- 23 Mart 2015
- 5.825
- 12.261
- 448
- 36
- Konu Sahibi Tirilaylaylom
-
Bence bu kadar kafaya takma . Hem kötü durmuyor hemde yara çok yeni şuan . Çok çok az bir iz kalacak sadece .Resimleri yukleyebikdim sanirim
Siniri almicak yanlis anlattim sanirim, siniri olmasi gereken yere baglicaz dedi fakat nasil olacak inan hicbir fikrimde yok. Heyecanla bekliyorum valla. İgne vuracaklarmis tek bildigim bu. Dovmeyi de artik 3.plana attim suan. Cok guzel yorumlar aldim burda. Dovmeye gelene kadar aliovera dan kremlere kadar yolu varmis, ablalarim fikirlerini paylasmaktan cekinmeyip yol gosterdiler sagolsunlar :)
O neymis ya :/ yok yok onu almiyim benHa anladim uyusturacaklardir her türlü vee bende şey biliyorum hani kimyasal peeling yapilan TCA asiti var ya. Onun yuksek dozlusu ile bileklerini kesenler izleri geçiriyordu hatta bu forumda LadyShubaru anlatiyor nasil kullanildigini vs. Ancak aşırı yakıcı bi madde bir kac ay gecmeden yapmanizi önermem^^
Yanik izini cok iyi bilirim. Gecmis olsun sanada, daha once cok yaram oldu, bu ilk degil ama en derini buydu, ki dikiş attilar.. Ayakta cok onemli ama bilek iste goz onundeBenim üst bacagima kaynar su döküldü 2.derece yanık oluştu.
O kadar kötüydü ki herkesin midesi kalkıyordu bakamaiyordu kimse çok acı çektim.
Sizin ki gibi küçük değil di neredeyse komple üst bacakti.
Şimdi aradan 3 yıl geçti deri kendini yeniledi hafif bi koyuluk var sadece.
Valla benim o izim geçtiyse bu kesinlikle geçer.
Ki ben düzenli krem filan da kullanmadım.
Sıvı asit sürüyorsunuz 1 dakika sonra yikiyorsunjz 1 hafta icerjsinde deri değiştirir gibi soyuluyor alttan yeni deri cikiyor:)O neymis ya :/ yok yok onu almiyim ben
Dovmeyi aklimdan cikardim sayilir :)Bence abarttiginiz kadar bir iz degil ayninizden bende utu izi vardi utu resmen bilegime yapisti ve cekerken deri komple kalkti.hergun bepanten surun.dovmeye gerek yok derim.kendi fikrim.
Ne tuhafff, ilk defa duydum bunu.. Dusunulur birsey gibi :)Sıvı asit sürüyorsunuz 1 dakika sonra yikiyorsunjz 1 hafta icerjsinde deri değiştirir gibi soyuluyor alttan yeni deri cikiyor:)
Cok sukur gercekten, kopmazdida daha kalici hasar olabilirdi tabi.Bence bu kadar kafaya takma . Hem kötü durmuyor hemde yara çok yeni şuan . Çok çok az bir iz kalacak sadece .
Ayrıca şükret , Allah korusun elin kopabilirdi ...
Psikopat degilsin canim, olur oyle tuhaf seyler :) o kadar cok yaram varki, hicde cekici degil dogrusu :)Bu kırmızılık hiç kalmıyor
Saçma gelebilir ama böyle yara izleri falan bana çok havalı çekici gelir
Psikopat mıyım neyim
normalde hiç bir yarayı kimyasala değdirmemek gerek canım çnkü elimize bile zararı oluyor kimyasal deterjanların vsBen gunese hic cikarmadim, cikaramamda zaten su halde, ama kimyasallarla malesef haşır neşirim biraz. Temizligi banyosu derken bi sekilde geliyo orayada. Ama dr. Dikisi aldigi gun 1hafta suya degdirme dedi sadece. Yani kimyasal falan bilgilendirmedi beni hic. Bende saldim cayira resmen. Daha dikkatli olacagim. Bu uyariyi aldim cebime koydum.
Hayatimiz kimyasallarla geciyonormalde hiç bir yarayı kimyasala değdirmemek gerek canım çnkü elimize bile zararı oluyor kimyasal deterjanların vs
maalesef öyle :) kadın olmanın çileleriHayatimiz kimyasallarla geciyo
yanlış tedavi değilde henüz bebekken ameliyat olmuşum kalıtsal bi hastalıktan ötürü ameliyat eden dr hiç bu bebek büyüyecek ergen olacak, genç kız olacak, evlenecek vs düşünmemiş çok çirkin dikmiş. dikiş izi o kadar berbatki bacağımın şekli (baldırım) bile bozuk. ben kendimden çok bahsettim tekrar çok geçmiş olsun bir de kantaron yağını deneyin belki işe yarar. eşimin dudağı patlamıştı 3 dikiş var dudağında kantaron yağı kullandı hem çabucak iyileşti hem de belirgin bir iz kalmadı. bir de henüz yaranız çok taze o yüzden çok net ve kırmızı görünüyordur.İsin ozu kucuklukten kalma cok yara izim var oramda buramda, bu en deriniydi, size uzuldum ama, neden gecmedi acaba sizinki? Yanlis tedavi miydi? Benimkinin tedavi belli, dr soyledi nasil olacagini. O yuzden tedavide sorun etmiyorum. Ama resimde gordugunuzden daha net suan. Bakildiginda ilk akla gelen cana kast gibi gorunuyo bende bu goruntuden ve boyle dusundurmesinden rahatsiz oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?