Konuşacak kimsem yok:(

hata sizde eşim evlendikten sonra ailemin evini görmedi bile demişsiniz sebep

o da artık aileden değil mi neden her dediğine evet tamam olur istersen gelme dediniz

herşeyi koşulsuz kabul ederseniz bir kere hayır dediniz mi kocanızın gerçek yüzü ortaya çıkar işte

ne demek ben onun ailesine el pençe divan durcam o benim ailemi hiçe sayıp gelmeyecek bile oldu başka

kocalarda hiç suç yok aslında herşeye evet evet dersek hayır dedik mi böyle ortada kalırız işte

Allah bu akılsız erkeklere azıcık akıl fikir versin çok sinirlendim canım buna benzer bir durumu bir iki defa bende yaşadım görümcelerim bile eşime sinir oldular neyse şimdi senin konunu okuyunca aklıma geldi tekrar tepem attıböyle odun kocalar belki zamanla olgunlaşır canım ama giden kadındandan oluyor.azıcık dişini göster eşinin herşeyine evet deme ayrıca kocanda senin aileni saysın adam senden bütün sülalesi için saygı bekliyor ama kendi senin için hiçbirşey yapmıyor bu kadar alttan alma canım

Çok ayıp etmiş,sizinle,ailesinin bireylerini karşılaştırması affedilir bir durum değil.Siz de ona göre davranın ve özür dileyene kadar sakın barışmayın.Süründürün yoksa bir daha aynı şeyi yapabilir.

birinci sorum eşinin ailesini neden istemiyorsun anlamadım yani halasına gitsen nolacak ki, çalışmıyorsan birde git yani arada herkesin gönlü olur, halasına bir laf demiş olmasanız sen kimsin ki demezdi bence muhakkak sizde birşeyler söylediniz, hakaret olarak algıladı yoksa kıyaslaması saçma olurdu, daha tatlı dilli olabilirsiniz eğer durum buysa, diğer sorumsa diyelim ki siz kötü birşey demediğiniz halde o lafı dedi ve direk tekmeledi o evliliğin kurtarılacak bir yanı yok zaten farkında mısınız? ertesi gün sen kimsin annem kim der döver, sonra sen kimsin veli kim diye döver, uzar gider...

döndüğünde zaman geçmiş olur ve kırgınlıklarınızı ve kızgınlıklarınızı unutmuş olursunuz özlem giderirsiniz ama yine bi akraba konusu açıldığında kavgalar patlak verir

tecrübe ile sabittir aynen bu şekilde oluyor. Keşke erkekler şu akrabalığın bir sınırı olması gerektiğini öğrenebilseler.

evliliğinizin başından berı cok tavız vermışsiniz yaptıgınız en buyuk hata bu.

İnsanoglu boyledır erkek kadın farketmez. Ne kadar çok verırsen onu artık senın gorevınmıs yapmak zorundaymışsın gıbı gorur ve bunları yapman ıyılık olmaktan cıkar vazıfe olur. Bir gun de ufak bır kısmını yapma yorukdum canım ıstemıyor de ıste o gun enn kotu sen olursun kıyametler bıle kopabılır.

Allah yardımcın olsun kardeşim evlilik gerçekten zor bır surec. Ama onu daha da zorlastırmamak ıcın ASLA kendınızden tavız vermeyın. Ben boyleyım ben bundan hoşlanıyorum bundan hoşlanmıyorum boyle kabul edeceksın benı! mesajını vermezsen kendını harcatırsın.

Siz o aşamaya gelmişsiniz eeşiniz alışmış zorla ya da oyle boyle sıze dedıgını yaptırmış. Şimdi buna başkaldırmanız onu öfkelendırecek.

Sen kimsın halamla kendını karşılaştırıyorsun sözü sizin gururunuzu yerlere almış. Eşiniz sizi düşünmüyor oncelıklerı dıger akrabaları. Ve sizin bence iki secenegınız vart:

1- İstemedıgınız seylerı yapmanın sıze psıkolojık olarak zarar verdıgını çok mutsuz hayat surdugunuzu kavga ıle degıl guzel olgunca konuşarak anlatmak. İStemedıgım seyı yapmayacagım ama bu benım de kotu oldugum anlamına gelmez. Halana yardım etmemem benım kotu oldugumu gostermez onu sevmedıgımı de gostermez. Onu sevıyorum ama zor gwelıyor bu yuzden once kendı saglıgımı dusunuyorum vb. cümleler kurarak kesınlıkle GİTMEMEK. Bunu yaparsanız eşiniz ya sızın ısrarınızI gorup goturemeyeceghını anlayacak goturmeyecek ya da oyle buyuk kavga cıkacak kı sızı boşama aşamasına bıle getırebılır. Ha bu aşamaya gelme rıskını goze alır mısınız almaz mısınız bılmıyorum ama o aşamaya getırırecek bır erkekse bence devam etmeye degmez. Tabı sızın kararınız ne bılmıyorum. Ben bu sebeple bana işkence eden ve boşanmaya kalkan erkekle devam etmekte zorlanırdım buyuk konuşmuyorum Allah kımsenın basına vermesın sizein de...

2-Onun dedığını yapmak her ıstedıgı yere gıtmek omur boyu bu ısteklerı ya sevmeye calışarak yapmak ya da ıstemeyerek zorla katlanarak yapmak...

Sonrası için tecrübesi olaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnn?

Yurtdisi cok zor
Ilk ayriliginiz mi olacak ve ne kadar kalacak?
Ben esimle tam olarak evliligi oturtamamistim yurtdisina gittigimde
Hersey daha da zor oldu
Konusacak bir ton sey vardi ama araya mesafeler girdi
Bir yandan ozluyorsun bir yandan mantigin on plana gecip sorunlari hatirliyor
Cok zor
Bence gitmeden alin karsiniza konusun
Bu sekilde ayrilmayin
Bunu son kez yapiyorum artik konusmak cozmek isteyen taraf ben olmayacagim diye de ekleyin
Sonra da annenizin yanina gidin
Ama ayrilmadan muhakkak konusup bu meseleyle ilgili hislerinizi anlatin ona
Ne kadar kirdigini anlasin ve gittiginizde yoklugunuzu ceksin
Mesafenizi koruyun bol bol dusuneceginizi soyleyin

Erkekler maalesef boyle
Hepsi olmasa da cogu
Biz de 2gundur darginiz 3 olacak
6aylik oglumuz var emziriyorum sutum etkileniyor ama aklina bile gelmiyor esimin
Ve ben onu yine de cok seviyorum
Safca bekliyorum

Senin yerinde olsam ve yurtdisi meselesi olmasa hayatta konusmazdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…