Konumuz; Sevgili eşim

Naz1989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2019
43
17
88
Kizlar merhaba ben yeni uye oldum burayi takip ederim ama hic uye olmamistim benimde bir sorum olucak
Ben evleneli 3 yıl oluyor çokta severek evlendim ilk 2 yıl çocuk istemedik ama son bir yıldır istiyoruz hele eşim benden daha çok istiyor bende bir yıldır hamile kalmayınca doktora başvurdum tahliller falan yapıldı ve eşimin çocuğu olamayacağını öğrendik daha 3 gün oldu ogreneli eşimde bende çok üzgünüz ailelerimde söyledik onlarda üzüldüler ne yapacağımızı bilemiyoruz eşim cook çocuk istiyor oyuzden iyice dağıldı eve çok geç geliyor benimle fazla konuşmuyor hemen yatıyor çok üzüldüğünü görebiliyorum ben bu durumda ne yapılacağını bilemiyorum kayın validem çok iyi bir insandır oğlunun durumunu öğrenince çok üzüldü ben bir şekilde çocuk sahibi olabilecgmizi bir sürü tedavi yolları olduğunu söyledim ama bizim maddi gücümüz de buna pek müsait değil anca altınlarımızı bozdurmamiz lazım tedaviyi karşılaya bilmek için ama eşim ne düşünüyor bilmiyorum napicam ben ya bi akıl verin

Son düzenleme:
Ailelere neden hemen böyle birşeyi söylediniz aklım almıyor .
İkinizin arasında kalmalıydı kesinlikle ..
Çocuk istiyorsanızda bozduracaksınız o altınları ..
Bir şekilde tedaviye başlarsak zaten öğrencekler diye söyledik babalar bilmiyor birtek anneler ve görümcem biliyor

Benim eşim de benzer durumda. Üstelik bizde altın falan da kalmadı. Alıştık bir süre sonra. Bizim de aileler biliyor. Kimse çocuk konusu açmasın diye anlattık. 5.senemiz olacak evleneli. Durumu bileli de 1.yıl. Hiç bir şey eksik değil ama hayatımızda. Olmayınca zorlamamak gerekiyormuş bunu öğrendik. Siz de alışacaksınız. Farklı şeylerden mutlu olmayı öğreneceksiniz

Tıp çok ilerledi umutsuz olmasın eşiniz başka başka dr gidin rabbim ol deyince neler olmuyo ki

Baska doktorlara da gosterseniz bence. Tek doktor gorusu dogru olmayabilir iyi bi doktor arastirin bakin. Illa ki bir caresi vardir.
Kendi doktorumuzada gosterdik esimle beraber gidip tüp bebekten başka şansınız yok uzgunum dedi

Bir şekilde tedaviye başlarsak zaten öğrencekler diye söyledik babalar bilmiyor birtek anneler ve görümcem biliyor
Babalara biliyodur artık merak etmeyin ..
hatta teyzen , ananen , deden şuan konu eşinin çocuğunun olmayışı ..

Neyse olan olmuş . Bu saaten sonra üzülmeye gerek yok . Tıpta illaki bir çare vardır .
Ne konular gördük aslaa çocugunuz olmaz denilip tedavisiz hamile kalan..

Siz tüp bebek falan düşündünüz mü peki

Ailelerimiz öyle insanlar değiller kesinlikle sadece onlar biliyor

Durumu kabullenmek ve yeni adımlar atmak için zaman lazım. Gerekirse beraber psikologa bile gidin, anlatın,rahatlayın. Dayımla yengemin de cocukları yok.Birbirlerine o kadar düşkünler ki belki hayırlısı bu. Onlar da 2 kez tüp bebek denediler ama olmuyor artık yasları da gecti, birbirlerine daha cok baglandılar. Her işte var bir hayır.

Kendi doktorumuzada gosterdik esimle beraber gidip tüp bebekten başka şansınız yok uzgunum dedi
İyi de bu durumda çocuğunuz olur. Kadında sorun olmayınca olma tutunma olasılığı çok yüksek. Gereksiz yere moralinizi bozmuşsunuz. Altın nedir ya... Eşiniz çocuk istiyor hemen Dr.a gidin lütfen. Tedaviye başlayınnnnn.

Hayırlısı olsun hakkinizda biraz zaman tanıyın eşinize. Böyle birşey duymayı beklemediği için kendini suçluyor olabilir eksik hissediyor olabilir psikolojisini bilemeyiz bu yüzden sizden kaçıp geceleri geç geliyor olabilir. Ama yalnız bırakmayın eşinizi destek olun aynı şey herkesin başına gelebilirdi. Inşallah aşarsınız bu sorunu. Tedavi olursunuz her yolu denersiniz daha şimdiden moral bozmayin

Bende öyle düşünüyorum ama eşimden sperm bulunursa tedavi olunacakmis ve o hala olayın etkisinde konuşamıyoruz bile çok duygusal bir adam dokunsam ağlıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…