- 11 Ocak 2018
- 546
- 401
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
-hergun dısarda yemek mı yenırOyle de kizlar insan bi ben de acaba karimi kirdim mi bi gonlunu alayim demek yok.Canim bugun evde yiyelim yarin gotureyim demesini beklerdimTürkiye de degiliz bi kac arkadas disinda kimse yok insan sıkılıyor.
Bende ona takildim tamam o sinirle biraz fazla soylenmis olabilirim de bana guzelce dese bende ona gore cevap veririm niye soyleneyim niye kirayim esimi.Tepkisi sertti ve arayi duzelteyim diye ugrasmiyor.siz de ağır tepki vermişsiniz biraz eşiniz de kaba davranmış erkeklerin geneli gibi maalesef
Valla ya illa o özür dilenecek konu pide değil ki konu ego pide alınırsa sevildiğine bi işaret olarak görme alınmaması değer verilmemesi gibi gibi vallahi artık erkeklerin tarafına geçicem enişteleri savuncamOlayı siz buyutmussunuz bence. Üst üste gelince istemsiz ağzından çıkmıştır. Ülkenin hali ortada.
Siz kendiniz diyorsunuz , hiç böyle yapmazdı diye. Bir kere yaptı diye bu kadar tavır fazla ki zaten pek bir şey dememiş.
Ben olsam , bugünde yiyelim yarın evde ellerimle hazırlarım sana " derdim.
aynen bu tarz en iyisi tam benim kafa suratının ifadesini düşünemiyorum bileBen olsam derdim ki "mesele dışarıda ya da evde yemek degil, mesele canimin pide istemis olmasi, disarda yemek istemiyorsan malzemelerini alalim evde pide yapalım" derdim.
Ayni durumun benzerini yasamistim, son zamanlarda dışarda sık yedigimiz bi zamandı canim pizza istedi soyledim bugün de bi zahmet evde yemek yap dedi. Himm oyle mi dedim tamam yapayim. Eve gittim pizza yaptım![]()
Tamam da hangi erkek gönül alıyor ki hepsi odun.Oyle de kizlar insan bi ben de acaba karimi kirdim mi bi gonlunu alayim demek yok.Canim bugun evde yiyelim yarin gotureyim demesini beklerdimTürkiye de degiliz bi kac arkadas disinda kimse yok insan sıkılıyor.