- 28 Ekim 2016
- 1.141
- 1.009
- 53
- Konu Sahibi Tirilaylaylom
-
Kapanmaz bnm elimdede var oyle bir iz 8 dikis atildi duruyor izi hala ustunden 4 sene gecti elim ikiye ayrildi resmen .. dovme knusunda bir bilgim yok malesef
O ani yasamak istemezdin. Simdi soguk kanlilikla yazdim ama bide bana sor... Sagol gecti gitti izi kaldiValla dövme olur mu bilmem de. Öyle bi anlatmissin ki kemik falan içim kalktı. Geçmiş olsun
Cama yumruk attim diyelim.Geçmiş olsun nasıl bi kaza o öyle ya
O ani yasamak istemezdin. Simdi soguk kanlilikla yazdim ama bide bana sor... Sagol gecti gitti izi kaldi
Bu yuzden buraya geldim zaten :)Eşimin parmağında var dikiş izi yıllardır da geçmedi zaten gecmeyecegi söylemişti.. siz bi kaç sene sonra yaptırın bence dövmeyi. . Başka alternatifler bulsaniz
İşlevinde tek sıkınti suan hissizlik ve tuhat batmalar oluyor. Dr. Sinir kopmus uyusmalar normal dedi iste. Onun disinda basparmagi kullanabiliyor fakat mesela soyle dusun ust ic camasiri arkadan birlestirirken komple parmak ve bilege aci saplaniyir. Bunun disinda iyiyiz simdilik. İzi nasil dusunmiyim, yukleyebilsem anlardin ne demek istedigimi. Tuhaf ve düşündürü duruyo. Psikopat façası gibi. Serce parmagin ortasindanda 2dikis attilar. Baya yaralandim yani. Simdilik takim bilekligi takiyorum ama oda bi yere kadar iste.Sana önerim,şimdiden izi vs düşünecegine elinin işlevini tekrar kazanabilmesi için umut etmen.
Görseli sonra haledersin
Malesef oyle dikkatszligin sonucu benmki sanada cok gecms olsun .. benm ailem dovmeye karsi olmasaydi bnde kapattirmak isterdim o sekilde ama maleseeeeff iste bembeyaz cizgi seklinde duruyor kocaman bir izcok gicik duruyo ya.
Bende titreme yok cok sukur. Dikisleri ihmal etmedim. Dr.a gununde gittim, yine gidicem sinir icin, ama iste bilekte olmasi da kotu.Babamda var iz, cama eliyle vurmuş cam kırılmış tam parmaklarının hizasında avuç içinde. Dikişlerini de ihmal ettiği için kaynaması falan çok biçimsiz olmuş, çirkin duruyor sebebi ise kendi ihmalkarlığı ve doktor randevusuna dikiş sonrası hiç gitmemesi. Siz ihmal etmeyin doktorunuzu, minimuma indirgiyorlar hasarı. Onda da his kaybı var hatta bazen eli titriyor, çok sıkıntılı bir durum.
Valla ben bu izi gordukce dahada sinirlerim geriliyor. Dr.lar bana bakarken gozleri kocaman kocamandi. Herhalde nasil yaptigimi dusunuyolardi da iste insan asiri sinir halinde yapabiliyomus bende kendimde ilk defa gordum boylr bi ofke patlamasini. Keske 20cm otedeki duvara vursaydimda boyle olmasaydi en azindanMalesef oyle dikkatszligin sonucu benmki sanada cok gecms olsun .. benm ailem dovmeye karsi olmasaydi bnde kapattirmak isterdim o sekilde ama maleseeeeff iste bembeyaz cizgi seklinde duruyor kocaman bir iz
Bende titreme yok cok sukur. Dikisleri ihmal etmedim. Dr.a gununde gittim, yine gidicem sinir icin, ama iste bilekte olmasi da kotu.
kamera ile çektiğin resmin ekran görüntüsünü al yükle o zaman yükleniyorİşlevinde tek sıkınti suan hissizlik ve tuhat batmalar oluyor. Dr. Sinir kopmus uyusmalar normal dedi iste. Onun disinda basparmagi kullanabiliyor fakat mesela soyle dusun ust ic camasiri arkadan birlestirirken komple parmak ve bilege aci saplaniyir. Bunun disinda iyiyiz simdilik. İzi nasil dusunmiyim, yukleyebilsem anlardin ne demek istedigimi. Tuhaf ve düşündürü duruyo. Psikopat façası gibi. Serce parmagin ortasindanda 2dikis attilar. Baya yaralandim yani. Simdilik takim bilekligi takiyorum ama oda bi yere kadar iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?