Konumuz; Sevgili eşim

Ewet aynen öyle kendini eksik hissediyor bende sorun olsaydı ben kendimi bukadar kötü hissetmezdim heralde bu biraz erkeklikle alakalı sanirim

Baska doktorlara da gosterseniz bence. Tek doktor gorusu dogru olmayabilir iyi bi doktor arastirin bakin. Illa ki bir caresi vardir.
+1☆☆

bir kac doktora gorunmek lazim baska lavatuarda sperm testi yaptirin

Esini seviyosan ona bunu şöyle ve tıbbi olarak elimizden ne geliyosa yapariz de olmuyorsa Allah büyük olanda hayır vardır. O suan kendini eksik hissediyo kendini geçti belki de sen onun yüzünden annelik duygusunu tadamicaksin diye düşünüyorum. Sevgi her seyin üstesinden gelir Allah tan da umut kesilmez . Teknoloji de her gecen gun ilerliyo

Bende öyle düşünüyorum ama eşimden sperm bulunursa tedavi olunacakmis ve o hala olayın etkisinde konuşamıyoruz bile çok duygusal bir adam dokunsam ağlıcak
kolay degil esinize zaman verin. uzerine fazla gitmeyin bence. birde onu sevdiginizi hissetirin ne olursa olsun yaninda olacaginizi hissettirin.

Ya Allah deyip tedaviye başlayın.sorun eşinizde olunca aşılama vs ile vakit kaybetmeyin raporçıkartarak
tüp bebek tedavisine başlarsınız.benim kuzenimin eşinin bir tane bile spermi yoktu.simdi 1 yaşında kızı ve 4 tane çok kaliteli dondurulmuş embriyoları var.ben de tüp bebekle oğluma kavuştum.16 aylık hamdolsun.benim de yumurta rezervim azalmaya başlamıştı erkenden.esinize selam söyleyin:)evet birçok insan gibi kolaylıkla olmasa da çabalardan çocuğunuz olabilir.olabilir diyorum herkesin ki bir ihtimal zaten.sebepsiz de olsa insanların bebekleri olmayabiliyor.Allah hayırlı sağlıklı versin inşallah.moralinizi hiç bozmayin.ne doktorlar var evellallah.

Onu seviyorum oda beni çok seviyor sulalesinde çocuğu olmayan dayısı, teyzesi, ve bir baska teyzesinin oğlu var bunlar ne yaptılarsa çocuk sahibi olamadılar oda şuanda bu psikolojiden çıkamıyor

Çok saolun umut oluyorsunuz bize Allah bağışlasın bu arada inşallah bizde evladimza kavuşabiliriz

Peki neden olmuyormuş?

+1
arladasim super yazmissin alanda allah verende allah benimde esim tedavi gormustu oyle kavustuk oglumuza(ameliyat oldu esim verikosel) bizim amaliyattansonra hemen oldu ama esimle ayni tedavi olan arkasimiz tup bebek surecinde suan.

Farklı doktorlara gidin. Bir çok doktor ümitsiz vaka derse ; Evlatlık alabilirsiniz , koruyucu aile olabilirsiniz. Herkes çocuk sahibi olabilir kimisi karnında büyütür , kimisi kalbinde.. biraz zaman geçsin eşiniz kendini toparlasın sonra teklif edersiniz bu seçenekleri

Farklı bir bakış açısı teskkurler

Bilmiyoruz ki tahlil sonucunda sadece sonuç yazıyor azospermi diye kendi doktormz tıkalı olabilir bi sürü şey soyledi ama küçükken havale geçirmiş 3 kere kayın validem bu yüzden mi acaba diyor

Sanmıyorum havale ile ilgili olduğunu. Sonuçta sperm sürekli üretilen bir şey. Azospermi için de tedavi görürsünüz. Bence bi tüp bebek doktoruna başvurum maddiyat uygun olunca ya da direkt bi üroloğa gidin

Sanmıyorum havale ile ilgili olduğunu. Sonuçta sperm sürekli üretilen bir şey. Azospermi için de tedavi görürsünüz. Bence bi tüp bebek doktoruna başvurum maddiyat uygun olunca ya da direkt bi üroloğa gidin
Bende başvurmak istiyorum ama bu sırada eşimin toparlanmasını bekliyorum maddiyat çokta mühim değil eşim oluru varsa herseyini verir olmazsa da sağlık olsun ne diyelim

Bir şekilde tedaviye başlarsak zaten öğrencekler diye söyledik babalar bilmiyor birtek anneler ve görümcem biliyor
Tadaviye başlarsak öğrenirlerse diyorsunuz ama..
Daha altınları satmaya karar verememişsnz
Dahası bunu eşinize bile söyleyememişsiniz ./
Hangi tedavi ???

Bende başvurmak istiyorum ama bu sırada eşimin toparlanmasını bekliyorum maddiyat çokta mühim değil eşim oluru varsa herseyini verir olmazsa da sağlık olsun ne diyelim

Aynen öyle sağlık olsun. Dünyanın sonu değil.

İlla özelde yapmaniza gerek yok herseyi devlettede yaptirabilirsinniz.bizde ayni şeyleri yaşadik dalga geçer gibbi eşime boş yere uğraşmayin tüp bebek mebekle bile diyen doktorlar bile oldu,götürüp çocuğu tükür yüzüne minigim diyesim var.dogru doktoru bulduk ameliyatta bile çikmayan spermleri yeniden üretilir hale getirdik ve o spermlerle tüp bebek denedik ve şükür sebebim dünyaya geldi çok şükür.

Hepsi duymuştur aynen

Tadaviye başlarsak öğrenirlerse diyorsunuz ama..
Daha altınları satmaya karar verememişsnz
Dahası bunu eşinize bile söyleyememişsiniz ./
Hangi tedavi ???
Şuan ben söylüyorum tedavi baslanilacaksa mecbur altınları bozdurcz eşimle bu konuyu konuşmadık ewet konumuz sonuca varmadı çünkü sindirme aşamasındayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…