Konuşacak kimsem yok:(

Mariahuakina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2010
64
0
36
Ankara
Eşim beni bıktırdı...2.5 yıldır evliyim ve kocam başkalarını hep benim önüme koydu. Son kavga doruk noktasıydı artık. Halası taşınacakmış ve yardıma gidelim dedi. İstemediğimi söylediğimde o kadar çirkinleşti ki...Daha 1 hafta önce halasının doğum günü olduğunu, bir hediye alıp gitmemiz gerektiğini ben hatırlattım ona. Zaten hep böyle olur, yaptıklarım hep unutulur, kötü olan ben olurum. Neyse, merak etme seni çalıştırmaz eğer korkun oysa gibi cümlelerden girdi, üstüme yürüdü (ilk kez) neredeyse kafa atacaktı. İtti beni, sonra etrafı tekmelemeye başladı. Tekmelerden biri koluma geldi, niyeti bu değilse de... En içimi acıtan, sen kimsin de kendini halamla karşılaştırıyorsun lafı oldu. O halansa ben de karınım dediğim için...Hiç beklemezdim ama hiiiiçççç bu kadar ağırını:((( Ailesi ve arkadaşları söz konusuysa beni hep bir şeylere zorluyor, yok sayıyor fikirlerimi... Ben ailem konusunda onu hiç zorlamam. Evlendik, annemin evini görmedi dahi...Ne annem ne de ben bunu sorun etmedik. Hatta benim ailemin gözünde eşim tatlı olandır, sevilir. Bense sevimsiz...Tam 1 haftadır konuşmuyorum. İlk kez bugün konuştuk, bana annemin yanına gitmek için bilet almasını söyledim. Bayramı onun yanında geçireceğim kadıncağız hasta... Bozuldu, annen gelsin dedi, istemedim. yazık kadıncağız bunların ortasında kalıp iyice kötü olmasın. Sanki dönmeyeceğimden korktu, öyle bir hisse kapıldım... Ama yetti, bana akıl fikir bu adamı nasıl adam edicem!!!!!

insanların huyu suyu değişmez canım.
bir erkeğin önceliğini kendi ailesine vermesi gerekıyor.
sanırım senın kı bu konuda eksik bir insan.

sen ne yapmayı düşünüyorsun?

Biraz uzak kalmayı, düşünmeyi, kendime vakit ayırmayı planlıyorum annemin yanında yapabilirm sanki bunu. Çok önemsedim kocamı, çok poh pohladım sanki. Onun da bensizliği tatması gerek gibi...

Bu adamları eğitilmiş halde almak mümkün değil mi yahu?

Adam etmek için didin dur seneler geçsin,

O da bir umut,ya tutarsa diye?

Aile kavramını oturtamamış iyi niyet elçisi eşinize halasından farkınızı ve öneminizi kadınlık silahlarınızı geri çekerek gösterin:ssz:

kendi ailesini o kadar çok önemsiyosa seninkilere değer vermiyosa sende ona onun sana yaptığı gibi yapıcaksın şekerim onun ailesini değil kendi aileni ön plana koyucaksın yoksa hiç başa çıkamazsın

Vayyy arkadaş ne halaymış ya:44:
Nasıl bir huzur bozabilitesi var kadının...
Ne demek ''halamla kendini nasıl bir tutarsın,sen kim oluyorsun?''
Hata siz de ama kabul edin,''eşimi ailem konusun da hiç zorlamadım'' demişsiniz.
Demek ki zorlamak gerekiyormuş değil mi...
Nasıldı o söz''olma nalıncı keseri gibi hep bana rab bana,ol testere gibi bir sana bir bana''
Yani eşiniz iyi alışmış sizin ihtiyaçlarınızı,özlemlerinizi,beklentilerinizi yok sayıp,
kendi dış kapısının mandallarına kadar hürmet ettirmeye.
Bi silkelemenin zamanıdır derim ben.
O sağa sola savurduğu tekmeleri,kendisi yemeden evvel bir düşündürmek lazım gelir.
Gidin annenize.Hatta o vakte kadar konuşursanız,kendisinin de gelmesi gerektiğini söyleyin.
O haladan da uzak durun.Siz yüz verip gittikçe astarını isterler tabi.
Hem ne demekmiş,eşimin halasının doğum gününü hatırlatmak.
Hiç bilmem bile,eşimin halasıyla da bi muhabbetim yoktur pek.
Gerekmez de ayrıca.Çekirdek aile en güzeli...
Dallanıp budaklandıkça huzur kaçıyor,denenip onaylanmıştır...

halası için bunu yapan
annesi için ne yapmaz:26::26:
sinir oluyorum yaa böyle bencillere.

Vayyy arkadaş ne halaymış ya:44:
Nasıl bir huzur bozabilitesi var kadının...
Ne demek ''halamla kendini nasıl bir tutarsın,sen kim oluyorsun?''
Hata siz de ama kabul edin,''eşimi ailem konusun da hiç zorlamadım'' demişsiniz.
Demek ki zorlamak gerekiyormuş değil mi...
Nasıldı o söz''olma nalıncı keseri gibi hep bana rab bana,ol testere gibi bir sana bir bana''
Yani eşiniz iyi alışmış sizin ihtiyaçlarınızı,özlemlerinizi,beklentilerinizi yok sayıp,
kendi dış kapısının mandallarına kadar hürmet ettirmeye.
Bi silkelemenin zamanıdır derim ben.
O sağa sola savurduğu tekmeleri,kendisi yemeden evvel bir düşündürmek lazım gelir.
Gidin annenize.Hatta o vakte kadar konuşursanız,kendisinin de gelmesi gerektiğini söyleyin.
O haladan da uzak durun.Siz yüz verip gittikçe astarını isterler tabi.
Hem ne demekmiş,eşimin halasının doğum gününü hatırlatmak.
Hiç bilmem bile,eşimin halasıyla da bi muhabbetim yoktur pek.
Gerekmez de ayrıca.Çekirdek aile en güzeli...
Dallanıp budaklandıkça huzur kaçıyor,denenip onaylanmıştır...

Hala büyütmüş eşimi, aynı şehirde yaşıyoruz. Hoş biri aslında en azından fena değil... Beni acıtan hala da değil zaten herifimin saçma tavırları... ben özgür yetiştirilmişim, sıkıştırılmadım hiç. yeryüzünün en geleneksel kadını tarafından büyütüldüm ama ki kendisi hacıdır, kalk teyzelerinin elini öp bile dememiştir annem. Ama eşim öyle değil hatta bir garip... O özgürlüğüne benden daha düşkündür ama konu ailesi ya da kendi arkadaşlarıysa özgürlüğü kağıt gibi cebe koyuyor. tabi benim ki de giriyor o cebe, daha okkalı bir biçim de hem de...

Bu uzaklık size iyi gelecektir cnm git bence de.Döndüğünde de onu pohpohlama
ve senın de bır bırey oldugunu göster.

Hala büyütmüş eşimi, aynı şehirde yaşıyoruz. Hoş biri aslında en azından fena değil... Beni acıtan hala da değil zaten herifimin saçma tavırları... ben özgür yetiştirilmişim, sıkıştırılmadım hiç. yeryüzünün en geleneksel kadını tarafından büyütüldüm ama ki kendisi hacıdır, kalk teyzelerinin elini öp bile dememiştir annem. Ama eşim öyle değil hatta bir garip... O özgürlüğüne benden daha düşkündür ama konu ailesi ya da kendi arkadaşlarıysa özgürlüğü kağıt gibi cebe koyuyor. tabi benim ki de giriyor o cebe, daha okkalı bir biçim de hem de...

aslında ona bir korku yaşatmalısın
senı cepte görmemeli.

Öncelikle Kısasa Kısas Yapma..

Bu Meseleyi Konuşarak Hallet..
Ailelerinden Görmemişler Böyle İncelik, Artık Biz Öğreteceğiz..
Mümkünse Annene Beraber Gidin.. :34:

Annenizede Çok Geçmiş Olsun, Umarım Önemli Bir Şey Değildir..

Son düzenleme:
Biraz uzak kalmayı, düşünmeyi, kendime vakit ayırmayı planlıyorum annemin yanında yapabilirm sanki bunu. Çok önemsedim kocamı, çok poh pohladım sanki. Onun da bensizliği tatması gerek gibi...

Bencede yapın bunu..
Soğuk davranın annemde kalıcam biraz ayrı kalalım de korkut onu ilişkiniz hakkında kararsız görün o yaptıklarından sonra bak nasıl aklı başına gelicek..

Sen kimsin kendini halamla karşılaştırıyorsun der ha, git de görsün gününü!

Back
X