Duymadılar merak etmeyinnnHepsi duymuştur aynen
Yani kaynana görümce bunu kimseye soylemezmi diyorsunuzDuymadılar merak etmeyinnn
Çocuk, oğullarının sağlık sorunu nedeniyle olmuyormuş, baskalarina söylerler mi sizce?Yani kaynana görümce bunu kimseye soylemezmi diyorsunuz
Tekrar söylüyorum ailelerimiz öyle insanlar değiller benim annemde asla damadının çocuğu olmadığını başkalarına yetiştirecek kadar zavallı bir kadın değil kayın validem ve görümcemde bize destek olmaya çalışıyorlar kayınpederin üzülür diye ona söylemedik biz herseymzi ailelerimzle paylaşan insanlarız ve yarın obur gün tüp bebege başlarsak yanımızda olmalarını istiyoruzAilelere soylemek yanlis olmus bence. Daha 3 gün olmus ogreneli, bi sindirmek yerine kosa kosa herkese duyurmussunuz. Şimdi herkesin bakışında, konuşmasında buna dair birseyler çıkaracaksınız. Bence gereksiz olmus.
Hayatınızın odak noktası haline getirmeden, tedavi deneyin bence. Hem tibbi, hem bitkisel. Ama kendinizi sartlamadan, yorup üzmeden.
Tüp bebek demek çocuğunuz olmayacağı anlamına gelmiyor ki. Şu anda bir sürü kişi böyle ebeveyn oluyorKendi doktorumuzada gosterdik esimle beraber gidip tüp bebekten başka şansınız yok uzgunum dedi
Eğer cahillerse söylerler. Padisah macunu yesin de derler hattaÇocuk, oğullarının sağlık sorunu nedeniyle olmuyormuş, baskalarina söylerler mi sizce?
Kizlar merhaba ben yeni uye oldum burayi takip ederim ama hic uye olmamistim benimde bir sorum olucak
Ben evleneli 3 yıl oluyor çokta severek evlendim ilk 2 yıl çocuk istemedik ama son bir yıldır istiyoruz hele eşim benden daha çok istiyor bende bir yıldır hamile kalmayınca doktora başvurdum tahliller falan yapıldı ve eşimin çocuğu olamayacağını öğrendik daha 3 gün oldu ogreneli eşimde bende çok üzgünüz ailelerimde söyledik onlarda üzüldüler ne yapacağımızı bilemiyoruz eşim cook çocuk istiyor oyuzden iyice dağıldı eve çok geç geliyor benimle fazla konuşmuyor hemen yatıyor çok üzüldüğünü görebiliyorum ben bu durumda ne yapılacağını bilemiyorum kayın validem çok iyi bir insandır oğlunun durumunu öğrenince çok üzüldü ben bir şekilde çocuk sahibi olabilecgmizi bir sürü tedavi yolları olduğunu söyledim ama bizim maddi gücümüz de buna pek müsait değil anca altınlarımızı bozdurmamiz lazım tedaviyi karşılaya bilmek için ama eşim ne düşünüyor bilmiyorum napicam ben ya bi akıl verin
Cok yanlis anlamissiniz. Kimseye soylemezler elbette. Mesela "hadi oğlum şundan ye" dediklerinde, "bebegim olmuyor o yuzden yediriyorlar"diye düşüneceksiniz. Onlarin aklinda hic böyle birsey olmasa bile, siz hep boyle hissedeceksiniz. Onlar hep kelimelerini secerek konusmaya çalışacak. Bi hamilelik, bi dogum haberi olduğunda belki üzülmeyin diye sizden saklayacaklar vs vsTekrar söylüyorum ailelerimiz öyle insanlar değiller benim annemde asla damadının çocuğu olmadığını başkalarına yetiştirecek kadar zavallı bir kadın değil kayın validem ve görümcemde bize destek olmaya çalışıyorlar kayınpederin üzülür diye ona söylemedik biz herseymzi ailelerimzle paylaşan insanlarız ve yarın obur gün tüp bebege başlarsak yanımızda olmalarını istiyoruz
Aklı basında insanlar bizim aileler arası bir sıkıntımz yok ailenin içinde olan ailede kalırEğer cahillerse söylerler. Padisah macunu yesin de derler hatta
Bilemem ki tanımıyorum şahısları
O konuda hakli olabilirsiniz ama bir umut var en azindan ama esim cok umutsuz sulalede çocuğu olmayan çok eğer olmazsa da yapicak birseymz yokCok yanlis anlamissiniz. Kimseye soylemezler elbette. Mesela "hadi oğlum şundan ye" dediklerinde, "bebegim olmuyor o yuzden yediriyorlar"diye düşüneceksiniz. Onlarin aklinda hic böyle birsey olmasa bile, siz hep boyle hissedeceksiniz. Onlar hep kelimelerini secerek konusmaya çalışacak. Bi hamilelik, bi dogum haberi olduğunda belki üzülmeyin diye sizden saklayacaklar vs vs
Bulunur inş. Ameliyatla bile alıyorlar. Erkekler hassas bu konularda gurur yapıyorlar. Siz konuşun gerekirse evlat ediniriz vs. Teselli edin. O siz anne olamazsanız diye de üzülüyordur.Bende öyle düşünüyorum ama eşimden sperm bulunursa tedavi olunacakmis ve o hala olayın etkisinde konuşamıyoruz bile çok duygusal bir adam dokunsam ağlıcak
Cok yanlis anlamissiniz. Kimseye soylemezler elbette. Mesela "hadi oğlum şundan ye" dediklerinde, "bebegim olmuyor o yuzden yediriyorlar"diye düşüneceksiniz. Onlarin aklinda hic böyle birsey olmasa bile, siz hep boyle hissedeceksiniz. Onlar hep kelimelerini secerek konusmaya çalışacak. Bi hamilelik, bi dogum haberi olduğunda belki üzülmeyin diye sizden saklayacaklar vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?