Ewet aynen öyle kendini eksik hissediyor bende sorun olsaydı ben kendimi bukadar kötü hissetmezdim heralde bu biraz erkeklikle alakalı sanirimHayırlısı olsun hakkinizda biraz zaman tanıyın eşinize. Böyle birşey duymayı beklemediği için kendini suçluyor olabilir eksik hissediyor olabilir psikolojisini bilemeyiz bu yüzden sizden kaçıp geceleri geç geliyor olabilir. Ama yalnız bırakmayın eşinizi destek olun aynı şey herkesin başına gelebilirdi. Inşallah aşarsınız bu sorunu. Tedavi olursunuz her yolu denersiniz daha şimdiden moral bozmayin
+1☆☆Baska doktorlara da gosterseniz bence. Tek doktor gorusu dogru olmayabilir iyi bi doktor arastirin bakin. Illa ki bir caresi vardir.
Kendi doktorumz gerk gormedi cunku ozel bir hastanede yaptirmistim tahlilleri ama tedaviye baslarsak eger tekrar tahlil yapılacakmış+1☆☆
bir kac doktora gorunmek lazim baska lavatuarda sperm testi yaptirin
Esini seviyosan ona bunu şöyle ve tıbbi olarak elimizden ne geliyosa yapariz de olmuyorsa Allah büyük olanda hayır vardır. O suan kendini eksik hissediyo kendini geçti belki de sen onun yüzünden annelik duygusunu tadamicaksin diye düşünüyorum. Sevgi her seyin üstesinden gelir Allah tan da umut kesilmez . Teknoloji de her gecen gun ilerliyoKizlar merhaba ben yeni uye oldum burayi takip ederim ama hic uye olmamistim benimde bir sorum olucak
Ben evleneli 3 yıl oluyor çokta severek evlendim ilk 2 yıl çocuk istemedik ama son bir yıldır istiyoruz hele eşim benden daha çok istiyor bende bir yıldır hamile kalmayınca doktora başvurdum tahliller falan yapıldı ve eşimin çocuğu olamayacağını öğrendik daha 3 gün oldu ogreneli eşimde bende çok üzgünüz ailelerimde söyledik onlarda üzüldüler ne yapacağımızı bilemiyoruz eşim cook çocuk istiyor oyuzden iyice dağıldı eve çok geç geliyor benimle fazla konuşmuyor hemen yatıyor çok üzüldüğünü görebiliyorum ben bu durumda ne yapılacağını bilemiyorum kayın validem çok iyi bir insandır oğlunun durumunu öğrenince çok üzüldü ben bir şekilde çocuk sahibi olabilecgmizi bir sürü tedavi yolları olduğunu söyledim ama bizim maddi gücümüz de buna pek müsait değil anca altınlarımızı bozdurmamiz lazım tedaviyi karşılaya bilmek için ama eşim ne düşünüyor bilmiyorum napicam ben ya bi akıl verin
kolay degil esinize zaman verin. uzerine fazla gitmeyin bence. birde onu sevdiginizi hissetirin ne olursa olsun yaninda olacaginizi hissettirin.Bende öyle düşünüyorum ama eşimden sperm bulunursa tedavi olunacakmis ve o hala olayın etkisinde konuşamıyoruz bile çok duygusal bir adam dokunsam ağlıcak
Ya Allah deyip tedaviye başlayın.sorun eşinizde olunca aşılama vs ile vakit kaybetmeyin raporçıkartarakKizlar merhaba ben yeni uye oldum burayi takip ederim ama hic uye olmamistim benimde bir sorum olucak
Ben evleneli 3 yıl oluyor çokta severek evlendim ilk 2 yıl çocuk istemedik ama son bir yıldır istiyoruz hele eşim benden daha çok istiyor bende bir yıldır hamile kalmayınca doktora başvurdum tahliller falan yapıldı ve eşimin çocuğu olamayacağını öğrendik daha 3 gün oldu ogreneli eşimde bende çok üzgünüz ailelerimde söyledik onlarda üzüldüler ne yapacağımızı bilemiyoruz eşim cook çocuk istiyor oyuzden iyice dağıldı eve çok geç geliyor benimle fazla konuşmuyor hemen yatıyor çok üzüldüğünü görebiliyorum ben bu durumda ne yapılacağını bilemiyorum kayın validem çok iyi bir insandır oğlunun durumunu öğrenince çok üzüldü ben bir şekilde çocuk sahibi olabilecgmizi bir sürü tedavi yolları olduğunu söyledim ama bizim maddi gücümüz de buna pek müsait değil anca altınlarımızı bozdurmamiz lazım tedaviyi karşılaya bilmek için ama eşim ne düşünüyor bilmiyorum napicam ben ya bi akıl verin
Onu seviyorum oda beni çok seviyor sulalesinde çocuğu olmayan dayısı, teyzesi, ve bir baska teyzesinin oğlu var bunlar ne yaptılarsa çocuk sahibi olamadılar oda şuanda bu psikolojiden çıkamıyorEsini seviyosan ona bunu şöyle ve tıbbi olarak elimizden ne geliyosa yapariz de olmuyorsa Allah büyük olanda hayır vardır. O suan kendini eksik hissediyo kendini geçti belki de sen onun yüzünden annelik duygusunu tadamicaksin diye düşünüyorum. Sevgi her seyin üstesinden gelir Allah tan da umut kesilmez . Teknoloji de her gecen gun ilerliyo
Çok saolun umut oluyorsunuz bize Allah bağışlasın bu arada inşallah bizde evladimza kavuşabilirizYa Allah deyip tedaviye başlayın.sorun eşinizde olunca aşılama vs ile vakit kaybetmeyin raporçıkartarak
tüp bebek tedavisine başlarsınız.benim kuzenimin eşinin bir tane bile spermi yoktu.simdi 1 yaşında kızı ve 4 tane çok kaliteli dondurulmuş embriyoları var.ben de tüp bebekle oğluma kavuştum.16 aylık hamdolsun.benim de yumurta rezervim azalmaya başlamıştı erkenden.esinize selam söyleyin:)evet birçok insan gibi kolaylıkla olmasa da çabalardan çocuğunuz olabilir.olabilir diyorum herkesin ki bir ihtimal zaten.sebepsiz de olsa insanların bebekleri olmayabiliyor.Allah hayırlı sağlıklı versin inşallah.moralinizi hiç bozmayin.ne doktorlar var evellallah.
Kizlar merhaba ben yeni uye oldum burayi takip ederim ama hic uye olmamistim benimde bir sorum olucak
Bilmiyoruz ki tahlil sonucunda sadece sonuç yazıyor azospermi diye kendi doktormz tıkalı olabilir bi sürü şey soyledi ama küçükken havale geçirmiş 3 kere kayın validem bu yüzden mi acaba diyorPeki neden olmuyormuş?
+1Ya Allah deyip tedaviye başlayın.sorun eşinizde olunca aşılama vs ile vakit kaybetmeyin raporçıkartarak
tüp bebek tedavisine başlarsınız.benim kuzenimin eşinin bir tane bile spermi yoktu.simdi 1 yaşında kızı ve 4 tane çok kaliteli dondurulmuş embriyoları var.ben de tüp bebekle oğluma kavuştum.16 aylık hamdolsun.benim de yumurta rezervim azalmaya başlamıştı erkenden.esinize selam söyleyin:)evet birçok insan gibi kolaylıkla olmasa da çabalardan çocuğunuz olabilir.olabilir diyorum herkesin ki bir ihtimal zaten.sebepsiz de olsa insanların bebekleri olmayabiliyor.Allah hayırlı sağlıklı versin inşallah.moralinizi hiç bozmayin.ne doktorlar var evellallah.
Farklı bir bakış açısı teskkurlerFarklı doktorlara gidin. Bir çok doktor ümitsiz vaka derse ; Evlatlık alabilirsiniz , koruyucu aile olabilirsiniz. Herkes çocuk sahibi olabilir kimisi karnında büyütür , kimisi kalbinde.. biraz zaman geçsin eşiniz kendini toparlasın sonra teklif edersiniz bu seçenekleri
Bilmiyoruz ki tahlil sonucunda sadece sonuç yazıyor azospermi diye kendi doktormz tıkalı olabilir bi sürü şey soyledi ama küçükken havale geçirmiş 3 kere kayın validem bu yüzden mi acaba diyor
Bende başvurmak istiyorum ama bu sırada eşimin toparlanmasını bekliyorum maddiyat çokta mühim değil eşim oluru varsa herseyini verir olmazsa da sağlık olsun ne diyelimSanmıyorum havale ile ilgili olduğunu. Sonuçta sperm sürekli üretilen bir şey. Azospermi için de tedavi görürsünüz. Bence bi tüp bebek doktoruna başvurum maddiyat uygun olunca ya da direkt bi üroloğa gidin
Tadaviye başlarsak öğrenirlerse diyorsunuz ama..Bir şekilde tedaviye başlarsak zaten öğrencekler diye söyledik babalar bilmiyor birtek anneler ve görümcem biliyor
Bende başvurmak istiyorum ama bu sırada eşimin toparlanmasını bekliyorum maddiyat çokta mühim değil eşim oluru varsa herseyini verir olmazsa da sağlık olsun ne diyelim
Hepsi duymuştur aynenBabalara biliyodur artık merak etmeyin ..
hatta teyzen , ananen , deden şuan konu eşinin çocuğunun olmayışı ..
Neyse olan olmuş . Bu saaten sonra üzülmeye gerek yok . Tıpta illaki bir çare vardır .
Ne konular gördük aslaa çocugunuz olmaz denilip tedavisiz hamile kalan..
Şuan ben söylüyorum tedavi baslanilacaksa mecbur altınları bozdurcz eşimle bu konuyu konuşmadık ewet konumuz sonuca varmadı çünkü sindirme aşamasındayızTadaviye başlarsak öğrenirlerse diyorsunuz ama..
Daha altınları satmaya karar verememişsnz
Dahası bunu eşinize bile söyleyememişsiniz ./
Hangi tedavi ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?