

Oyle de kizlar insan bi ben de acaba karimi kirdim mi bi gonlunu alayim demek yok.Canim bugun evde yiyelim yarin gotureyim demesini beklerdim :KK43: Türkiye de degiliz bi kac arkadas disinda kimse yok insan sıkılıyor.
-hergun dısarda yemek mı yenır
+ sen bana bır pıde yedıremedın

bu ıkı cumleyı karsılastırdıgımızda sızın soyledıgınız laf 100 kat daha agır
sızın gonul almanız gerek tam aksıne
o hergun dısarda yemek mı yenır dedıkten sonra sız mevzuyu tartısmaya cevırmıs, yanlıs sekılde davranmıs, adamın damarına basmıs, sız bu yere getırmıssınız

bunun ıcın sızın gonlunuzu nıye alsın kı ?

Ohooo yeni evlisiniz galiba..kendimden biliyorum her lafa kapris,surat asmalar bir şeyler filan olurdu eskiden ama yıllar geçince böyle şeyler devede kulak kalıyor.Inanin değmez..
Ama içinizi soğutacaksa suratına bir pide atın derim ben;))

Gerçekten üst üste gelmiş şuan şu kriz de normal şartlarda çalışanlara ağır gelebilir maddi durumuzu bilemem siz de ağır tepki vermişsiniz biraz eşiniz de kaba davranmış erkeklerin geneli gibi maalesef

Gereksiz bir konu uzamış
Eşin senin yemek yapmanı istiyor olabilir
Birlikte yapabilirsiniz

siz de ağır tepki vermişsiniz biraz eşiniz de kaba davranmış erkeklerin geneli gibi maalesef
Bende ona takildim tamam o sinirle biraz fazla soylenmis olabilirim de bana guzelce dese bende ona gore cevap veririm niye soyleneyim niye kirayim esimi.Tepkisi sertti ve arayi duzelteyim diye ugrasmiyor.

Ben olsam derdim ki "mesele dışarıda ya da evde yemek degil, mesele canimin pide istemis olmasi, disarda yemek istemiyorsan malzemelerini alalim evde pide yapalım" derdim.

Ayni durumun benzerini yasamistim, son zamanlarda dışarda sık yedigimiz bi zamandı canim pizza istedi soyledim bugün de bi zahmet evde yemek yap dedi. Himm oyle mi dedim tamam yapayim. Eve gittim pizza yaptım:KK45:

Hala tepkisi sertti, arayı düzeltmek için uğraşmıyor diyorsunuz. Burada çoğu üye sizin haksız olduğunuzu söylemiş. Adam niye arayı düzeltmek için uğraşsın? Amma uzatmışsınız mevzuyu. Adama buna paran mı yeter bir pideye yetmedi denir mi.. insanın dilinin kemiği olmalı. Üç gün de dışarıda yemek sağlık açısından hiç de doğru değil ayrıca. Adam yanlış birşey dememiş ki. Her gün dışarıda mı yenir? Piremses olmayın bu kadar ya.

Cok uzatmissiniz. Ayrica ozur dileyecegi bir durum yok. Ikiniz de calisiyorsunuz parayla ilgili demedigini dusunuyorum. Biz 2 gun ustuste disardan nadir yeriz. Hele 3. Gun desem kesinlikle ayni seyi soyler ben de haklisin derdim.

Olayı siz buyutmussunuz bence. Üst üste gelince istemsiz ağzından çıkmıştır. Ülkenin hali ortada.
Siz kendiniz diyorsunuz , hiç böyle yapmazdı diye. Bir kere yaptı diye bu kadar tavır fazla ki zaten pek bir şey dememiş.

Ben olsam , bugünde yiyelim yarın evde ellerimle hazırlarım sana " derdim.
Valla ya illa o özür dilenecek konu pide değil ki konu ego pide alınırsa sevildiğine bi işaret olarak görme alınmaması değer verilmemesi gibi gibi vallahi artık erkeklerin tarafına geçicem enişteleri savuncam

Ben olsam derdim ki "mesele dışarıda ya da evde yemek degil, mesele canimin pide istemis olmasi, disarda yemek istemiyorsan malzemelerini alalim evde pide yapalım" derdim.

Ayni durumun benzerini yasamistim, son zamanlarda dışarda sık yedigimiz bi zamandı canim pizza istedi soyledim bugün de bi zahmet evde yemek yap dedi. Himm oyle mi dedim tamam yapayim. Eve gittim pizza yaptım:KK45:
aynen bu tarz en iyisi tam benim kafa suratının ifadesini düşünemiyorum bile :D

Adamda haklı .
Bende hergun dışarda yemek yenmesını zararlı buluyorum .
Sizinkide üst üste gelince adam deyivermiştir. Uzatmayın ..

Bende çalışan bir kadınım . 1 gun önce akşamdan yemegını yap . Dolabına şip şak yapılcak şeyler koy .
Benım bazen bunaldıgım anlar oluyor ozaman eşim yapıyor . He odamı yapmak istemedi anca ozaman dışardan yeriz.

Oyle de kizlar insan bi ben de acaba karimi kirdim mi bi gonlunu alayim demek yok.Canim bugun evde yiyelim yarin gotureyim demesini beklerdim :KK43: Türkiye de degiliz bi kac arkadas disinda kimse yok insan sıkılıyor.
Tamam da hangi erkek gönül alıyor ki hepsi odun.

Back
X