- 28 Ekim 2016
- 1.141
- 1.009
- 53
- Konu Sahibi Tirilaylaylom
-
İsmini biliyo musun. Tam benlik o. Eger dedigin gibiyse dovmeye de hic gerek kalmazdikiş izine etki eden kremler var düzenli kullanımda rengini açıp ten rengine hizalıyor çok dikkatli bakmayınca belli olmuyor
Sagolun kizlar. Gecti gitti bitti o berbat dikisli gunler. Dovmeyi eger dogal yollarla kapamazsam kesinlikle yaptiricam ama bakalim . 2sene de cok uzun geldi bana.Biraz bekle sonra dövme ile kapanır canım. Çok güzel kapatıcı dövme fikirleri bulursun internetten ama önce sağlık boyutunu hallet. Bir tane görmüştüm dikiş izlerini kullanıp fermuar dövmesi yaptıran vardı. Geçmiş olsun.
Yok hicbir dosyayi gostermiyor. Aslinda resmi yukleyebilseydim sizler icin anlamasi daha kolay olabilirdi. Durun bi uygulamayi indiriyim bide oyle deniyimkamera ile çektiğin resmin ekran görüntüsünü al yükle o zaman yükleniyor
ben kullanıyorum canım ameliyat izlerim için düzenli kullanmadığm halde fayda ediyor. contratubex ancak sgk karşılamıyor 90 lira mı ne tüpüİsmini biliyo musun. Tam benlik o. Eger dedigin gibiyse dovmeye de hic gerek kalmaz
7nisandan hesapla, yinede ise yarar mi dersin?ben kullanıyorum canım ameliyat izlerim için düzenli kullanmadığm halde fayda ediyor. contratubex ancak sgk karşılamıyor 90 lira mı ne tüpü
Sezaryen den sonra yazmışlardı bana baya da etkili dikiş izini kapatan krem diye yazınca ilk çıkan krem adı zor yazamadım beyaz ve sarı ambalajda C harfiyle başlıyor dr. Sorup kullanabilirsiniz belki daha etkilisi de vardır geçmiş olsunİsmini biliyo musun. Tam benlik o. Eger dedigin gibiyse dovmeye de hic gerek kalmaz
canm ben ilk ameliyatımı ekimde oldum ikincisini martta geçen ay kontrole gittiğimde doktor kremini kullanmaya devam et dedi. yani hücre yenileyici özelliği var kremin sadece dikiş izlerine değil sivilce lekelerine vs de kullanılıyor netten araştır istersen ki senin izlerin daha taze7nisandan hesapla, yinede ise yarar mi dersin?
contratubex sanırım beyaz şeffaf jel dimiSezaryen den sonra yazmışlardı bana baya da etkili dikiş izini kapatan krem diye yazınca ilk çıkan krem adı zor yazamadım beyaz ve sarı ambalajda C harfiyle başlıyor dr. Sorup kullanabilirsiniz belki daha etkilisi de vardır geçmiş olsun
Ben bilmiyodum kremle kapatilabilecegini kizlar. Dovmeyi dusunebildim. İyiki buraya yazmak aklima dank etmis. Cok iyisiniz hepiniz. Dr.a soracagim ilk once illaki en uygun olani soylicektir , insallah o gicik iz musfettesinden kurtulurum bende biran once :) icime su serptiniz, kara kara dovmenin acisini dusunuyodum ne yalan soyliyim :)Sezaryen den sonra yazmışlardı bana baya da etkili dikiş izini kapatan krem diye yazınca ilk çıkan krem adı zor yazamadım beyaz ve sarı ambalajda C harfiyle başlıyor dr. Sorup kullanabilirsiniz belki daha etkilisi de vardır geçmiş olsun
Ewt ama ozaman SGK karşılıyordu bende dikkat etmeyip dışarıdan almıştım doktorumda geç uyarmıştı demekki şimdi çıkarılmış SGK dancontratubex sanırım beyaz şeffaf jel dimi
Bunada cok sevindim :) ya gece gece benimle ve gicik derdimle ilgilenen hepinize COK TESEKKUR EDİYORUM. İYİKİ BURDASİNİZ, OKUYUP DEGERLİ YORUMLARİNİZİ YASADİKLARİNİZİ BENİMLE PAYLASTİNİZ. ustumden oyle bi yuk aldiniz ki. Bilmeyince dert sanmisimcanm ben ilk ameliyatımı ekimde oldum ikincisini martta geçen ay kontrole gittiğimde doktor kremini kullanmaya devam et dedi. yani hücre yenileyici özelliği var kremin sadece dikiş izlerine değil sivilce lekelerine vs de kullanılıyor netten araştır istersen ki senin izlerin daha taze
7nisandan hesapla, yinede ise yarar mi dersin?
karşılamıyor artık maalesefEwt ama ozaman SGK karşılıyordu bende dikkat etmeyip dışarıdan almıştım doktorumda geç uyarmıştı demekki şimdi çıkarılmış SGK dan
inşallah iyi gelir canım. bana düzenli kullanmasam da iyi geldi. şuan zaten ameliyat yerlerimin derisi kendisi soyulup yenileniyor. düzenli kullan ama sen günde 3 kere sürebilirsin. ince katman halindeBunada cok sevindim :) ya gece gece benimle ve gicik derdimle ilgilenen hepinize COK TESEKKUR EDİYORUM. İYİKİ BURDASİNİZ, OKUYUP DEGERLİ YORUMLARİNİZİ YASADİKLARİNİZİ BENİMLE PAYLASTİNİZ. ustumden oyle bi yuk aldiniz ki. Bilmeyince dert sanmisim
Evet arkadasimda boyle demisti ama pek inanilasi gelmedi bana acikcasi. Sizlere de sormak istedim zira arkadasim dalga geciyor sanmistim. Enfexiyona hic gerek yok :) ben basli basina bi enfexiyonum zaten bu bedene :) kremleri kesinlikle arastiricam, dr.kontrolunde de kullanmaya baslicam insallah. Ve yine bu konuya gelip sizlerle eger yapabilirsem simdiki halini ve sonraki halini paylasicam.çok geçmis olsun öncelikle..
zaten yara hâli geçmeden kullanılmıyor concractubex(yazımda hata olabilir)
benim yüzümdeki ve kolumdaki yanık izlerine iyi gelmişti..
dövmeyi birkaç seneye düşünmen daha iyi olur dövme sonrası enfeksiyon riski var sonuçta..
Nasil yani? Dikis yeri daha kabuk mu atacak. Bak bunuda bilmiyodum ben. Ay ben bide denize girdim, bileklik bilegimde, kimse gormesin diye . orasi bembeyaz kaldi. Simdi bide deri soyulacak. Allah'iimmmm...inşallah iyi gelir canım. bana düzenli kullanmasam da iyi geldi. şuan zaten ameliyat yerlerimin derisi kendisi soyulup yenileniyor. düzenli kullan ama sen günde 3 kere sürebilirsin. ince katman halinde
Nasil yani? Dikis yeri daha kabuk mu atacak. Bak bunuda bilmiyodum ben. Ay ben bide denize girdim, bileklik bilegimde, kimse gormesin diye . orasi bembeyaz kaldi. Simdi bide deri soyulacak. Allah'iimmmm...
Aslinda deri doktum ben. Ama bilegimden degil. Hissizlik olan yerde neredeyse 1hafta pul pul deri doktum. Bi tuhaf gelmisti acikcasi. Ve ben suan sizden duyduklarimla aydinlaniyorum . elimin ust kismindan komple deri doktum . korkmam gereken bi durum var mi?kabuk bağlamıyor cnm benimkisi ince deri atıyor deriyi yeniliyor. ama blki bacağmda diye öyledir bilemicem. dikkat et çok yeni daha denize girme. mikrop kapmasn.öyle bildiğin yara kabuğu şeklinde değil dediğm hani nasıl ellerimiz pütür pütür olur ufak tefek deriler dökülür kuruduğunda o şekilde.
Doktor değilim ancak zamanla rengi açılır canım beyaz tenlisin göründüğü kadarıyla fazla belli olmaz rengi açıldığında dediğim kremi De ihmal etmeden kullan doğum izi gibi belirli belirsiz falan kalır insallajResimleri yukleyebikdim sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?