- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.080
- 898
- Konu Sahibi Mariahuakina
keşke haklı olmam ona yardım edebilse(
konu sahibi izin almayız,onaylarız dıyor.
en azından haksız çıktık:)
ilk defa haksız çıktığıma seviniyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keşke haklı olmam ona yardım edebilse(
Öncelikle Kısasa Kısas Yapma..
Bu Meseleyi Konuşarak Hallet..
Ailelerinden Görmemişler Böyle İncelik, Artık Biz Öğreteceğiz..
Mümkünse Annene Beraber Gidin..
Annenizede Çok Geçmiş Olsun, Umarım Önemli Bir Şey Değildir..
tabi ki gidiyorum arefe günü, izin almıyorum ben eşimden. Birbirimizden izin almayız, onaylarız...
Hala büyütmüş eşimi, aynı şehirde yaşıyoruz. Hoş biri aslında en azından fena değil... Beni acıtan hala da değil zaten herifimin saçma tavırları... ben özgür yetiştirilmişim, sıkıştırılmadım hiç. yeryüzünün en geleneksel kadını tarafından büyütüldüm ama ki kendisi hacıdır, kalk teyzelerinin elini öp bile dememiştir annem. Ama eşim öyle değil hatta bir garip... O özgürlüğüne benden daha düşkündür ama konu ailesi ya da kendi arkadaşlarıysa özgürlüğü kağıt gibi cebe koyuyor. tabi benim ki de giriyor o cebe, daha okkalı bir biçim de hem de...
Bu arda bayram dönüşü yurt dışına göreve gidebilir... Yani 1-1.5 ay görüşmeyeceğiz, bir bakıma kırgın ayrılacağım. Bu beni daha da tedirgin ediyor((
konu sahibi izin almayız,onaylarız dıyor.
en azından haksız çıktık:)
ilk defa haksız çıktığıma seviniyorum.![]()
Tedirgin olması gereken kendisi olmalı,siz değil!
Tamam tartışma anında,çok sert,çok çirkin sözler çıkabilir ama bir sınırı var her şeyin.
Ve sizin de bir anneniz,aileniz var.
Azıcık da kendisi fedakarlık yapsın bakalım.
döndüğünde zaman geçmiş olur ve kırgınlıklarınızı ve kızgınlıklarınızı unutmuş olursunuz özlem giderirsiniz ama yine bi akraba konusu açıldığında kavgalar patlak verir
ne günü gidip kaç gün kalıp ne zaman dönmeyi düşünüyorsunuz tam olarak ve eşiniz yola ne zaman çıkacak?
yani siz döndükten sonra arada hiç görüşeceğiniz gün olmayacak mı?
1-1,5 ay gibi bir süre hem uzun görünüyor hem de bir açıdan iyi olabilir.
Düşünmek için yalnız kaldığında belki fırsatı olacak, iyice kıymetinizi anlayacaktır.
Yani umarım öyle olur.
Tekrar tekrar aynı konularda tartışmaktan yoruldum, bence o da yoruldu. bu konuda kırılma noktasındayız, ya dediğiniz gibi bizi çok yıprtacak tekrar tekrar ya da anlayacak ve üstüme gelmeyecek. Sanırım takındığım tavırda kararlı olmalıyım. ??????
kesin tavrını koymayıp sürekli taviz verirsen zaten istesende istemesende ikinizde tükenmiş olursunuz ve bu boşanmaya kadar gider o yüzden eşine senin de bi ailen olduğunu anlatmalısın bence ve oda bunu kabul edip senin aileni benimsemek zorunda
Onun benim ailemle bir sorunu yok ki, aslında benim de onun ailesiyle bir sorunum yok. Sorun eşim ve ailesiyle ilgili zorba tavırları...