- 29 Kasım 2017
- 395
- 165
- 23
- 31
- Konu Sahibi Depresiff polianna
-
Yapacaksan da eşin yokken yap
Ay bekarr malesef
of kızlar bu kız beni sürekli uyuz etmek zorunda mı?
Kocamla gülüyoruz konusuyoruz kocama mesaj atıyo sesiniz cok çıkıyo başlıycam şimdi sizin sesinize diye
Uyu etti beni ya uyuz
Napıcam bunla bilmiyorum biz yeni evliyiz tabiki kocamla kakara kikiri yapıcaz.
Uyuz oldum bende onu uyuz etmek istiyorum resmen
Altlı üstlü oturuyoruz
Kıskanıyo mu acaba ?Ay bekarr malesef
Peki gercekten sesiniz onları rahatsız edecek kadar çıkıyorsa bir de onların açısından düşünün bence.
Ne kadar güldünüz ki o kadar ses gitmişBen bu mesajı yeni görüyorum bi kaç gün önce kv dem de gülme sesin cok geliyo dedi ay ne koymuş gülmem insanlara
Kıskanıyo mu acaba ?
Ne kadar güldünüz ki o kadar ses gitmiş
alt üstten yukarı ya da aşağı ses gidecek şekilde gülüşüyorsanız komsu da olsa rahatsız olur kiAltlı üstlü canım
Kesinlikle katılıyorum.çok ilginç bir konu gece 12 de ses yapan konu sahibi ama burada gelmiş kaynana ve görümceyi suçluyor milletçe çok güzel kafalar yaşıyoruz
valla ben de bunu şaşkınlıkla okudumgece 12 diyorsunuz. o saatte insanları rahatsız edecek derecede ses çıkarmamanız gerek zaten.
çok ilginç bir konu gece 12 de ses yapan konu sahibi ama burada gelmiş kaynana ve görümceyi suçluyor milletçe çok güzel kafalar yaşıyoruz
Sende bekar görümcesin anlaşılan
valla ben de bunu şaşkınlıkla okudum
gece 12 yaaaa yazmıs bır de cok normal saatmiş gibi
En mantıklı yorumçok ilginç bir konu gece 12 de ses yapan konu sahibi ama burada gelmiş kaynana ve görümceyi suçluyor milletçe çok güzel kafalar yaşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?