Evet sinirlenince oyle yapiyor,yada kollarimi mosmor edene kadar skiyor. Telefondada kufur ve hakaret tezek kafali vs vs...cok sinirlenince ..ama sinirlendigi seylerde luzumsuz.yalan yok kotu aliskanligim yok,tukursem haberi oluyor..onunla soz duellosuna girince azitiyor.Bu ne be boğaz fetişi mi ?
Canı sıkıldıkça boğaza yapışıyo
Bende sans yok sanirim Allah alime zalim ,zalime alim veriyor galiba anlamadim ben..kafama uyusan adam gibi adam hic denk gelmedi.bu hanzoda iyi sandim,boyle cikti.sevmek icin cok ugrastim hakkeder beni diye...ama iste sonuc.Afedersin ama aynı hatayı bir daha tekrarlarsan, bu hırto senin tepene s.çar benden demesi. Duymadığın küfür , yemediğin dayak kalmaz, adam mı kalmadı , git kısmetlerini değerlendir , sen hayatında iyi adam görmemişsin , bozuk plak gibi takılıp kalmışsın...
Salla ya hıyarı , belki kısmetinde ki insanın bi zamanı var , neden acele ediyorsun ki , rahat ol akışına bırak , tanı olmuyorsa ardında bırakBende sans yok sanirim Allah alime zalim ,zalime alim veriyor galiba anlamadim ben..kafama uyusan adam gibi adam hic denk gelmedi.bu hanzoda iyi sandim,boyle cikti.sevmek icin cok ugrastim hakkeder beni diye...ama iste sonuc.
Evet sinirlenince oyle yapiyor,yada kollarimi mosmor edene kadar skiyor. Telefondada kufur ve hakaret tezek kafali vs vs...cok sinirlenince ..ama sinirlendigi seylerde luzumsuz.yalan yok kotu aliskanligim yok,tukursem haberi oluyor..onunla soz duellosuna girince azitiyor.
Daha yasim 22 insallah dogru zamanda karsima cikar.Elini tuttugum kisiyle artik nikah masasina kadar gideyim istiyorum.Corap misali olmaz insallah..Salla ya hıyarı , belki kısmetinde ki insanın bi zamanı var , neden acele ediyorsun ki , rahat ol akışına bırak , tanı olmuyorsa ardında bırak
Valla azerbayncali bi vatandas buraya okumaya geldi, cok aramadim arkadastik sonra boyle dusunduk ama yanlis dusunduk demek,sevmek icin ugrastim keske ugrasmasaydim.Bolerdi valla,sinirlenince bana hep diyordu "sus bak dislerini eline dokerim,ayagmin topuguyla cenene vururum" aklima geldikce delricem,insallah boynuz yerde birgun ,bu cumleleri yerinde kullanir.Ay o ne öle çok aradın mı ?
Bırak gitsin, şimdi şiddet gösteren, hakaret eden yarın 30 parçaya böler seni.
olsun şükretki evlenmeden gördün gerçek yüzünü... geçmişi unut ve yoluna bak bence... bu tip erkeklerle evlenen kadınların sonunu tvlerden çok izliyoruz...şimdiden boğazını sıkan erkek ilerde sana neler yapmazAsk gozumu kor ettiki o kadar siddete en ufak birseyde darp'i affedip baristim.sonra ayrildim tab,bana kalan suan keske boyle olmasaydi ben bunlari haketmedim dusuncesinin verdigi aci.yedigim kaziklar.
Evet biliyorum goruyorum haklisiniz.Tesekkur ederim zaman ayirdiginiz icinin sagolun.olsun şükretki evlenmeden gördün gerçek yüzünü... geçmişi unut ve yoluna bak bence... bu tip erkeklerle evlenen kadınların sonunu tvlerden çok izliyoruz...şimdiden boğazını sıkan erkek ilerde sana neler yapmaz
Bu kötülüğü kendime yapmayacağım, yaptığım tek şey şuan acı çekiyor olmam , ne yapsam unutamıyorum acım boğazıma kadar geldi sanki. kalbim ağrıyor...Bnun için elimden geleni yapıcam sanırım , tanımıyorum sizi ama duanıza ihtiyacım var. Normal bir mutsuzluk yaşamıyorum nedense.Bu adama geri dönersen kendine çok büyük bir kötülük yapmış olursun. O kadar fedakarlıklarına, sevgine rağmen sana toplum içinde bile bir pislik gibi davranan birisi için, aç kalıp, ağlayıp bayılmalara geliyorsun.
Ne kolaymış öyle iki lafla gönül alıp kendini acındırmak; marifet sözde kalan değil, yaşattıklarının güzel olmasıdır.
Hem cepten, hem faceden engellersen sana ulaşması zaten mümkün olmaz. Gerekirse mail adresini bile değiştir. Sağlıklı düşünebileceğin bir yaşam dilerim.
Dua edeceğim; emin olun onu mümkün olduğu kadar kendinizden uzak tutmaz size iyi gelecek. Gözünüzden uzak olan, zamanla aklınızı da eskisi kadar meşgul etmeyecek.Bu kötülüğü kendime yapmayacağım, yaptığım tek şey şuan acı çekiyor olmam , ne yapsam unutamıyorum acım boğazıma kadar geldi sanki. kalbim ağrıyor...Bnun için elimden geleni yapıcam sanırım , tanımıyorum sizi ama duanıza ihtiyacım var. Normal bir mutsuzluk yaşamıyorum nedense.
Teşekkür ediyorum Allah razı olsun.Dua edeceğim; emin olun onu mümkün olduğu kadar kendinizden uzak tutmaz size iyi gelecek. Gözünüzden uzak olan, zamanla aklınızı da eskisi kadar meşgul etmeyecek.
Önce kendi değerinizi bilin ki, sizi hakkaden insanlar karşınıza çıksın. Onun yüzünden eve kapanmayın. Arkadaşlarınızla vakit geçirin, sevdiğiniz şeyleri yapın, yeme içmenizi de ihmal etmeyin.
Onceden cok bakiyordum nette napiyo ne ediyor whatsapta son goruldusu filan ama azalttim hatta hic bakmiyorum simdi..kendimi kontrol ediyorum merak edince durduruyorum. Asla geri donemem Allah belasini versin baska birsey demiyorum.Benim bu duruma getirdigi icin Allah hesabini bin kat fazla sorsun..birlaf varya sindrella ayakkabısını almak için arkasına dönseydi prenses olamazdı diye sende anlamışsın bırakmışsın zaten şuan hayatına ondan sonra kimse girmediği için onu düşünüyorsun yeni biri olunca asla düşünmezsin böyle gez toz onunla asla iletişme geçme nette takip etme napıo diye sen doğrusunu yapmışsın zaten sakın kendince aklayıp geri dönme!
Ohoo şimdiden şiddet uyguluyosa evlenince düşünemiyorum. Senin gözün kör olmuş ileriyi göremiyosun belli ki madem yazdın buraya yardım istedin söylenenleri uygula bence bakma bile arkana kaç kurtar kendini boğazını sıkmak nedemek hemde avm de insan içinde hiç çekinmeden.. Bunlar bile senin için başlı başına bi sebep.. Rus sitelerine üye olmuşmuş.. Olsun güzelim sananee.. Sen ayrılmadın mı bu piskopattan boşversene hayatına bak adam gibi adam çıkar karşına böyle arızalarla işin olmasın böyleleriyle hayatmı geçer ya..Arkadaşlar merhaba, bugun buraya üye oldum, o kadar sıkıntılıyım ki, düşünmekten deliricem sanırım az kaldı. Tecrübeli ablalarımdan yardım istiyorum bu arada yaşım 22 . Benim 9 ay önce ayrılmış olduğum bir erkek arkadaşım vardı, 1,5 yıl birlikteliğimiz oldu, aynı üniversitede okuyorduk. Aynı zamanda kendisi Azerbaycanlı ve yaşıtız. İlişkimiz içerisinde mutlu zamanlarımız çok oldu, her zaman birbirimizin yanındaydık, o bana destek oldu bense ona fazlasıyla fedakarlık gösterdim, okulu bitiremeyecekti ona destek olup herşeyine yardım ettim ve okulu bitirdi mezun oldu. 1,5 yıl içerisinde bana çok yanlış yaptı, ben aklımda kalanları yazacağım. Koskoca bir AVM'de boğazımı sıktı ellerinden kendimi kurtardım. Sebebi şu: Yemek yiyecektik, ve ben ona "ne yersen bugun aynısından yicem söz yemn ederim bak" dedim. Sonra sevmediğim bi yemeğe doğru gittik, bende vazgeçtim dedim. Bana kızdı, yemin ettin allah çarpar bak dedi.. Bende ona: Çarparsa çarpsın bana çarpıcak dedim. ama yemek istemiyorum , dedim. Bu sebeptn boğazımı sıktı milletin önünde,rezil olmuştum, hemen gitmek istedim oradan. Onun dışında benimle cinsellik yaşamak istedi ve bir gün msj attı, ben kabul etmedim ve bana dediki " erkeğim ihtiyaçlarım var, başka bir kadının olmasını istemiyorsan tek çözüm sensin" demişti bana. Ayrıldım ama sonra ağladı zırladı affetim barıştım, birdaha yapmayacağına inandım , tabi öyle olmadı. Sonrasında hepsini sineye çektim. En son bu memleketne gitcekti, görüştük bu gitmeden, saçıma sigara kokusu sinmiş, sen içiyorsun deyip üstüme geldi , ısrarla içmiyorum dedim. ama onun ısrarına dayanamayıp "içiyorum ya rahatla" diye cevap verdim. oradada boğazıma ellerini koydu ama sıkmadı hemen geri çekti. Bunlar içimde çok birikti. Bi gün kavga edip ayrıldım, ailem öğrendi dayanamayıp herşeyi anlattım çok dolmuştum. Annem babam asla bununla konuşmamam gerektiğini söyledi ve ayrıldım. 2 hafta yalvardı ağladı yakardı ama dönmedim 2 hafta sonunda ahlaksız rus kadınların bulunduğu bir sohbet sitesne üye olmuş. Ben bunu görünce delirdim ağlamaktan yaşlandım. Nasıl hemen yapabildi. Beni çok seviyordu hatta bana başka kadın gözümün önüne gelse, aklıma sen gelirsin derdi. ilk 5 ay yazmadı hiç bana. sonrasında tek tük msjlar attı cvplamadım ama sonra cvpladım. acımı tazeledim anlayacağınız hala yalvarıp yakarıyordu, bi şekilde yine engelledim ve olmayacağını söyledim. Yardım edin düşünemiyorum artık deliricem düşünmekten, mutlu günlerimiz aklıma geliyor onu aklamaya çalışıyorum , acımı unutuyorum hemen. Şunuda eklemek istiyorum benim kişisel bakımıma çok kafa takardı hatta rencide ederdi, oje sürdüm diyelim kenarı çıktı o gün :" sen ne biçim kızsın" der milletin içinde bile hiç gocunmaz. kadınsın sen kendine bak derdi erkek arkadasinin yaninda bile sizin oralarda boyle kiz varmi diye guya espiri yapardi zoruma giderdi. sürekli en ufak birşeyde derdi bunu. ayrıca bana birde şunu demişti " bir gün evlenme kararı alırsak çoçuğumuz olmazsa ikimizden birinde sağlık sorunu çıkarsa evlenmeyelim,çocuk olmazsa evde huzur olmazmış çok sevsede bitermiş, ailesinden böyle görmüş." demişti.. Beni sevdiğine inanıyordum ama bunlar aklımı kurcalayıp aklıma gelip duruyor. Ablalarım sizce ben mal mıyım? ne yapmam gerekiyor ? haksız mıyım bitirmekte? ailem haksız mı karşı çıkmakta? bu anlattıklarım bir kısmı birde.
Aminn :) heh bak aferim şimdi oldu boşver sen bu piskopatı yaa düzgün birileri mutlaka çıkıcaktır karşınaOnceden cok bakiyordum nette napiyo ne ediyor whatsapta son goruldusu filan ama azalttim hatta hic bakmiyorum simdi..kendimi kontrol ediyorum merak edince durduruyorum. Asla geri donemem Allah belasini versin baska birsey demiyorum.Benim bu duruma getirdigi icin Allah hesabini bin kat fazla sorsun..
Amin insallah :)Aminn :) heh bak aferim şimdi oldu boşver sen bu piskopatı yaa düzgün birileri mutlaka çıkıcaktır karşına
Insallah hic bi zaman mutlu olamaz alds filan olurda surum surum surunur...Uckur duskunu hayvan cenabet..Haklisiniz. Hayat gecmez insallah kimse benim gibide anlaysli davranip onunla bi omur gecirmez,kaybettigine bin pisman olsun...Gece gunduz hep bunu soyluyorum ins kabul olur.Ohoo şimdiden şiddet uyguluyosa evlenince düşünemiyorum. Senin gözün kör olmuş ileriyi göremiyosun belli ki madem yazdın buraya yardım istedin söylenenleri uygula bence bakma bile arkana kaç kurtar kendini boğazını sıkmak nedemek hemde avm de insan içinde hiç çekinmeden.. Bunlar bile senin için başlı başına bi sebep.. Rus sitelerine üye olmuşmuş.. Olsun güzelim sananee.. Sen ayrılmadın mı bu piskopattan boşversene hayatına bak adam gibi adam çıkar karşına böyle arızalarla işin olmasın böyleleriyle hayatmı geçer ya..
Olur canım benim olur sen merak etme böylelerine herşey müstehakInsallah hic bi zaman mutlu olamaz alds filan olurda surum surum surunur...Uckur duskunu hayvan cenabet..Haklisiniz. Hayat gecmez insallah kimse benim gibide anlaysli davranip onunla bi omur gecirmez,kaybettigine bin pisman olsun...Gece gunduz hep bunu soyluyorum ins kabul olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?