- 23 Ağustos 2012
- 51.475
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.611
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ankiyesite bozuklugu. Ileti derecede kaygi ve endise...Hangi teşhis üzerine bu ilaçları verdiler size ?
Ankiyesite bozuklugu. Ileti derecede kaygi ve endise...
Doktor tam olarak basla dedi. 1 ay sonra gel dedi.İlaçları tam mı alıyorsunuz ? Bildiğim kadarıyla psikiyatri ilaçları yarım olarak başlanır tüme doğru gider. Tedavi biterken de yarıma geri dönüp bitirilir.
Off offf hamileyken gunlerim zehir gibi gecmisti. Bu kaygi endise hayatimi bitirdi resmen.hamileyim ilac kyllanamiyorum ellerim uyusuyor kalbim agiyor..beterin.beteri var..az sabir..bunlar tamamen sanal hicbir hastaligin yok ne senin ne oglunun..dua et..uyumaya calis..ilaclara devam et..doktorun gerekli ayrlamayi.yapar
Ilaclari birakmam. Ama bu kaygilarimin siddetlenmesi normal gelmiyor bana . Duzelecegi yerde azmaya basliyor.amtidepresanlarin etki etme suresi 8 haftayi bile bulabiliyor.ilaci birakmayin gittgnizde doktorunuzla tekrar durumu degerlendirirsiniz
Ayy insallah duzelecegim gunu bekliyorum.yok siz ilaçlardan dert etmeyin. Ilk evlendiğinde annemdede anksiyete çıkmış onunkş baya ağırmış ama garip yaratıklar falan görüyomuş. Ilaç sizi tedavi edecektir doktorunuzun dediklerine uyun. Annem kısa bir sürede ilaçlarla düzelmiş hatta
Bozmayın moralinizi sadece ilaçları kullanmaya devam edin annemden biliyorum. Çoğu kişide var psikolojik rahatsızlıklar ama tedavisi var bunların. Allah çaresiz dert vermesin. Tekrar geçmiş olsun.Ayy insallah duzelecegim gunu bekliyorum.
Cokk sagolun.Bozmayın moralinizi sadece ilaçları kullanmaya devam edin annemden biliyorum. Çoğu kişide var psikolojik rahatsızlıklar ama tedavisi var bunların. Allah çaresiz dert vermesin. Tekrar geçmiş olsun.
Yeni mi başladın? Vücut alışana kadar bu tip yan etkileri olabilir. Prospektüsleri oku mutlaka.2 tane antidepresan kullaniyorum. Giderek kotuye gidiyorum. Etrafimda bir hastalik duyunca gunum cok kotu geciyor. Ogluma allah korusun birsey olucak diye cokk korkuyorum. Acaba bu ilaclar mi boyle yapti beni daha kotu
20 gun oldu baslayali...Yeni mi başladın? Vücut alışana kadar bu tip yan etkileri olabilir. Prospektüsleri oku mutlaka.