teşekkür ediyorum yapacağım bunuda inşallahBen malmiyim diye sormussun.
Mal sin evet diycektim, ama benden buyukmussun kusuruma bakma:) geri aldim sozumu.
o kadr cok sebep varki bu kisiyle bi omur izdirap cekicegine dair.
aklima usenmeyip listelemek geldi. Ama o kisiyle hayat suren sendin.
Bence ciddi ciddi eline bi kagit kalem al ve basla yazmaya.
Ve aklina gelen her yeni seyi ekle o listeye.
Ve aksamlari uyumadan once o listeyi oku.
bunu gercekten yap. tecrubeyle soyluyorum ise yariyor.
Bacım doğru ama gerçek sen malsın hala barışmayı mı düşünüyorsunArkadaşlar merhaba, bugun buraya üye oldum, o kadar sıkıntılıyım ki, düşünmekten deliricem sanırım az kaldı. Tecrübeli ablalarımdan yardım istiyorum bu arada yaşım 22 . Benim 9 ay önce ayrılmış olduğum bir erkek arkadaşım vardı, 1,5 yıl birlikteliğimiz oldu, aynı üniversitede okuyorduk. Aynı zamanda kendisi Azerbaycanlı ve yaşıtız. İlişkimiz içerisinde mutlu zamanlarımız çok oldu, her zaman birbirimizin yanındaydık, o bana destek oldu bense ona fazlasıyla fedakarlık gösterdim, okulu bitiremeyecekti ona destek olup herşeyine yardım ettim ve okulu bitirdi mezun oldu. 1,5 yıl içerisinde bana çok yanlış yaptı, ben aklımda kalanları yazacağım. Koskoca bir AVM'de boğazımı sıktı ellerinden kendimi kurtardım. Sebebi şu: Yemek yiyecektik, ve ben ona "ne yersen bugun aynısından yicem söz yemn ederim bak" dedim. Sonra sevmediğim bi yemeğe doğru gittik, bende vazgeçtim dedim. Bana kızdı, yemin ettin allah çarpar bak dedi.. Bende ona: Çarparsa çarpsın bana çarpıcak dedim. ama yemek istemiyorum , dedim. Bu sebeptn boğazımı sıktı milletin önünde,rezil olmuştum, hemen gitmek istedim oradan. Onun dışında benimle cinsellik yaşamak istedi ve bir gün msj attı, ben kabul etmedim ve bana dediki " erkeğim ihtiyaçlarım var, başka bir kadının olmasını istemiyorsan tek çözüm sensin" demişti bana. Ayrıldım ama sonra ağladı zırladı affetim barıştım, birdaha yapmayacağına inandım , tabi öyle olmadı. Sonrasında hepsini sineye çektim. En son bu memleketne gitcekti, görüştük bu gitmeden, saçıma sigara kokusu sinmiş, sen içiyorsun deyip üstüme geldi , ısrarla içmiyorum dedim. ama onun ısrarına dayanamayıp "içiyorum ya rahatla" diye cevap verdim. oradada boğazıma ellerini koydu ama sıkmadı hemen geri çekti. Bunlar içimde çok birikti. Bi gün kavga edip ayrıldım, ailem öğrendi dayanamayıp herşeyi anlattım çok dolmuştum. Annem babam asla bununla konuşmamam gerektiğini söyledi ve ayrıldım. 2 hafta yalvardı ağladı yakardı ama dönmedim 2 hafta sonunda ahlaksız rus kadınların bulunduğu bir sohbet sitesne üye olmuş. Ben bunu görünce delirdim ağlamaktan yaşlandım. Nasıl hemen yapabildi. Beni çok seviyordu hatta bana başka kadın gözümün önüne gelse, aklıma sen gelirsin derdi. ilk 5 ay yazmadı hiç bana. sonrasında tek tük msjlar attı cvplamadım ama sonra cvpladım. acımı tazeledim anlayacağınız hala yalvarıp yakarıyordu, bi şekilde yine engelledim ve olmayacağını söyledim. Yardım edin düşünemiyorum artık deliricem düşünmekten, mutlu günlerimiz aklıma geliyor onu aklamaya çalışıyorum , acımı unutuyorum hemen. Şunuda eklemek istiyorum benim kişisel bakımıma çok kafa takardı hatta rencide ederdi, oje sürdüm diyelim kenarı çıktı o gün :" sen ne biçim kızsın" der milletin içinde bile hiç gocunmaz. kadınsın sen kendine bak derdi erkek arkadasinin yaninda bile sizin oralarda boyle kiz varmi diye guya espiri yapardi zoruma giderdi. sürekli en ufak birşeyde derdi bunu. ayrıca bana birde şunu demişti " bir gün evlenme kararı alırsak çoçuğumuz olmazsa ikimizden birinde sağlık sorunu çıkarsa evlenmeyelim,çocuk olmazsa evde huzur olmazmış çok sevsede bitermiş, ailesinden böyle görmüş." demişti.. Beni sevdiğine inanıyordum ama bunlar aklımı kurcalayıp aklıma gelip duruyor. Ablalarım sizce ben mal mıyım? ne yapmam gerekiyor ? haksız mıyım bitirmekte? ailem haksız mı karşı çıkmakta? bu anlattıklarım bir kısmı birde.
Yok barismiycam sadece kafama cok takiyordum,dun sonkez telefonda konustum ve bu ise bi son verdim ondan bana hayir yok.Yapmam etmem allah goruyor nasil pismanim seviyorum diyor ama inanasim gelmiyoragresif bi yapiya sahip cunku.bitti bu is acikcasi.. :) yani allahi kitabi karistirdi ama inandim once sonra kaafm karisti sonrada bosverdimBacım doğru ama gerçek sen malsın hala barışmayı mı düşünüyorsunyarın birgün barıştın diyelim evlilikte neler olacak bir düşünsene sana yazık güzelliğine gençliğine ailene yazık yavrum benim mis gibi ayrılmışsın ne diye kurcalıyorsun bir ölüyü fazla yıkasan ya ossururmuş ya sıçarmış aklında bulunsun :)
Arkadaşlar merhaba, bugun buraya üye oldum, o kadar sıkıntılıyım ki, düşünmekten deliricem sanırım az kaldı. Tecrübeli ablalarımdan yardım istiyorum bu arada yaşım 22 . Benim 9 ay önce ayrılmış olduğum bir erkek arkadaşım vardı, 1,5 yıl birlikteliğimiz oldu, aynı üniversitede okuyorduk. Aynı zamanda kendisi Azerbaycanlı ve yaşıtız. İlişkimiz içerisinde mutlu zamanlarımız çok oldu, her zaman birbirimizin yanındaydık, o bana destek oldu bense ona fazlasıyla fedakarlık gösterdim, okulu bitiremeyecekti ona destek olup herşeyine yardım ettim ve okulu bitirdi mezun oldu. 1,5 yıl içerisinde bana çok yanlış yaptı, ben aklımda kalanları yazacağım. Koskoca bir AVM'de boğazımı sıktı ellerinden kendimi kurtardım. Sebebi şu: Yemek yiyecektik, ve ben ona "ne yersen bugun aynısından yicem söz yemn ederim bak" dedim. Sonra sevmediğim bi yemeğe doğru gittik, bende vazgeçtim dedim. Bana kızdı, yemin ettin allah çarpar bak dedi.. Bende ona: Çarparsa çarpsın bana çarpıcak dedim. ama yemek istemiyorum , dedim. Bu sebeptn boğazımı sıktı milletin önünde,rezil olmuştum, hemen gitmek istedim oradan. Onun dışında benimle cinsellik yaşamak istedi ve bir gün msj attı, ben kabul etmedim ve bana dediki " erkeğim ihtiyaçlarım var, başka bir kadının olmasını istemiyorsan tek çözüm sensin" demişti bana. Ayrıldım ama sonra ağladı zırladı affetim barıştım, birdaha yapmayacağına inandım , tabi öyle olmadı. Sonrasında hepsini sineye çektim. En son bu memleketne gitcekti, görüştük bu gitmeden, saçıma sigara kokusu sinmiş, sen içiyorsun deyip üstüme geldi , ısrarla içmiyorum dedim. ama onun ısrarına dayanamayıp "içiyorum ya rahatla" diye cevap verdim. oradada boğazıma ellerini koydu ama sıkmadı hemen geri çekti. Bunlar içimde çok birikti. Bi gün kavga edip ayrıldım, ailem öğrendi dayanamayıp herşeyi anlattım çok dolmuştum. Annem babam asla bununla konuşmamam gerektiğini söyledi ve ayrıldım. 2 hafta yalvardı ağladı yakardı ama dönmedim 2 hafta sonunda ahlaksız rus kadınların bulunduğu bir sohbet sitesne üye olmuş. Ben bunu görünce delirdim ağlamaktan yaşlandım. Nasıl hemen yapabildi. Beni çok seviyordu hatta bana başka kadın gözümün önüne gelse, aklıma sen gelirsin derdi. ilk 5 ay yazmadı hiç bana. sonrasında tek tük msjlar attı cvplamadım ama sonra cvpladım. acımı tazeledim anlayacağınız hala yalvarıp yakarıyordu, bi şekilde yine engelledim ve olmayacağını söyledim. Yardım edin düşünemiyorum artık deliricem düşünmekten, mutlu günlerimiz aklıma geliyor onu aklamaya çalışıyorum , acımı unutuyorum hemen. Şunuda eklemek istiyorum benim kişisel bakımıma çok kafa takardı hatta rencide ederdi, oje sürdüm diyelim kenarı çıktı o gün :" sen ne biçim kızsın" der milletin içinde bile hiç gocunmaz. kadınsın sen kendine bak derdi erkek arkadasinin yaninda bile sizin oralarda boyle kiz varmi diye guya espiri yapardi zoruma giderdi. sürekli en ufak birşeyde derdi bunu. ayrıca bana birde şunu demişti " bir gün evlenme kararı alırsak çoçuğumuz olmazsa ikimizden birinde sağlık sorunu çıkarsa evlenmeyelim,çocuk olmazsa evde huzur olmazmış çok sevsede bitermiş, ailesinden böyle görmüş." demişti.. Beni sevdiğine inanıyordum ama bunlar aklımı kurcalayıp aklıma gelip duruyor. Ablalarım sizce ben mal mıyım? ne yapmam gerekiyor ? haksız mıyım bitirmekte? ailem haksız mı karşı çıkmakta? bu anlattıklarım bir kısmı birde.
Kendimi yavas yavas toparliyorum ben, sizin mevzuya donecekti bizimki ben devam etseydim.kafami dagitmaya calisiyorum.onu heryerden engelledim once zor geldi bakindm durdum ne yapiyo ediyo diye ama sonra bana yaptiklarini dusundum sinirlendim ,bana yapilani cabuk unutuyorum ben ama unutmamak gerekiryor demekki.baska arkadalslarimla konustum.mesela ne zmn aklima gelse burada yazilanlari okudum ben? Unutuyorum cunku yaptiklarini o haysiyetsizin.simdi artik uzulmuyorum cunku ileride yasimi aldigimda coluk cocuga karisinca uzulup perisan olacagima simdi yasimm gencken uzulurum toparlarim gecer..sizde boyle yapin valla unutuluyormus size bagli kafadan bitirmek muim olan onu size hatirlatan ne varsa kurtulun ..yasiniz 24 aramizda 2 yas var ve genciz ..allahlarindan bulurlar,kimse onlara tahammul etmez emin olun heleki simdiki kizlarin gozu daha yuksekte fazlasini bulamayinca sutlarlar pezevenkleri..kaybedigine ah vah ederler ama bizden uzak.bir daha onlara tahammul eden birini bulurlarmi hic sanmiyorum hadi diyelim buldular canini seven omur curutmez.sizinde yasiniz genc mesela, onunuze kimler cikar bu evliligin bitmesi sizin hataniz degil karsinizdaki hanzonun hatasi.birak kaybettigine o yansin.bakalim kim cekicek onu.herseye guler yuz gosteren,sabreden insaoglu kalmadi artik.bulduklarinin azina ediyorlar 3 5 kurusluk adamlar..ben kendimizi ziyan etmedim beni gram hakketmiyordu cunku emindim bunu kafama yerlestirdim kendime defalaraca yaptiklarini hatirlattim yazilanlari okudum,duygusal dusununce bu yol cekilmiyor mantigida calistirmak gerek.ben oyle yaptim.arkadaslarimla planlar yaptim,internette kendime kisisel katkida buluncak seyler izledim uyguladim,konusmadigim arkadaslarimla konustum.aklmda glmesin diye..bide hep dua ettim ise yariyor..Allah yaninizda sayed yaninizda olmasa geri donme karari alir eziyete kaldiginiz yerden devam ederdiniz ..senin konun benimkisine benzior diyince, okudum senin sorununu. ayni piskopat tipleri. iyiki donmemiszin, bende kafama yerlestirdim iyice, kesinlikle donmicem. bundan sonra hayat bize guzel..bizim gibi kizlari bulmuslarda, ellerinde oynatmaya calisiorlar. belki boyle seyler yasamamiz iyi oldu. bundan buyuk bi ders cikartip uzaklasmamiz gerekior bu adamlardan. nekadar adamlarsa artik...
aradan bir kac gun gecmis. kendini toparlaya bildin mi ?
Kendimi yavas yavas toparliyorum ben, sizin mevzuya donecekti bizimki ben devam etseydim.kafami dagitmaya calisiyorum.onu heryerden engelledim once zor geldi bakindm durdum ne yapiyo ediyo diye ama sonra bana yaptiklarini dusundum sinirlendim ,bana yapilani cabuk unutuyorum ben ama unutmamak gerekiryor demekki.baska arkadalslarimla konustum.mesela ne zmn aklima gelse burada yazilanlari okudum ben? Unutuyorum cunku yaptiklarini o haysiyetsizin.simdi artik uzulmuyorum cunku ileride yasimi aldigimda coluk cocuga karisinca uzulup perisan olacagima simdi yasimm gencken uzulurum toparlarim gecer..sizde boyle yapin valla unutuluyormus size bagli kafadan bitirmek muim olan onu size hatirlatan ne varsa kurtulun ..yasiniz 24 aramizda 2 yas var ve genciz ..allahlarindan bulurlar,kimse onlara tahammul etmez emin olun heleki simdiki kizlarin gozu daha yuksekte fazlasini bulamayinca sutlarlar pezevenkleri..kaybedigine ah vah ederler ama bizden uzak.
Evet benim ilk sevdigim kisiydi ben asla kimsele uzun iliskim olmaz sevemem diyordum seve seve bu hiyari sevdim.Ben ayrildigimda,hakli olarak ayrildim tabi, barismak icin zorla kolumu morartmisti dinlemiyordum onu diye.Gozu donuyor du onunla, iliskimizde kendini cok belli etti evet o konuda sansliyim ama bu bana birseyi ogretti,su saatten sonra bana en ufak hakaret eden,veya sinirlenince uzerime bagiran adamla bile olmaz diyorum.cunku insanlarin en gergin aninda ne olduklarini anlarsiniz.bende bunu anlamistim ama hep sans verdim.Ama kimse degismez.Iyice test etmek lazim iliski icerisinde ben bunu cok yokladim,buda tedaviye hizli tepki verdi masallah.etmedigi yemin kalmadi yalvara yalvara oldu.ama istemedim..kendini disa asla kapatma seninle konusmak isteyenler olacaktir seni seven kisiler olacaktir.sen evlenmissin bunla kaderi zorlamissin ama simdi akisina birak, karsina cikanida test et artik tecruben fazla, ben oyle yapiyorum...duygusal dusunup dediginiz gibi hayallerimizi yasadigimiz guzel gunleri dusundum ama yasadigim aci ve psikolojik stresside dusundum ,mutluluk gecicidir ama aci kalici gordugun uzre..olen bile unutuluyor bir sure sonra acisi diniyor,heleki sana iskence eden bir hanzomu unutulmayacak.ben kafami dagitiyorum aklima geliyor yalan yok,ama o sirada icimden oyle beddua ediyorum ki sayed donup dolasip beni bulmuslugu olmadi ,hayati bombok gidiyor onun kulagima geliyor.boyleleri zaten mutlulukta nirvanaya ulasmaz.gor bak Allah kalbine gore vericek seninde,bu hanzodan uzak durki hayatina mudahale etmesin,pozitif dusun iyi biri karsina cikicak.Bu sinavindi ve tecrubendi.bu saatten sonra kafayi calistir.kendine bak kendii disa kapatma.aklina gelince baska sey dusun komedi izle,yada bi arkadasina yaz,yada donup yazilanalri oku.cunku aklina gelme sebebi: yasadigin aciyi o saniye unutuyor olman...bunu kendine yapma.ben yapmiyorum.bide ailesinin kulturune gore cocuk olmazsa olmaz demis. kesinlikle erkek cocugu falan isticekler bide
aman aman kesinlikle uzak durmamiz lazim. kolumu morartiginda gozunun icine bakmistim, gercekten cok korkunc, sim siyah gozu kararmis bi adam vardi karsimda. beni seven, bana kiyamayan, bana yalvaran beni bic birakmayan adam bu mu?? diye sordum hep kendime. kurtulduguma gercekten sukretmem lazim.. sende kurtuldugunda dua et. ben onla sevgiliyken bunu yasamadim, o zaman ustume titrerdi, ama evlenince tamamen degisti, onun mali oldugumu zanneti herhalde. seninki evlenmeden once gostermis kendini, daha iyi. ben uc yildir unutmadim, inat ettim konusmadim. ama iste arayis icine giriyor insan bi yerden sonra, sende giriceksin o arayisa. benden sana tavsiye, sakin onunla kurma hayalini, hemen kanmaya hazir oluyoruz o zaman. Bizim kendi ellimizde unutup unutmamak. ooohh simdi kizlar neler yapior. mantikli hareket ediorlar ya, bizim gibi saf duygusal olmican iste, al boyle okuzlerle karsilasiorsun. arasinlar bakalim, onunla da iki gun sonra aynisi olucak. ablalarin dedikleri gibi, huylu huyundan vazgecmez. sinirlenince gozleri kararior bir kere. seninde mi ilk askindi?
Aynen dediginiz gibi yapiyorum. Arkama bile bakmiyorum.kac kac kac kac kac kac kac.....
Arkana bile bakmadan kaaaaaaacccc. Tum iletisim yollarini engelle. Hayir mal degilsin yasayarak tecrube ediyorsun ama bu siddete bu psikolojik baskiya ragmen devam dersen aklamaya yeltenirsen uzguum ama dedigin gibi m.. olursun. Olma senin bir hayatin var. Hayatini hic yapma. "hic" olma,degmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?