- Konu Sahibi Mariahuakina
-
sen kimsin de kendini halamla karşılaştırıyorsun
Biraz uzak kalmayı, düşünmeyi, kendime vakit ayırmayı planlıyorum annemin yanında yapabilirm sanki bunu. Çok önemsedim kocamı, çok poh pohladım sanki. Onun da bensizliği tatması gerek gibi...
izin verecek mi annenin yanına gitmeye?
bence vermicek çünkü çok düşüncesiz davranmış ikibuçuk yıldır ve yine aynısını yapıcak sen gitme bizimkilere gidelim dicek
bana da öyle geliyor maalesef:26:
ama arkadaş kocasını sevdiği için dayanamicak ve yine onun ailesiyle olucak yıllardır olduğu gibi böyle devam edicekler
Vayyy arkadaş ne halaymış ya:44:
Nasıl bir huzur bozabilitesi var kadının...
Ne demek ''halamla kendini nasıl bir tutarsın,sen kim oluyorsun?''
Hata siz de ama kabul edin,''eşimi ailem konusun da hiç zorlamadım'' demişsiniz.
Demek ki zorlamak gerekiyormuş değil mi...
Nasıldı o söz''olma nalıncı keseri gibi hep bana rab bana,ol testere gibi bir sana bir bana''
Yani eşiniz iyi alışmış sizin ihtiyaçlarınızı,özlemlerinizi,beklentilerinizi yok sayıp,
kendi dış kapısının mandallarına kadar hürmet ettirmeye.
Bi silkelemenin zamanıdır derim ben.
O sağa sola savurduğu tekmeleri,kendisi yemeden evvel bir düşündürmek lazım gelir.
Gidin annenize.Hatta o vakte kadar konuşursanız,kendisinin de gelmesi gerektiğini söyleyin.
O haladan da uzak durun.Siz yüz verip gittikçe astarını isterler tabi.
Hem ne demekmiş,eşimin halasının doğum gününü hatırlatmak.
Hiç bilmem bile,eşimin halasıyla da bi muhabbetim yoktur pek.
Gerekmez de ayrıca.Çekirdek aile en güzeli...
Dallanıp budaklandıkça huzur kaçıyor,denenip onaylanmıştır...
Hala büyütmüş eşimi, aynı şehirde yaşıyoruz. Hoş biri aslında en azından fena değil... Beni acıtan hala da değil zaten herifimin saçma tavırları... ben özgür yetiştirilmişim, sıkıştırılmadım hiç. yeryüzünün en geleneksel kadını tarafından büyütüldüm ama ki kendisi hacıdır, kalk teyzelerinin elini öp bile dememiştir annem. Ama eşim öyle değil hatta bir garip... O özgürlüğüne benden daha düşkündür ama konu ailesi ya da kendi arkadaşlarıysa özgürlüğü kağıt gibi cebe koyuyor. tabi benim ki de giriyor o cebe, daha okkalı bir biçim de hem de...
Biraz uzak kalmayı, düşünmeyi, kendime vakit ayırmayı planlıyorum annemin yanında yapabilirm sanki bunu. Çok önemsedim kocamı, çok poh pohladım sanki. Onun da bensizliği tatması gerek gibi...
evet bence de
maalesef haklısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?