Konu üstüne konu deyeceksiniz ama bir bakın bu ne elim titriyor

Valla canim benim esimdede kac yıldır en ufak bir sıkıntı gormedim ama yinede kimseye guvenmem ben. Yukledim telefonuma istedigim an girip bakiyorum kimlerle ne yazisiyor diye bit sey yok cok şükür 😁 ama olsun dursun telimde ne olacaki. Hem o farketmiyor mesajlarinin okundugunu. Dedigim gibi bu programi indiriyoruz telefonumuza ilkonce. Sonra programi aciyoruz kod okutun yaziyor. Sonra esimizin telefonunu elimize alıp onun watsabina giriyoruz. Sag ust kısımda uc noktaya girip watsap web yazan kismi acip kendi telefonunuzu esinizin telefonunun uzerine getirip okutuyorsunuz. Bukadar basit. Artik tum bilgiler sizin telde.
Ona hiçbişekikde bilgi gitmiyor yani. Hmm pekı sımdı esım evseyke. Wifi kullanıyoruz o nöbete gidince malum hem mesafe hem kendı mobıl internetınden giriyor. Oyle olunca baglantı kesılmıyomu esın uzaktayken ve baska netten girince bagkantı kesılmesnı. Aynen Bende oyleym cok sukur bıseyı cıkmadı daha ama ne konulR gorduk esımden beklemezdım dıyıp neler cıktıgını allah basa vermesınde o yuzden yıne de bulunsun😁

Üç gündür yaşıyan ölüyüm.
affettiyseniz eğer,
Kendinizi üzmek sadece size zararı var.
Hatay’ı yapan eşiniz ve cezasını siz çeker gibi bu eziyeti kendinize yapmayın lütfen.
Affettiğiniz günden sonrasına bakmaya çalışın.
Eminim zordur.
Ama bu şekilde de kendinize bunu yapmaya hakkınız yok :( çok üzüldüm gerçekten.

Ona hiçbişekikde bilgi gitmiyor yani. Hmm pekı sımdı esım evseyke. Wifi kullanıyoruz o nöbete gidince malum hem mesafe hem kendı mobıl internetınden giriyor. Oyle olunca baglantı kesılmıyomu esın uzaktayken ve baska netten girince bagkantı kesılmesnı. Aynen Bende oyleym cok sukur bıseyı cıkmadı daha ama ne konulR gorduk esımden beklemezdım dıyıp neler cıktıgını allah basa vermesınde o yuzden yıne de bulunsun😁
Hicbir sekilde onabilgi gitmiyor. Uzak yerdede olsa bağlantı gitmez yedi yirmidort anbean onun watsabi sizin telde gibi olacak. Ben kac aydır kullanıyorum

Mesaj ne acaba ne yaziyordu ? Silmissiniz sanirim :/

Hicbir sekilde onabilgi gitmiyor. Uzak yerdede olsa bağlantı gitmez yedi yirmidort anbean onun watsabi sizin telde gibi olacak. Ben kac aydır kullanıyorum
Tam olarka program ne whatsweb mi ne var prpgram resminde. Birsğrğ sey cıkıyor kullanıcılarda berbat vs yazmıs sızdekı hangısı beb onu ındırım

Nasil buldunuz meslek ve semtle çok merak ettim.Konu sahibinin bahsettigi kadin icin sormuyorum ama meslek ve semt yaxinca nasil bulunur facebookda aklim almadi.

Mesaj silme huyu olan bir eş çok sakıncalı bence dikkat edin takip etseniz daha neler bulursunuz telefonuna takip yazılımı felan mı yükleseniz acaba

Eklentiler

• Screenshot_20190601-035624.webp
    Screenshot_20190601-035624.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 73
Back
X