- 3 Mayıs 2011
- 13.828
- 49.105
- 798
Keşke o kadar kolay olsaydı.o zaman eşimi arar,o yetmez eşimin teyzesini arar x e ulaşamıyorum diye.
Bir millet lafı tutturmuş gidiyorsunuz
Bu kadar elalemxi olmayın
O elalem siz dayak yerken neredeymiş?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke o kadar kolay olsaydı.o zaman eşimi arar,o yetmez eşimin teyzesini arar x e ulaşamıyorum diye.
Şiddet ufacık bir ittirme bile olsa istismara girer.Psikolojik ve fiziksel şiddetten kastın ne?
Ağır mı?
Hepimizin annesi çocukken dövdü evet yanlış ama bizim kültürümüz maalesef
Yani nasıl bir şiddet ?sana vurup bir yerini mi kanattı?
Öz annen olsaydı annem benim der severmiydin?
Çünkü öz anneler de şiddet uyguluyor bu ülkede çocuklara
Psikolojik şiddette var
Evet bu kokuşmuş kültür bu yazık gerçekten
Neyse sen mesafe koy kusura bakma anne yorgunum gelemem falan yap
Tamamen sırt dönmek de nankörlük
2 tane çocuğa bakmış o kadın
Tabi yukarda bahsettiğim gibi ölçüsüz bir şiddetse asla muhattap olma.
NormalleştirmiyorumŞiddet ufacık bir ittirme bile olsa istismara girer.
Şiddeti normalleştirmeyin.
Kültürümüz bu değil.
Psikolojik ve fiziksel şiddetten kastın ne?
Ağır mı?
Hepimizin annesi çocukken dövdü evet yanlış ama bizim kültürümüz maalesef
Benim annemde dövdü çoğumuzun dövmüştürBenimki dövmedi, yanlışınız var her insan şiddet dolu değil.
Toplumdaki şiddeti savunmayın lütfen.
Ayrıca bu üvey anne bir ruh hastası yani ne yarasanız yazın hoşgösteremezsiniz, yapmayın Allah aşkına bu üye küşücük yaşında travma yaşamış bir insan. Siz bu insana nasıl dövdüyse dövdü yeaa diyebiliyorsunuz aklınız yerinde mi?
Normalleştirmiyorum
Ama hepimizin anneside dövmüştür çocukken
Sizinki yapmadıysa ne güzel
Evet Türk annesi döver valla gayette kültürümüz
Ben anne olsam asla yapmam o ayrı
Önemli olan şiddeti
Normalleştirmiyorum
Önemli olan şiddeti
Bırakmaya çalışıyorum ama o bırakmıyor ki,sürekli mağduru oynuyor.insanları manipule ediyor şu an bile psikolojik baskı uyguluyor.![]()
Normalleştirmiyorum
Önemli olan şiddeti
Hayır kendi çocuğu yok.Kendi çocuğu olmadı mı?
aynen bencede...Bunu yapardım. Asla umrumda olmazdı.
Millet kendisine şiddet uyguladığı için öz annesinden vazgeçiyor. Üvey anne de kimmiş?
Sizene uvey anneden yahu baban olmüs gitmis arti bana kucukken o eziyetleri yapan bir kadini hele heleki babamin ölmüs oldugu artik yok oldugu bir dunyada gidip onami bakacagim. Birak bakmayi kapimi acmamArkadaşlar merhaba.konu üvey annem biraz uzun ola bilir çünkü çok doluyum.annemi küçükken kayb ettim 5.5 yaşımda.1.5 sene sonra da babam evlendi.her şey o zaman başladı.hep psikolojik ve fiziksel şiddet gördük abimle.büyüdük kendi hayatımızı kurduk bazı şeyleri geride bırakmaya çalışıyoruz ama yok olmuyor.10 ay önce babamı kayb ettik.yalnız kaldığı için iyice bize sarmış durumda.abim başka ülkede ben onun yanındayım.sürekli ilgi bekliyor,ben onunla uğraşmaktan kendi çocuklarıma zaman ayıramıyorum.sürekli insanı manipule ediyor,mağduru oynuyor hep.evine misafir gelir beni arar,biraz tansiyonu yükselir beni arar,evinde tadilat yaptırır beni arar.sürekli buraya gel durumu var yani.o kadar şey yaparsın bi kere yapmassan senden kötüsü,hayırsızı yok.o kadar yoruldum ki.şu an bile onunla konuşuyorum telde.araya mesafe koymak mümkün değil.gitmessin arar gel der,işim var diyorum ne işin var diyor anlamıyor.eşime ağlar.kaç gündür evinde tadilat var o işine gitti ben uğradım yemek falan yaptım.dün akşam bu gün gelemeyeceğimi söyledim hemen mağdur rolüne geçti.eşim de yanındaydı ona oynuyor eve gelince eşim beni ikna etmeye çalışıyor.ne söylemişse artık eşim abin neden yardımcı olmuyor tadilat masraflarına diyor.oysa ki babamdan neredeyse 8 bin dolar kaldı.arabasını sattı onun parasını naptı bilmiyorum.ama millete borc bıraktı bana onu emekli maaşımla ödüyorum diyor.ben de arabasını sattın ya onunla öde madem borcu var dedim.o kadar şey var ki hangisini anlatsam bilmiyorum.ne yapacağımı da bilmiyorum.tükendim artık bu ne kadar devam edecek böyle.bana biraz akıl verin nolur.şimdiden teşekkürler.
Teşekkür ederim.doğru söylüyorsunuz aç değil açıkta değil ama sırtımı dönemiyorum işte.bazen sert çıksam vicdan yapıyorum inanın.bunu önce kabullenmem sonra uygulamam lazım sanırım.baban da allah rahmet eylesin vefat etmiş onun hatrı da yok kadın da aç değil açıkta değil neden uğraşıyosun ki istediği kadar oynasın mağduru o size üzülmüş mü küçükken
Terlik atmiş işteHayır dövmedi. En fazla terlik atmıştır. Siz dayak yediyseniz yaşadığınız anormal bunu kabullenin önce.
Valla değil diyorsunuz daŞiddet ufacık bir ittirme bile olsa istismara girer.
Şiddeti normalleştirmeyin.
Kültürümüz bu değil.
Evet maalesef ve bunu da normalleştiren bizleriz.ben çocuğuma kimsenin vurmasına izin vermem.ama şu an bunları anlatsam bazıları için normal karşılanıyor.Valla değil diyorsunuz da
Çocukken annesinden hiçbirşey görmemiş insan sayısı kaçtır acaba
Yeni nesil anneler daha bilinçli
Ama eskiler böyle
Bırak anneyi öğretmenler bile döverdi benim dönemimden önce
Valla değil diyorsunuz da
Çocukken annesinden hiçbirşey görmemiş insan sayısı kaçtır acaba
Yeni nesil anneler daha bilinçli
Ama eskiler böyle
Bırak anneyi öğretmenler bile döverdi benim dönemimden önce