- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
- 118
- Konu Sahibi Depresiff polianna
-
ben de çok kıskandım yabi de bekar diye kıskandığını ima etmişler. aynen sizin dirayetsiz kocalarınızı kıskanıyo tüm bekarlar he.
En mantıklı yorum
ben de saskınlıkla okuyorum yorumları
:)
gece 12 diyorsunuz. o saatte insanları rahatsız edecek derecede ses çıkarmamanız gerek zaten.
İyi ki alt katınızda görümceniz oturuyor, yabancı biri şu ithama marus kalmadı. Yı çikicik yi di kiyfi bilirAy yapıcak hiç bşeyim yok ya babamın evinde de öyleydi şimdide öyle ya çekicek yada keyfi bilir
Ama böyle olmaz ki ortalığı yıkacak kadar 12 de gülünmez yukarıdaki teyze yapsa ona da tepkim aynı olur siz biraz daha sessiz olmalısınız yani yukarıda kv var diye çeksin keyfi bilir denmezkiAma işte benim yapım bu
sorun görgüsüzlük ama asıl sorun görgüsüzlük yaptığını bilmeyecek derecede görgüsüz olmak[/QUOTE
:) gülüyorum şuan
bu konu çok eğlenceliYorumları okumayabilirsiniz başk sayfada takılın o halde
sorun görgüsüzlük ama asıl sorun görgüsüzlük yaptığını bilmeyecek derecede görgüsüz olmak
Siz örgütsünğ galıba :)
Gecenin 12 sinde benim de üst komşum kikirdese, ya da kıkırdasa kusura bakma canım ama ben de rahatsız olurum
12 erken bir saat değil.
gecenın o saatinde kikirdeme sesi kulaga hoş gelmeyebilir
niçin birazcık empati yapmıyorsun
senin üst-alt komşun sürekli kikirdese rahatsız olmaz mısın
Gecenin 12 sinde benim de üst komşum kikirdese, ya da kıkırdasa kusura bakma canım ama ben de rahatsız olurum
12 erken bir saat değil.
gecenın o saatinde kikirdeme sesi kulaga hoş gelmeyebilir
niçin birazcık empati yapmıyorsun
senin üst-alt komşun sürekli kikirdese rahatsız olmaz mısın
Gece 12 de görümceniz değil başkası da olsa gürültüye tepki verir siz biraz dikkat edin. Bende istemem 12 de gürültü yapan komşu12 yaaa
Ya benimde bi üst komşumda aynı
Görümcemin kaldığı yan daire aynı sürekli gürültü oluyo. Kızın gücü bize yetiyor git onlara söyle. Yook. Benim uyuz olduğum konu bu. Geçen onlardayız gümbürtüden evlerinde durulmuyo gitsin onşara söylesin madem ayrıca kendiside aşırı yüksek sesle konuşan biri konuşacak birisi olamayınca etrafında sesi çıkmıyo haliyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?