- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi Kubra Lite
Nasil görülüyor ki ne yazıyor mesela orda?
Web açık olduğu yazıyor sanırım. Ben kullanmadım hiç. Burada okudum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil görülüyor ki ne yazıyor mesela orda?
Arkadasinin arkadas listesinde gorunuyor 2 hesabi da, digerinde daha fazla paylasim yapmisHayir hic bakmadım ona nereden buldunuz bu kadar bilgiyi vallahi helal ya. Aynı seyleri yazinca cikiyor mu
Ona hiçbişekikde bilgi gitmiyor yani. Hmm pekı sımdı esım evseyke. Wifi kullanıyoruz o nöbete gidince malum hem mesafe hem kendı mobıl internetınden giriyor. Oyle olunca baglantı kesılmıyomu esın uzaktayken ve baska netten girince bagkantı kesılmesnı. Aynen Bende oyleym cok sukur bıseyı cıkmadı daha ama ne konulR gorduk esımden beklemezdım dıyıp neler cıktıgını allah basa vermesınde o yuzden yıne de bulunsunValla canim benim esimdede kac yıldır en ufak bir sıkıntı gormedim ama yinede kimseye guvenmem ben. Yukledim telefonuma istedigim an girip bakiyorum kimlerle ne yazisiyor diye bit sey yok cok şükürama olsun dursun telimde ne olacaki. Hem o farketmiyor mesajlarinin okundugunu. Dedigim gibi bu programi indiriyoruz telefonumuza ilkonce. Sonra programi aciyoruz kod okutun yaziyor. Sonra esimizin telefonunu elimize alıp onun watsabina giriyoruz. Sag ust kısımda uc noktaya girip watsap web yazan kismi acip kendi telefonunuzu esinizin telefonunun uzerine getirip okutuyorsunuz. Bukadar basit. Artik tum bilgiler sizin telde.
Bende tam bilmiyorum ama bilen arkadaşlar mutlaka vardır.Ay o hangi program?
nasıl bi mesaj ben göremiyorumEsim uyuyordu telefonuna boyle bir mesaj gelmis. Ne anlamam lazim bu mesajlardan ?
affettiyseniz eğer,Üç gündür yaşıyan ölüyüm.
Hicbir sekilde onabilgi gitmiyor. Uzak yerdede olsa bağlantı gitmez yedi yirmidort anbean onun watsabi sizin telde gibi olacak. Ben kac aydır kullanıyorumOna hiçbişekikde bilgi gitmiyor yani. Hmm pekı sımdı esım evseyke. Wifi kullanıyoruz o nöbete gidince malum hem mesafe hem kendı mobıl internetınden giriyor. Oyle olunca baglantı kesılmıyomu esın uzaktayken ve baska netten girince bagkantı kesılmesnı. Aynen Bende oyleym cok sukur bıseyı cıkmadı daha ama ne konulR gorduk esımden beklemezdım dıyıp neler cıktıgını allah basa vermesınde o yuzden yıne de bulunsun![]()
Ben 3. Profilini de buldum hattaHayir hic bakmadım ona nereden buldunuz bu kadar bilgiyi vallahi helal ya. Aynı seyleri yazinca cikiyor mu
Ciddi olamazsiniz. Özelden bi atsaniza bakayim bende esim var mı yok mu diyeBen 3. Profilini de buldum hatta![]()
Sadece hanımefendinin mesajları vardi daha onceki konusmalar yoktu.Mesaj ne acaba ne yaziyordu ? Silmissiniz sanirim :/
Atıyorum canımCiddi olamazsiniz. Özelden bi atsaniza bakayim bende esim var mı yok mu diye
Tam olarka program ne whatsweb mi ne var prpgram resminde. Birsğrğ sey cıkıyor kullanıcılarda berbat vs yazmıs sızdekı hangısı beb onu ındırımHicbir sekilde onabilgi gitmiyor. Uzak yerdede olsa bağlantı gitmez yedi yirmidort anbean onun watsabi sizin telde gibi olacak. Ben kac aydır kullanıyorum
Nasıl bi msj gelmiş foto görünmüyorEsim uyuyordu telefonuna boyle bir mesaj gelmis. Ne anlamam lazim bu mesajlardan ?
Mayyak mayyak şeylerdi.Mesajlar neydi ki.?![]()
Olabildigince delil toplayacagim. Henüz bu ilk gordugum mesaj. Başka bir şey yoktu. Instada falan. Hep erkeklerle konusmus. Esimin huyudur mesaj silmek. Normalde de saklamaz ama neden böyle bir şey oldu aklim durdu. Stresten midir nedir bilmem regli oldum hemde iftara yarim saat kala![]()
Tam olarka program ne whatsweb mi ne var prpgram resminde. Birsğrğ sey cıkıyor kullanıcılarda berbat vs yazmıs sızdekı hangısı beb onu ındırım