Ama eşim kendisi söyledi zaten ben boyle bir durumu kendim söyleyemezdim o istemediği sureceAilelere söylemeseydiniz keske hemen. Bu kez esiniz kendisini daha da kotu hissedecek emin olun
Kiz HE,Ailelere neden hemen böyle birşeyi söylediniz aklım almıyor .
İkinizin arasında kalmalıydı kesinlikle ..
Çocuk istiyorsanızda bozduracaksınız o altınları ..
Bir şekilde tedaviye başlarsak zaten öğrencekler diye söyledik babalar bilmiyor birtek anneler ve görümcem biliyorAilelere neden hemen böyle birşeyi söylediniz aklım almıyor .
İkinizin arasında kalmalıydı kesinlikle ..
Çocuk istiyorsanızda bozduracaksınız o altınları ..
Kendi doktorumuzada gosterdik esimle beraber gidip tüp bebekten başka şansınız yok uzgunum dediBaska doktorlara da gosterseniz bence. Tek doktor gorusu dogru olmayabilir iyi bi doktor arastirin bakin. Illa ki bir caresi vardir.
Babalara biliyodur artık merak etmeyin ..Bir şekilde tedaviye başlarsak zaten öğrencekler diye söyledik babalar bilmiyor birtek anneler ve görümcem biliyor
Ayy canımmKiz HE,
Kafalar bir olunca ayni yorumlari yaziyoruz valla hi
Siz tüp bebek falan düşündünüz mü pekiBenim eşim de benzer durumda. Üstelik bizde altın falan da kalmadı. Alıştık bir süre sonra. Bizim de aileler biliyor. Kimse çocuk konusu açmasın diye anlattık. 5.senemiz olacak evleneli. Durumu bileli de 1.yıl. Hiç bir şey eksik değil ama hayatımızda. Olmayınca zorlamamak gerekiyormuş bunu öğrendik. Siz de alışacaksınız. Farklı şeylerden mutlu olmayı öğreneceksiniz
Ailelerimiz öyle insanlar değiller kesinlikle sadece onlar biliyorBabalara biliyodur artık merak etmeyin ..
hatta teyzen , ananen , deden şuan konu eşinin çocuğunun olmayışı ..
Neyse olan olmuş . Bu saaten sonra üzülmeye gerek yok . Tıpta illaki bir çare vardır .
Ne konular gördük aslaa çocugunuz olmaz denilip tedavisiz hamile kalan..
Takip ediyorum yorumlarini elcinim :* kizin konusunu sabote etmeden iyi geceler dileyim sanaAyy canımm
Uzun zaman oldu konuşmayalı
İyi de bu durumda çocuğunuz olur. Kadında sorun olmayınca olma tutunma olasılığı çok yüksek. Gereksiz yere moralinizi bozmuşsunuz. Altın nedir ya... Eşiniz çocuk istiyor hemen Dr.a gidin lütfen. Tedaviye başlayınnnnn.Kendi doktorumuzada gosterdik esimle beraber gidip tüp bebekten başka şansınız yok uzgunum dedi
Bende öyle düşünüyorum ama eşimden sperm bulunursa tedavi olunacakmis ve o hala olayın etkisinde konuşamıyoruz bile çok duygusal bir adam dokunsam ağlıcakİyi de bu durumda çocuğunuz olur. Kadında sorun olmayınca olma tutunma olasılığı çok yüksek. Gereksiz yere moralinizi bozmuşsunuz. Altın nedir ya... Eşiniz çocuk istiyor hemen Dr.a gidin lütfen. Tedaviye başlayınnnnn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?