- 29 Kasım 2017
- 395
- 165
- 23
- 31
- Konu Sahibi Depresiff polianna
-
Gece 12 de görümceniz değil başkası da olsa gürültüye tepki verir siz biraz dikkat edin. Bende istemem 12 de gürültü yapan komşu
Ne ilginc kadinlar var ya, sanki gece gurultuden sikayet edenler bunlarin mutlulugunu kiskaniyormus gibi dusunuyorlar "ay kocamla beni kiskaniylar ondan oyle diyorlar, hemen daha cok kikirdamaliyiz" diye yazmislar. Allah sizin gibilerden korusun bizi!
Tamam da herkesin görüşü ve sabır noktası farklidirBana tuhaf geliyo galıba bu durum bitek. Babamın evinde bizim komşulardan asla böyle tepkiler gelmezdi gece 12 de süpürge açardı komşu bizde onlarda kimse sesini çıkarmazdı aile gibi olmuştuk artık bundan benim rahatlığım şuan yadırgıyorum
Bana tuhaf geliyo galıba bu durum bitek. Babamın evinde bizim komşulardan asla böyle tepkiler gelmezdi gece 12 de süpürge açardı komşu bizde onlarda kimse sesini çıkarmazdı aile gibi olmuştuk artık bundan benim rahatlığım şuan yadırgıyorum
birkaç konudur denk geliyorum.görümce bekar olunca,kıskanıyordur,deniliyor.niye evlilik,çok mu matah birşey.insanlar niye kıskansın.hadi görümce kıskanç diyelim,bunun evlisi bekarı mı var.ne sığ düşünceler bunlar.
edit:görümceyim,evliyim.gelinimizle çok iyi anlaşılırız.ayrıca 55 yaşındayım ve kayınvalideyim.gelinim de çok iyidir.buradan vurmaya çalışacaklara,boşuna uğraşmayın derim.
Am
Amin Amin
biraz önce çatıştık ama bak sakin kafa ile bizi dinlersen şu anda hatalı olduğunu anlayacaksın
öncelikle bekar olan herkesin evli olan herkesi kıskandığı yargısını aklından sil evli olmak bir statü veya güç göstergesi değildir konunun bununla lakası bile yok bu kadar basit düşünmek doğru değil
ikincisi de nerede olursa olsun gece 10 dan sonra veya sabah 9 dan önce gürültü yapmak rahatsızlık verici bir durumdur görgüsüzlüktür,yapmamak lazım
abla sen de bütün sıfatları üzerinde toplamışsın ha. ama şu şu diye gelsek onu da bertaraf edecek bi vasıf var. gelin görümce kaynana hepsi sende maşallah
Bana tuhaf geliyo galıba bu durum bitek. Babamın evinde bizim komşulardan asla böyle tepkiler gelmezdi gece 12 de süpürge açardı komşu bizde onlarda kimse sesini çıkarmazdı aile gibi olmuştuk artık bundan benim rahatlığım şuan yadırgıyorum
Kötü örnek örnek değildir canım senin komşun terbiyesizlik yapmış kanunen akşam 10 dan sonra sabah 7 e kadar gürültü yapılamaz gün içinde 12:30 ile 13:30 arası öğle tatili kabul edilir, haftasonları ve tatil günlerinde gürültü yapılması yasaktır. Her gece 12 de süpürge açan komşuya polis çağırdım inatla yapmaya devam etti mahkemeye verdim polis tutanakları ile şimdi Evi satışa çıkardı. Birlikte yasıyorsak belli kurallara uymamız lazım yoksa kaos çıkarBana tuhaf geliyo galıba bu durum bitek. Babamın evinde bizim komşulardan asla böyle tepkiler gelmezdi gece 12 de süpürge açardı komşu bizde onlarda kimse sesini çıkarmazdı aile gibi olmuştuk artık bundan benim rahatlığım şuan yadırgıyorum
biraz önce çatıştık ama bak sakin kafa ile bizi dinlersen şu anda hatalı olduğunu anlayacaksın
öncelikle bekar olan herkesin evli olan herkesi kıskandığı yargısını aklından sil evli olmak bir statü veya güç göstergesi değildir konunun bununla lakası bile yok bu kadar basit düşünmek doğru değil
ikincisi de nerede olursa olsun gece 10 dan sonra veya sabah 9 dan önce gürültü yapmak rahatsızlık verici bir durumdur görgüsüzlüktür,yapmamak lazım
Valla bu konuda haklisin.sorun görgüsüzlük ama asıl sorun görgüsüzlük yaptığını bilmeyecek derecede görgüsüz olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?