- 28 Mayıs 2016
- 1.128
- 453
- 123
- Konu Sahibi Kubra Lite
Kanıt sadece bir yazışması var birde telefon görüşme dökümleri.Kanıtların yok mu elinde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanıt sadece bir yazışması var birde telefon görüşme dökümleri.Kanıtların yok mu elinde
Yeterli olabilir mi bilmiyorum ama bence yine de kanıt sayılır bunlar biraz uğraşırsanız krediyi bile siz ödemek zorunda kalmazsınız belkiKanıt sadece bir yazışması var birde telefon görüşme dökümleri.
Kendime yukleyecegim degil mi?Facebook ta arkadas yaziyor zaten. Yani esiyle arkadaslar. Yani yanlis gelmesi imkansiz. Tanimamasi imkansiz. Buyuk ihtimal muzik aletleri dukkanina gelen konsematris filandir o. Birde anladigim kadari ile yabanci uyruklu. Watsap yazismalarini gormek istiyorsan esinin şu programi kebdi telefonuna yükle. WHATS WEB. Gerisini anlatirim
Evet canımKendime yukleyecegim degil mi?
Ben gitmek istiyorum bu evden. Çok kötüyüm.kadınla bile konuştum benYeterli olabilir mi bilmiyorum ama bence yine de kanıt sayılır bunlar biraz uğraşırsanız krediyi bile siz ödemek zorunda kalmazsınız belki
Valla canim benim esimdede kac yıldır en ufak bir sıkıntı gormedim ama yinede kimseye guvenmem ben. Yukledim telefonuma istedigim an girip bakiyorum kimlerle ne yazisiyor diye bit sey yok cok şükürBizede anlatsimdilik igtiyacım yok tabıde esımdende beklemıyom engelli listesindede hiçkimse yok ama nobetlere gidiyor bazen kendısı atmasa bile belkı kızın bırı aklına gelıp kocama mesaj atar
![]()
Kadınla konuştun cevabı ne oldu peki ?? Kaç yıllık evlisin ?? Ah canim benim sana da ayrı uzuldum yaBen gitmek istiyorum bu evden. Çok kötüyüm.kadınla bile konuştum ben
Yazışmada ne yazıyordu kanıt olabilecek bir şey yok muydu?Kanıt sadece bir yazışması var birde telefon görüşme dökümleri.
Sadece whatsapp bilgileri mi? Bir de anlamaz esim değil mi?Valla canim benim esimdede kac yıldır en ufak bir sıkıntı gormedim ama yinede kimseye guvenmem ben. Yukledim telefonuma istedigim an girip bakiyorum kimlerle ne yazisiyor diye bit sey yok cok şükürama olsun dursun telimde ne olacaki. Hem o farketmiyor mesajlarinin okundugunu. Dedigim gibi bu programi indiriyoruz telefonumuza ilkonce. Sonra programi aciyoruz kod okutun yaziyor. Sonra esimizin telefonunu elimize alıp onun watsabina giriyoruz. Sag ust kısımda uc noktaya girip watsap web yazan kismi acip kendi telefonunuzu esinizin telefonunun uzerine getirip okutuyorsunuz. Bukadar basit. Artik tum bilgiler sizin telde.
Kadın önce inkar etti. Sonra da bana siz şizofreniz dedi.Kadınla konuştun cevabı ne oldu peki ?? Kaç yıllık evlisin ?? Ah canim benim sana da ayrı uzuldum ya
Evet cevresinde var eşimin. Olabilir de olmayabilir de. Organizasyon isi de yapıyor aslinda esim.. Hiç bu yonden dusunmemistim ama
Hiç dusunmeden...Organizasyon işi de olsa böyle fütursuzca yazilmaz, sanmıyorum.
Hani diyorsunuz ya sessizce takipte kalacağım diye, sonucunda istenmeyen bir şey çıkarsa anında boşanacak misiniz ?
Eve geldim gibi şeyler yani haber veriyor eve geldiğiniYazışmada ne yazıyordu kanıt olabilecek bir şey yok muydu?
Git canım hatta boşan en yakın zamanda. İlkinde affetmişsin yine yapmış sakın affetme sakınBen gitmek istiyorum bu evden. Çok kötüyüm.kadınla bile konuştum ben
Sizofren senin yedi sulalendir. Lanet kadin. Bir de böyle piskin turu var bunlarin değil mi ayy AllahimmmmKadın önce inkar etti. Sonra da bana siz şizofreniz dedi.
Kendime yukleyecegim degil mi?
EvetKendime yukleyecegim degil mi?
Nasil görülüyor ki ne yazıyor mesela orda?Yanlışlıkla , eşiniz okumadan siz okursanız hemen anlaşılır. Ayrıca wp web bölümüne bassa oradan da görülür.
Allahim 2 hesabini birden bulmuslar ya hatununKadinin farkli bir hesabi daha var ona baktin mi esin sahte profil almis olabilir
Sadece watsap konusmalari görebilirsin. Esin anlamaz sadece ondan önce okuma gelen mesajlari yeterSadece whatsapp bilgileri mi? Bir de anlamaz esim değil mi?